Guest ?brahim Bayram 28 Şubat 2010 Paylaş 28 Şubat 2010 slm arkadaslar aranıza yenı katıldım.2008 d4d corolla kulanmaktayım.gayette memunum 1.4 motordan ustelık dızel bundan ıyısı can saglıgı dıyorum ama focus a da bayılıyorum sekıl olarak.2.aracımızı alacagız kararsız kaldık.önce arac hakkında bılgı almak ıcın buraya kayıt olmak ıstedım.okuduguma göre cok problem yasanmıs focus ta :lol2: fıyat avantajı dar focus almak ıstıyoruz ama corolla dan sonra cebımızı yakar mı dıye cekıncelerımız var?ne yaktıgı konusunda net bılgı olan tecrube eden arkadaslardan yardım ıstıyorum. Yorum bağlantısı
Yusuf Esin 28 Şubat 2010 Paylaş 28 Şubat 2010 motor açısından değerlendirirsek. Dizelde Focus, Benzinlide Honda, hele otomatik düşünülüyorsa kesinlikle Honda, ama yok ben benzilnil düşünüyorum, konforda benim için çok önemli diyorsanız Corolla da seçenekler arasında, ama hiçbirisi Focusun yol hakimiyetine erişemez. Yorum bağlantısı
Meltem Aydın 1 Mart 2010 Yazar Paylaş 1 Mart 2010 arkadaşın dediği gibi seçimleri daralttık. toyota,ford,renault,opel. eşim 10yıldır hergün araba kullanıyor(sırayla 3yıl clio,4 yıl astra,3 yıldırda punto)şirket arabası ne yakıtı ne servis masrafı hiç ödeme yapmadık.3 araçtanda şikayeti yok.şimdi alacağımız araç güvenli sorunsuz konforlu azyakan sessiz olsun istiyoruz. inanın çok merak ediyoruz en sonunda ne alacağız,her gün arkadaşlar arıyor soruyor ne aldınız? teşekkürler. Yorum bağlantısı
Bülent Akdemir 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 (düzenlendi) bende sizin kadar kararsız kaldım, sonunda gidip dizel focus aldım.siz en azından deneme sürüşü felan yapmışınız. benimki tamemen tesadüf.bakalım bugun veya yarın teslim alıcam.İnşallah kazasız,belasız, arızasız kullanırız. 1 Mart 2010 tarihinde B tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Fuat 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Hiç kullanmadan sıfır araç mı aldınız? Braveheart Yorum bağlantısı
Halil Yakut 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 bende sizin kadar kararsız kaldım, sonunda gidip dizel focus aldım.siz en azından deneme sürüşü felan yapmışınız. benimki tamemen tesadüf.bakalım bugun veya yarın teslim alıcam.İnşallah kazasız,belasız, arızasız kullanırız. Hayırlı olsun, bence iyi olmuş. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Tebrikler, doğru seçim, hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 c,v,ü,n i,kayetçi olmadığım özellikler,nden birisi de yakıt tüketimi , çok yaktığını nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum 3 senedir(aldığımdan beri) sıfırlamadığım yakıt ortalamam 8lt Yorum bağlantısı
Meltem Aydın 1 Mart 2010 Yazar Paylaş 1 Mart 2010 okul çıkışı eve geldim zaten gidecek galeri kalmadı hı kaldı mitsubishi nasıl unutmuşum onu. gerçekten bende çok merak ediyorum ne alacağız?hepsinin adını yazcam atcam bi torbaya ya ALLAH dicem çekcem,çıkanı alcam:) Yorum bağlantısı
Okyay Pay 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 lancer kullandım motor sesinden durulmaz o arabada Yorum bağlantısı
Meltem Aydın 2 Mart 2010 Yazar Paylaş 2 Mart 2010 jetta 1.6 dizel full donanım 36800 e geliyor ne dersiniz arabada yok yok? Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 jetta 1.6 dizel full donanım 36800 e geliyorne dersiniz arabada yok yok? Full donanım derken hangisi? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 Yeni kasasının çıkacağını dert etmeyecekseniz, jetta en iyi tercihlerden biri olabilir. Yorum bağlantısı
Meltem Aydın 2 Mart 2010 Yazar Paylaş 2 Mart 2010 yanlış bilmiyorsam comfortline,içinde yokuşta kalkış desteği tavan hava yastığı,esp v.s. herşey var. duyduğumuza göre 1.4 benzinli 122 beygir olanı daha kullanışlıymış.biz senede 15 bin km yi geçemeyiz,satma fikri hiç yok benzinli mi alsak? ne kadar zor bir seçim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mart 2010 Paylaş 2 Mart 2010 tdi tsi farketmez o fiyata kimse affetmez Yorum bağlantısı
Meltem Aydın 3 Mart 2010 Yazar Paylaş 3 Mart 2010 yılda 10bin kmyi zor geçeriz,hadi geçtik 15 bin olsun. jetta 1.4 tsi 122hp jetta 1.6 tdi 105 hp aralarında 3-4bin kadar bir fark var? düşüncemiz 5 sene satmak yok uzun ömürlü olacak ,5 sene sonra satmak gerekti 2.eli hangisi gider?sorunsuz hangisi?teşekkürler. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 yılda 10bin kmyi zor geçeriz,hadi geçtik 15 bin olsun.jetta 1.4 tsi 122hp jetta 1.6 tdi 105 hp aralarında 3-4bin kadar bir fark var? düşüncemiz 5 sene satmak yok uzun ömürlü olacak ,5 sene sonra satmak gerekti 2.eli hangisi gider?sorunsuz hangisi?teşekkürler. 105 hp azımsanacak bir güç değil, bence imkan varken dizel almalı, benzinli arabanın bir suçu yok ama benzin çok pahalı, en azından insan gönül rahatlığıyla biniyor bence az binerim demeyin dizel alın, hayırlısı olsun Yorum bağlantısı
Bülent Akdemir 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Hiç kullanmadan sıfır araç mı aldınız?Braveheart valla öyle oldu Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Jetta'ya hayırlı olsun demek istiyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Jetta mı... 1.6 benzinlisi gitmiyor rampada sollarken sinir ediyor ve iç kapı ve konsoldaki düğmelerin boyası soyuluyor, artık eskidi ve sıkıcı klasik vosvos konsoluna sahip, dizeli idare eder, ama 0 alacak paranız varsa ayrıca bekleyecek zamanınızda varsa bu senenin sonunu, hadi ortasını bekleyin bence. Jetta mı... kısaca 1.6 benzinlisi alınmaz (102hp), araç gitmiyor resmen, birçok deneme yaptım, rampada ve sollarken pişman olursunuz, ayrıca konsol ve kapılardaki kaplamaları soyuluyor, şikayet yüzdesi fazla elektronik risk opel gibi, dizeli motor olarak idare eder, ama ben olsam hemde 0 alacaksam jetta düşünmezdim bile, çok daha iyileri var ve bu yılın ortalarına doğru çok güzel arabalar gelecek, bence bekleyebilecekseniz bekleyin derim ben. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 Yapmayın Ali Bey, Jetta kötü bir araba değildir. Ben Focus'a rakip olarak onu görüyorum sadece. Ayrıca hanım efendi 1.6 benzinli dememiş. 1.6 TDI ya da 1.4 TSI demiş. Alınmaması için bir sebep yok bence. VW'e karşı bu kadar ön yargılı olmanıza hiç gerek yok... Yorum bağlantısı
Recommended Posts