Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Memet, nerde dökük araba var onumu alıyorsun ne Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Abi bu aldigimda dokukse bidaha ford almam. Araba gipgicir adam kullanmamis servise gitmis surekli falan Hicmi umut yok ?? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Yok yok.. ümit var.. yaparsın sen... Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Sorun bende aslinda farkediyorum insan kafasini motora sokup arabayi dinlermi? Hem bugun arkadasin duz vites civicini kullandimda benim debriyaj okadarda sert degilmis ben otomatige biraz fazla alismisim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 17 Şubat 2010 Paylaş 17 Şubat 2010 Sorun bende aslinda farkediyorum insan kafasini motora sokup arabayi dinlermi? Hem bugun arkadasin duz vites civicini kullandimda benim debriyaj okadarda sert degilmis ben otomatige biraz fazla alismisim Motora kafayı soktuğuna kravat olmasın boynunda kayışa kaptırırsan değişik bir intihar yolu olur:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts