İçeriğe Yönlendir

Hava Filtresinin Girişi Var Borusu yok

Özgün Yıldırım

Recommended Posts

Özgün Yıldırım

Geçen filtre değişimi yaparken hava filtresinin girişinde bi eksiklik gördüm tırnak var yeri var boru yok yani araba dur kalklarda sıcak hava çekiyo buda hem çekişten düşüyo hem düzenli değilde soğuk hava gelirse çekiyo sıcak hava gelirse yığılıyo bu parçanın adı nedir Düşündüklerim doğrumu yoksa bu Hortum Yokmu benmi uydurdum

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hava filtresinin kutusunun hava giriş yerimi boşta duruyor ?

Yorum bağlantısı
Özgün Yıldırım
Hava filtresinin kutusunun hava giriş yerimi boşta duruyor ?

Evet yani Kutunun çıkıntısı var tırnak yeri var

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tarif eettiğiniz yere bağlanan ve ördek başı şeklinde ve tabirinde bir parça vardır. Ancak bu parçanın yokluğundan kaynaklanan arıza olmaz. Atmosferik motorun emiş yaptığı debilerde, havanın sıcalığı-soğukluğu ihmal edilebilir derecede düşüktür, mesela 60C falan.

Yorum bağlantısı
Özgün Yıldırım
Tarif eettiğiniz yere bağlanan ve ördek başı şeklinde ve tabirinde bir parça vardır. Ancak bu parçanın yokluğundan kaynaklanan arıza olmaz. Atmosferik motorun emiş yaptığı debilerde, havanın sıcalığı-soğukluğu ihmal edilebilir derecede düşüktür, mesela 60C falan.

Peki motorun sıcağını cekmesi etkilemez mi çünkü hava alacak yeri yok başka direk motorun sıcağı oda 60C varmıdır yoksa az mı olur bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Pratik kullanımda, aile arabası şasesi ve motoruna sahip bir atmosferik benzinli araçta, havayı nereden emdiğinin önemi olmaz. Yani bir arıza var ise, bu hava giriş plastiği yokluğuna bağlayıp zaman kaybetmeyin derim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Akın
Geçen filtre değişimi yaparken hava filtresinin girişinde bi eksiklik gördüm tırnak var yeri var boru yok yani araba dur kalklarda sıcak hava çekiyo buda hem çekişten düşüyo hem düzenli değilde soğuk hava gelirse çekiyo sıcak hava gelirse yığılıyo bu parçanın adı nedir Düşündüklerim doğrumu yoksa bu Hortum Yokmu benmi uydurdum

Sanırım benim arabada da yok,boşta duruyo yani ama bi zararı oluyomudur bilmem, varsa o parçayı alabileceğimiz bi yer alıp takalım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...