Tansu Kalafatoğlu 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 yazıyorum da karbon ayak izi olmadığı için nokta olarak görüyorsunuz siz Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yazıyorum da karbon ayak izi olmadığı için nokta olarak görüyorsunuz siz O boş mesajın yarattığı karbon izi çok fazla. Birsürü server çalıştı , insanlar okumak için internet harcadı vs. 3 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Ersen Tapan yazdı: O boş mesajın yarattığı karbon izi çok fazla. Birsürü server çalıştı , insanlar okumak için internet harcadı vs. Çalışan diskler, erişilen ram'ler, okunan monitörler, yazılan klavyeler... Gitti karbonlar... 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Sani Gerşon yazdı: Çalışan diskler, erişilen ram'ler, okunan monitörler, yazılan klavyeler... Gitti karbonlar... Mtv az bile bu arkadaşın 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Mtv az bile bu arkadaşın Siz yanlış anladınız. Parası verilmiş karbonu göremiyorsunuz siz. Fakir fakir yazmayın kardeşim. Bedava karbon yok 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Biz zamanında bırak izini kendisini kullanıyorduk . Eskiden buralar hep karbonlukdu. 3 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: "boş muhabbet" bu sanıırım. Sigara arası hocam. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: "boş muhabbet" bu sanıırım. Hocam bilgi kat da dolu muhabbet olsun. Buralar eskiden dutluktu diyelim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: "boş muhabbet" bu sanıırım. o kadar karbon dedik ayak izi dedik. Teessüf ederiz hocam 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Vesile ile silence için yazıldım sıraya. ayhan bey mesajıma dönmedi şu an için belki dönmese de olur. Araçlar 2 martta gelecekmiş galiba. Fiyat saçma olmazsa çok sevimli bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: silence için yazıldım sıraya. artık misafirliğe gidince priz yanı koltuk candır, siyah beyaz tüplü tv de ilk yayın günleri, gibi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: artık misafirliğe gidince priz yanı koltuk candır, siyah beyaz tüplü tv de ilk yayın günleri, gibi Kesin deniycem zaten.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Ersen Tapan yazdı: Biz zamanında bırak izini kendisini kullanıyorduk . Eskiden buralar hep karbonlukdu. Bugün bizim kurum doktoru bana rapor verirken yine kullandı:) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Emre Şimşek yazdı: Bugün bizim kurum doktoru bana rapor verirken yine kullandı:) daktiloda kullanırdık. ilk kutusundan çıkardığın sıfır olanlar harika olurdu. 4 kopya yazabilirdik. gizemli bi konusu olurdu. Zararlıymıştır illa ki ama güzel kokardı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: daktiloda kullanırdık. ilk kutusundan çıkardığın sıfır olanlar harika olurdu. 4 kopya yazabilirdik. gizemli bi konusu olurdu. Zararlıymıştır illa ki ama güzel kokardı. Kargo poşetlerinin içi de süper kokuyor hocam. Birde eski film rulolarının kutuları da güzel kokardı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Kargo poşetlerinin içi de süper kokuyor hocam. Birde eski film rulolarının kutuları da güzel kokardı. deneyeyim. bazı eski kokular artık yok. kırtasiyeci dükkanı, ayakkabıcı, yüncü, çuvalcı.. vs. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: deneyeyim. bazı eski kokular artık yok. kırtasiyeci dükkanı, ayakkabıcı, yüncü, çuvalcı.. vs. Ayakkabıcılar efsaneydi. Ahşap raflı, ahşap kapılı köy bakkallarının çekirdekle karışık küçük tüp kokusu. Rafta mintax elde yıkama jel bulaşık deterjanı, klorak ve güneşten matlaşmış koca bir plastik fanus içinde noname bisküviler 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Ayakkabıcılar efsaneydi. Ahşap raflı, ahşap kapılı köy bakkallarının çekirdekle karışık küçük tüp kokusu. Rafta mintax elde yıkama jel bulaşık deterjanı, klorak ve güneşten matlaşmış koca bir plastik fanus içinde noname bisküviler bisküviler kapaklı teneke kutudaydı önünde penceresi olan. Pencereyi distribütör verirdi. Birkaç kez büyük kutu bisküvi almıştık toptan. Mucize gibiydi. Bol bol püskevit. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Fındıklı pasta bisküvisi olmazdı birim oralarda.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: artık misafirliğe gidince priz yanı koltuk candır, siyah beyaz tüplü tv de ilk yayın günleri, gibi Prizlere jeton sistemi koydum 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Fındıklı pasta bisküvisi olmazdı birim oralarda.. valla ben de ilk gördüm.. kremalı olurdu finger petibör..hepsi o Servet Aydın yazdı: Prizlere jeton sistemi koydum canın sağolsun. 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Bir haber kaynağına göre 350 pin altında tutmak için fiyatı uğraşıyorlarmış. Yalnız tipini beğendim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: bisküviler kapaklı teneke kutudaydı önünde penceresi olan. Pencereyi distribütör verirdi. Birkaç kez büyük kutu bisküvi almıştık toptan. Mucize gibiydi. Bol bol püskevit. kağıt israfı ambalajsız yıllar, sahi virüsler nerdeydi o zaman? Yorum bağlantısı
Recommended Posts