İçeriğe Yönlendir

Yeni fiesta bilgi ekranı

Engin Bentürkler

Recommended Posts

Engin Bentürkler

arkadaşlar merhaba 2010 model fiesta 1.4 titanium otomatik vites aldım daha 1 hafta oldu aracın orta konsoldaki bilgi ekranında kontağı çevirdiğim andan itibaren "ayarlar" anlamına gelen motor dişlisi şeklindeki simgesi yanıyor bunun ne anlama geldiğini bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim..

2010 fiesta

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Servise başvurun, fazla da zaman geçirmeyin derim. Asm şanzıman mı? 1.4 te otomatik olduğua hiç dikkat etmemiştim?

Yorum bağlantısı
Engin Bentürkler

servise götüreceğim 1 haftalık araçta neden böyle bir sorun oldu anlayamadım ama radyo ayarlarıyla ilgili birşeyde olabilir dediler servisten

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Eser Çekiç
arkadaşlar merhaba 2010 model fiesta 1.4 titanium otomatik vites aldım daha 1 hafta oldu aracın orta konsoldaki bilgi ekranında kontağı çevirdiğim andan itibaren "ayarlar" anlamına gelen motor dişlisi şeklindeki simgesi yanıyor bunun ne anlama geldiğini bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim..

2010 fiesta

Bu dişli şeklindeki simge o an hangi modda iseniz bu cd radyo aux girişi olabilir. Onların ayar kısmını simgeler. O modda ayarlar kısmına girerseniz o dişli şeklindeki simge yanar...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...