Erhan Doruk 27 Ocak 2010 Paylaş 27 Ocak 2010 öncelikle kapı kolundaki kapağı kaldırıyoruz kapı kolunun içinde 2 adet vidayı açıyoruz kapı açma kolunun altındaki vidayı çıkartıp ileri doğru itip, bu paneli çıkartıyoruz paneli çıkardıktan sonra arkasındaki bağlantıları söküyoruz. ayna kumandasının üstündeki kapağı aşağı doğru bastırıp çekiyoruz işaretlerle gösterilen yerlerdeki vidaları açıyoruz kapı döşemesini yukarı doğru kaldırım çıkartıyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Gülaydın 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Sevgili Erhan 2.ve 5. resimdeki parçaların tırnak yerleri,sayıları incelik kalınlık durumları hakkında biraz daha açıklayıcı bilgi verebilirmisin yakında sökeceğim ama tırnakları kırıp lıkırdamasından çekiniyorum. Özellikle 5. resimdeki parça sadece aşağı bastırılınca geliyormu tırnak kırmayalım? Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Ben ön iki kapınınkini cam krikosu arızalandığı için sökmüştüm.Ayna kapağını sökmeye gerek yok.Kapı döşemesini aşağıya doğru itmek yeterli. Yorum bağlantısı
Hakkı Taşcı 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 F II nin kapı döşemesini daha önce söken arkadaş varsa paylaşabilirmi? Camı indirirken titreşim ve ses yaptığından yağlamam gerekiyorda. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 Ben ön iki kapınınkini cam krikosu arızalandığı için sökmüştüm.Ayna kapağını sökmeye gerek yok.Kapı döşemesini aşağıya doğru itmek yeterli. Evet kapakla ilgili herhangi bir durum yok...Sökmeden de döşeme çıkıyor. Sevgili Erhan 2.ve 5. resimdeki parçaların tırnak yerleri,sayıları incelik kalınlık durumları hakkında biraz daha açıklayıcı bilgi verebilirmisin yakında sökeceğim ama tırnakları kırıp lıkırdamasından çekiniyorum. Özellikle 5. resimdeki parça sadece aşağı bastırılınca geliyormu tırnak kırmayalım? 2. fotoğrafta kırılacak bir durum yok.Yalnız zedenelenebiliyor dikkat edin...5. fotoğraftaki kapağı da sökmenize gerek yok. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 Ben iç kapı kollarını değiştirirken tüm trimi sökmeden halletmiştim...Aklınızda olsun... Yorum bağlantısı
Mustafa Gülaydın 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 (düzenlendi) Arkadaşlara teşekkürler ilk fırsatta söküp sonucu paylaşacağım. 17 Ocak 2011 tarihinde Mustafa G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adem Tarı 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Sağ ön kapımın kilit tertibatına ulaşabilmek için bugün ben de söktüm döşemeyi. Ancak altında yer alan yoğun yalıtımı görünce daha fazla ilerleyemeden geriye monte. Bu yalıtım malzemesini zarar vermeden çıkarıp yeniden yerine takabilmenin yolunu bilen var mı? Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Maket bıçağıyla hassas bi şekilde çekomastik türü olan yapıştırıcıyı orta yerinden kesebilir siniz eskisi kadar iyi olmasa'da tekrar yapışıyor.kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Çok güzel bir konuymuş.. gözümden kaçmış, arayınca çıktı Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts