Engin Bentürkler 17 Şubat 2010 Paylaş 17 Şubat 2010 arkadaşlar merhaba 2010 model fiesta 1.4 titanium otomatik vites aldım daha 1 hafta oldu aracın orta konsoldaki bilgi ekranında kontağı çevirdiğim andan itibaren "ayarlar" anlamına gelen motor dişlisi şeklindeki simgesi yanıyor bunun ne anlama geldiğini bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim.. 2010 fiesta Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2010 Paylaş 17 Şubat 2010 Servise başvurun, fazla da zaman geçirmeyin derim. Asm şanzıman mı? 1.4 te otomatik olduğua hiç dikkat etmemiştim? Yorum bağlantısı
Engin Bentürkler 17 Şubat 2010 Yazar Paylaş 17 Şubat 2010 servise götüreceğim 1 haftalık araçta neden böyle bir sorun oldu anlayamadım ama radyo ayarlarıyla ilgili birşeyde olabilir dediler servisten Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2010 Paylaş 17 Şubat 2010 radyo mu ? bence aracı bu fikre kapılandan başka bir servise götürün. Yorum bağlantısı
Eser Çekiç 27 Şubat 2010 Paylaş 27 Şubat 2010 arkadaşlar merhaba 2010 model fiesta 1.4 titanium otomatik vites aldım daha 1 hafta oldu aracın orta konsoldaki bilgi ekranında kontağı çevirdiğim andan itibaren "ayarlar" anlamına gelen motor dişlisi şeklindeki simgesi yanıyor bunun ne anlama geldiğini bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim..2010 fiesta Bu dişli şeklindeki simge o an hangi modda iseniz bu cd radyo aux girişi olabilir. Onların ayar kısmını simgeler. O modda ayarlar kısmına girerseniz o dişli şeklindeki simge yanar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts