Ümit Yaman 15 Şubat 2010 Paylaş 15 Şubat 2010 Arkadaşlar merhaba; Benim aracımda hareket halinde iken kaloriferi açtığım anda içeri çok keskin bir yanık kokusu (plastik kokusuna benzer bir koku) geldi. ilk etapta bulunduğum çevreden kaynaklandığını düşündüm fakat bir müddet sonra koku rahatsız bir hal almaya başlayınca arabayı durdurup camı açtım. koku o kadar yoğunmuş ki kafamı dışarı çıkartıp koklamam bile beni kokunun dışardan geldiği fikrinden alıkoymadı ta ki arabayı park edip araçtan dışarı çıkana kadar. Motordan çok iyi anlamıyorum ama yinede kaputu açtım motorun sol tarafında ki kayış (sanırım v kayışı dedikleri parça bu olsa gerek) bölgesinden hafif bir duman geldiğini gözlemledim. koku da sanki bu bölgeden geliyor gibiydi. daha sonra kaput açık bir şekilde motoru çalıştırdım ve çok hafif bir tonda pıtı pıtı şeklinde sürekli bir ses geldiğini farkettim. bir de aracım LPGli birkaç gün önce arıza lambası yanmıştı ve bu olay sonrasında lamba söndü. biraz karışık oldu ama artık bilgi fakiri ben ancak bu kadar sade anlatabildim. kusura bakmayın bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Arkadaşlar merhaba;Benim aracımda hareket halinde iken kaloriferi açtığım anda içeri çok keskin bir yanık kokusu (plastik kokusuna benzer bir koku) geldi. ilk etapta bulunduğum çevreden kaynaklandığını düşündüm fakat bir müddet sonra koku rahatsız bir hal almaya başlayınca arabayı durdurup camı açtım. koku o kadar yoğunmuş ki kafamı dışarı çıkartıp koklamam bile beni kokunun dışardan geldiği fikrinden alıkoymadı ta ki arabayı park edip araçtan dışarı çıkana kadar. Motordan çok iyi anlamıyorum ama yinede kaputu açtım motorun sol tarafında ki kayış (sanırım v kayışı dedikleri parça bu olsa gerek) bölgesinden hafif bir duman geldiğini gözlemledim. koku da sanki bu bölgeden geliyor gibiydi. daha sonra kaput açık bir şekilde motoru çalıştırdım ve çok hafif bir tonda pıtı pıtı şeklinde sürekli bir ses geldiğini farkettim. bir de aracım LPGli birkaç gün önce arıza lambası yanmıştı ve bu olay sonrasında lamba söndü. biraz karışık oldu ama artık bilgi fakiri ben ancak bu kadar sade anlatabildim. kusura bakmayın bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. aracınız bakım durumu nedir eğer dediniz gibi kayışytan bu tip bişey geliyorsa hemen bir servise gidip kontrol ettirin bahsettiğiniz ses bana triger kayışı gibi geldi ama çok iyi anlamam lakin koparsa veya atlama yaparsa açacağı masrafı duymak bile istemezsiniz buna eminim aracınız bakım durumu nedir eğer dediniz gibi kayışytan bu tip bişey geliyorsa hemen bir servise gidip kontrol ettirin bahsettiğiniz ses bana triger kayışı gibi geldi ama çok iyi anlamam lakin koparsa veya atlama yaparsa açacağı masrafı duymak bile istemezsiniz buna eminim aracınız lpgliymiş gelen sesi lpg enjektörleride yapıyor olabilir eğer öyleyse ses normal Yorum bağlantısı
Yusuf Gök 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Öncelikle korkacak bir şey olmadığını düşünüyorum. TEŞHİS: Bu tip bir koku çok büyük ihtimalle devirdaim pompasından sızan soğutma suyununun V kayışa dökülmesinden meydana gelir ki kokunun nedeni soğutma suyu içinde bulunan antifrizdir (pis bir yanık kokusu). Devirdaim pompası arızası focuslarda sık karşılaşılan bir sorundur. Pompa araba her çalıştığında su sızdırmayabilir. Yani koku bazen olur bazen olmayabilir. TEDAVİ: Aracın soğutma suyu seviyesi bir kaç gün kontrol edilmeli. V kayışta ıslaklık olup olmadığını kontrol edilmeli. Ya da en kolayı bir tamircide aracı lifte kaldırıp kontrol ettirin. 2 ay kadar önce bende de benzer bir koku oluyordu ve bu nedenle polen filtresini motocraft orijinal filtre ile değişmiştim. Ama koku gitmemişti. Bu sefer klima sistemini temizletmem gerektiği söylenmişti ama ben kendim keşfetmiştim kokuyu. Yan sanayi parçası önermedi ustam ve 185 tl pompa+antifriz+işçilik le orijinal devirdaim pompası taktırdım. ÖNERİ: Aracınızın triger bakımı da gelmiş ise ikinci kez işçilik masrafı vermemek için triger setinizi de değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Ancak iki şeye dikkat edeceksiniz. Bir, öncelikle triger setinizi ehil bir ford ustasına değiştirtmek önemli. İki, devirdaim pompası değişiminde sistem soğutma suyu boşalacağı için sistemde kalan havanın tam olarak alınması çok öenmli. Değişimden sonra arabanın hararet göstergesine dikkat edin ve şayet gösterge ibresi yarıyı geçiyorsa hava için tekrar aynı ustaya gidin. (Şehir belirtmemişsiniz. Şayet Ankara'da iseniz size usta önerisinde bulunabilirim.) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Öncelikle geçmiş olsun..Yukarıda yazılan gibi bende V kayışına bulaşan motor suyundan koku geldiği yönünde fikrimi belirtmek isterim.Öncelikle yapmanız gereken şey motor suyunda azalma var mı yok mu? Eğer ki azalma yoksa bu teorimiz boşa çıkar.O zaman arızayı başka yerlerde aramak gerekir.Yalnız şunu da söylemek istiyorum.V kayışının hemen üzerinde yer alan direksiyon hidroliğinin de kontrolünü yapın.Oradan taşan veya sızan hidrolikte V kayışı üzerine sıçrayabilir.Yaşadığınız şehri belirtirseniz usta konusunda da yardımlar gelecektir.Arıza lambasının daha önce yanmış olması ve bu olay sonrasında sönmesi de oldukça ilginç.. Yorum bağlantısı
Ümit Yaman 16 Şubat 2010 Yazar Paylaş 16 Şubat 2010 Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. söylediklerinizi uyguladım herhangi birşey göremeyince doğru sanayiye ustaya gösterdim arabayı klima power mıdır nedir söledi ama anlamadım. sorun ondaymış zaten. ben kaloriferi cama verince ve de klimayı açınca koku geliyor aynen gözümlede problemi gördüm zaten. ben kendim de onun hafif yalpaladığını görebilmiştim ama ne olduğunu bilmeyince yapacak birşey olmuyor. artık bir süre klimayı çalıştırmayacağız. Esas sorun ben şu anda Tekirdağ çerkezköydeyim bu sıralar değiştirme şansım yok çünkü burda bu işi yapacak adam da yok zaten. usta anlattı biraz klima gazı filan boşalacak tekrar doldurulacak falan filan. burda yapamayacaklarına kanaat getirdim. Artık bir ara Ankaraya gidince yaptırırım. Eğer bilginiz varsa ne kadara halledebiliriz. herkese teşekkür tekrardan. Yorum bağlantısı
Ümit Yaman 16 Şubat 2010 Yazar Paylaş 16 Şubat 2010 Klima kompresörüydü hatırladım ve nette araştırdım tırstım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Şubat 2010 Paylaş 17 Şubat 2010 Klima kompresörü oldukça pahalı bir parça bazıları tamiri mümkün değil diyor ama tamir edilebiliyor..Yalnız şunu söyleyim sizdeki sorun keçelerden klima yağı kaçırma sorunu olabilir.Bende de bir dönem oldu sıktırdım düzeldi.Yalnız herkes anlamıyor sarımtırak bir yağ geliyordu benim kompresörden..Kimileri kaçak olsa gaz kalamazdı falan dediler ama gaz eksiltmiyordu. Ankaraya geldiğinizde yardımcı olurum.. Yorum bağlantısı
Ümit Yaman 1 Mart 2010 Yazar Paylaş 1 Mart 2010 Klima kompresörü oldukça pahalı bir parça bazıları tamiri mümkün değil diyor ama tamir edilebiliyor..Yalnız şunu söyleyim sizdeki sorun keçelerden klima yağı kaçırma sorunu olabilir.Bende de bir dönem oldu sıktırdım düzeldi.Yalnız herkes anlamıyor sarımtırak bir yağ geliyordu benim kompresörden..Kimileri kaçak olsa gaz kalamazdı falan dediler ama gaz eksiltmiyordu. Ankaraya geldiğinizde yardımcı olurum.. klima kompresörünün çevresinde yağ kaçağı gibi bir iz yoktu. acaba bu şekilde klimayı çalıştırmadan kullansam herhangbir problem çıkarır mı ? Yorum bağlantısı
Serkan AKÇIN 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Ümit bey merhaba. Konuyu hortlattığımın farkındayım ama bahsettiğiniz olay aynen başıma geldi. Cevaplardan sonuç alamadım. Son 4 yılda sanırım bir çözüm üretmişsinizdir. Bende Ankaradayım. Çözümü paylaşabilirseniz sevinirim. Benim motorcu ustası kompresör gidik dedi. Yenisi 1500TL civarı dedi. İnternette sıfırını orijinal adıyla 680TL'ye filan gördüm. Almak ya da tamir etmek. Bilen varsa paylaşımınıza ihtiyacım var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts