İçeriğe Yönlendir

55 plakalı aracı Denizli de sigorta yaptırmak

Özgen Acar

Recommended Posts

Özgen Acar

merhabalar

aracım 55 plaka fakat denizldie öğrenciyim ve zorunlu sigorta zamanı geldi hangi ilin sigorta pirimini ödicem yaptırırken?

Yorum bağlantısı

Bildiğim kadarı ile plaka hangi ile tescilli ise o ilin sigorta primini ödüyorsunuz. Yanlış biliyorsamda, Mehmet abi kesin doğru olan yorumu yapar. :nazar:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Ben de bu yönde bilgiye sahibim, sigorta şirketinde otururken biri sormuştu ve plaka tescil ilinden ödeme yapılacağını söylemişlerdi. Bu arada bir Denizli daha çıktı meydana :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kaskoda durum değişik ama, şu an için araç hangi ilde tescilli ise o ilin fiyatları ile trafik sigortası yapılacak...

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

herkese teşekkürler cevaplar için internetten baktım samsun'unki daha yüksekmiş:nazar:

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

sigortayı yaptırdım biraz önce 55 plaka olduğu için 160 lira denizli olsaydı 140 mış..

Yorum bağlantısı
Özgen Acar
Hayırlısı olsun, ilk toplanmamızda gösterirsin artık ;)

teşekürler..ne zaman ilk toplantımız:)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

İnşaAllah bugünlerde bi patlak vermeyi düşünüyorum, yoksa başkasından hayır yok :elveda: havalar da ısınmaya başladı tekrardan ;)

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

benim araba 45 plaka.geçen sene martında 75 tl vermiştim :unsure: ama kaskoda 45 plaka diye daha uygun olmuyor sanırım.

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Emmi ben eski modeller araçların kaskosu pahalı oluyor diyerekten kaskosuz biniyorum 1 yıldır.kaça yapılır aşağı yukarı benimkinin ayarındaki 45 plakalı istanbul ikametli 10 yaşında amb gp focus :) ama hatcback haa

Yorum bağlantısı
İbrahim Özaşkın

Bu 160 tl 140 tl fiyatlar ne güzelmiş ya. Ben 02/02/10 da 297 lira verdim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Emmi ben eski modeller araçların kaskosu pahalı oluyor diyerekten kaskosuz biniyorum 1 yıldır.kaça yapılır aşağı yukarı benimkinin ayarındaki 45 plakalı istanbul ikametli 10 yaşında amb gp focus :) ama hatcback haa

Hata yapmışsın.. muafiyetli falan bir poliçeyle başlamış olsaydın keşke...

Fiyat vermek zor... TC lazım.. Ruhsattaki adres ilçen lazım...

Yorum bağlantısı
Özgen Acar
benim arabada 55 plaka 2009 temmuzda 184 tl vermiştim.160 hangi sigortaymış bu?benimki ak sigorta.

dubai sigorta fiyat uygun geldi ..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...