Cem Işık 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bizden de biri almış olabilir. 0-100 3,7 Arda abi almıştır:) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Cem Işık yazdı: Arda abi almıştır:) Şantiye elektriği!!!! 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Cem Işık yazdı: Arda abi almıştır:) Yok o daha farklı bir şey aldı Bu kadar hızlı değildir ama karizmatik. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bakalım bizden ilk teslayı kim alacak.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Evet 10 bin lira alıyorlar sipariş aşamasında. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Kafayı kırıp, Tiguanı verip bundan alasım var. Arada çok birşey kalmıyor. 2 sıkıntı var, son fiyata güvenemiyorum, döviz uçarsa arabamdan da olurum. Öte yandan şarj olayı oturduğum sitede ve Isparta genelinde sıkıntılı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kafayı kırıp, Tiguanı verip bundan alasım var. Arada çok birşey kalmıyor. 2 sıkıntı var, son fiyata güvenemiyorum, döviz uçarsa arabamdan da olurum. Öte yandan şarj olayı oturduğum sitede ve Isparta genelinde sıkıntılı. Arabayı satıp döviz alınabilir hocam, ama dediğiniz gibi şarj sitede iken evden yapamayacaksanız problem oluşturabilir Isparta için. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Tiguanı verip bundan alasım var. tek araba eletrifikasyonlu olmaz bizim coğrafyanın karakterine ters, tüguan yanına gelirse olur 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: tek araba eletrifikasyonlu olmaz bizim coğrafyanın karakterine ters, tüguan yanına gelirse olur Allah korusun, deprem vs olduğunda, yada Ispartada elektrikler kesilmez ya, uzun süre kesilirse ortada kalınabilir cidden Elektrik kesintileri için 5 Nisan 2023 tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Elektrik kesilmese nerden şarj edeceksin ki.. Satma C5 i. Elektrikli araba evin tek arabası olmaaz bence. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrik kesilmese nerden şarj edeceksin ki.. Satma C5 i. Elektrikli araba evin tek arabası olmaaz bence. Tesla geliyorsa büyükşehirlerde sorun yaşanacağını sanmıyorum emmi. Isparta için dedim ben. Bizim site izin verse mesela ben AC şarj istasyonu kurardım otoparka, ama vermezler. 1 günde full doluyor 500km için. Bana yeterli normalde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Murat Sürmeli yazdı: Tesla geliyorsa büyükşehirlerde sorun yaşanacağını sanmıyorum emmi. Isparta için dedim ben. Bizim site izin verse mesela ben AC şarj istasyonu kurardım otoparka, ama vermezler. 1 günde full doluyor 500km için. Bana yeterli normalde 18000 lira verip şarj aleti alırsan doluyor ama. Aksi durumda istasyona mahkumsun.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Uzatma kablosu her halukarda dolduruyor 3.7 kw Bundan alıyorsun https://electric-star.com/en/ev-charging/tesla-portable-granny-charger-3kw-type2-domestic-socket/ 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 18000 lira verip şarj aleti alırsan doluyor ama. Aksi durumda istasyona mahkumsun.. Ev elektriği ile dolabiliyor normal prizden hocanın dediği gibi emmi Ama bizim eve uzak park yeri 50-60m var en az Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Murat Sürmeli yazdı: Bizim site izin verse site izin verse alttan gelen kaplolar izin vermez, bizim bina yangınında yerden çıkmıştı şimşekler fena patlıyor kofra, 1 ay sonra üsy sokakta asflatı yardı çıktı 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: site izin verse alttan gelen kaplolar izin vermez, bizim bina yangınında yerden çıkmıştı şimşekler fena patlıyor kofra, 1 ay sonra üsy sokakta asflatı yardı çıktı Sitede otopark açık alan bizim, otoparkın yanında elektrik panosu da var, sayaç takılsa 3.7kw bile yeterdi aslında Evden otoparka mesafe ölçtüm 40 metre civarı, 50-60m kablo mu alsam Sanki aldım da arabayı, şarjını düşünüyorum 3 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Uzatma kablosu her halukarda dolduruyor 3.7 kw Bundan alıyorsun https://electric-star.com/en/ev-charging/tesla-portable-granny-charger-3kw-type2-domestic-socket/ Aynen, 4 saatte 100 km, sabaha kadar 200 km lik şarj oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Murat Sürmeli yazdı: Ev elektriği ile dolabiliyor normal prizden hocanın dediği gibi emmi Ama bizim eve uzak park yeri 50-60m var en az Yok dolamıyor gibi anladım ben.. 18 bin liralık alet alırsan dolar diye anladım. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok dolamıyor gibi anladım ben.. 18 bin liralık alet alırsan dolar diye anladım. Emmi AC şarjda 3.7kw normal prizden dolum var, ilave box alıp kurdurursan AC 3 faz üzerinden 11-22kw şarj imkanı oluyor. Yani prizden şarj için kablon olması yetiyor. 3 faz kutular da abartı fiyat isteseler de esprisi yok aslında, eşarj diye bir firma yapın müsaitse ücretsiz sözleşme ile kurabiliyor elektrik abonesi yaparak. Ama villan olacak işte, o da bende yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 gagılda ki hesap böyle: Togg'un 88,5 kWh batarya kapasitesine sahip (523 km menzil) uzun menzilli diğer versiyonu ise evden 195,5 TL'ye, işyerlerinden 334,5 TL'ye ve hızlı şarj istasyonu Trugo'dan 707,1 TL'ye tamamen deposunu lpg li dusterdan %20 fazla yakar doğrugidişte şarj olursa. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Murat Sürmeli yazdı: Ev elektriği ile dolabiliyor normal prizden hocanın dediği gibi emmi Ama bizim eve uzak park yeri 50-60m var en az Türkiyenin meselesi bu araçla çözülür. aynı zamanda 220 çıkışı var batarya paketinde. Jeneratör görevi görebiliyor dağda bayırda. Bi sağda bi solda iki tane var 5.6KWh 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Türkiyenin meselesi bu araçla çözülür. aynı zamanda 220 çıkışı var batarya paketinde. Jeneratör görevi görebiliyor dağda bayırda. Bi sağda bi solda iki tane var 5.6KWh mahalleye bununla giren kahveye gidemez 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: mahalleye bununla giren kahveye gidemez Çay 20 lira kavede. Giden yok zaten 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Türkiyenin meselesi bu araçla çözülür. aynı zamanda 220 çıkışı var batarya paketinde. Jeneratör görevi görebiliyor dağda bayırda. Bi sağda bi solda iki tane var 5.6KWh Jiplerin üstüne üstüne geldiğini düşünsene 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2023 Paylaş 6 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Çay 20 lira kavede. Giden yok zaten eve gelelim? o da olur, ne geldi aklıma, bataryalarımız da söker priz yanında değerlendiririz 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts