Yusuf Celebi 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 Değerli arkadaşlar,bilginiz vardır mutlaka.Yapı kredi bankası Motorlu Taşıtlar Vergisini Kredi Kartı ile ödeme yapanlara hem 3 taksit hemde bu bahsetiğim navigasyon cihazlarını %40 indirimli olarak kampanya başlatmış. Anlamadığım, firmayı aradım fiyat veremiyoruz diyorlar.sadece destek hizmet verebiliyoruz diyorlar.ama 160 tl ile 300 tl'yi geçmez demeyide ihmal etmiyorlar. bide bir sene yazılım bedava daha sonraları için yıllık 20 Euro gibi bir rakam verdiler.unutmadan kampanya'ya dahil olan cihazlar: mini s 350-maxi m 400 ve 450. işin özü bir cihaz almak istiyorum önerileriniz nedir.herkese şimdiden teşekkür ederim. link:http://www.navking.com/frm_main_page.aspx Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 11 Ocak 2010 Yazar Paylaş 11 Ocak 2010 Dogru diyorsunuz.16 yıllık bir firmaymış ve br çok ülkede hizmet veriyorlarmış eger fiyatları çok yüksek değilse %40 indirim güzel bir rakam alınabilir. Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 Ben Omnia ile ücretsiz almıştım bu navigasyon yazılımını. Şu ana kadar da harita güncellemeleri için hiç bir ücret almadılar. Haritaları da hep güncelleniyor. Değişen durumlar için çok iyi bu. Özetle ben memnunum. Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 11 Ocak 2010 Yazar Paylaş 11 Ocak 2010 Hocam bu bahsettiğin cep telefonu için geçerli değilmi.Gerçi telefona çıkan kişi bazıı müşterilerimizden ücret almadık felan denmişti.Acaba sizdenmi bahsediyorlar:) Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 Hocam bu bahsettiğin cep telefonu için geçerli değilmi.Gerçi telefona çıkan kişi bazıı müşterilerimizden ücret almadık felan denmişti.Acaba sizdenmi bahsediyorlar:) Tamam işte, benim o. Sorsaydın adımı söylerlerdi. Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 Aklin yolu bir diyecegim olmayacak, abimizin resmi altinda "forumun delisi" yaziyor cunku . Bende Omnia kullaniyorum abi, guzel telefonmus. Gerci benim aletteki 1 seneyi gecmis, o yuzden tekrar almam gerekiyormus . Hmm olabilir Muhlis'im. Ben çok memnunum Omnia'dan. ROM atıp atıp kullanıyorum. Windows işte, windows'da ne varsa bunda da var. Navigasyonunu beğeniyorum ben. Bildiğim ne güncel harita bunda var. Belki diğer firmalar da güzel çalışıyordur ama ben bilmiyorum onları. Ha, bu arada, herkes biraz delidir be. Yorum bağlantısı
Kenan Bayrak 12 Ocak 2010 Paylaş 12 Ocak 2010 bende navking maxi m var oldukça iyi divx filmleri bile gösterebiliyor dokunmatik ekran olduğu için mp3 çalar olarak çok güzel kullanabiliyorsunuz bluetooth ile telefonunuzla bağlantı sağlayabiliyorsunuz çekimi de iyi en büyük artısı yurtdısındaki haritalarıda desteklediği yönünde açıklamaları var ben yaz aylarında 350 lira civarında bir ücret ödedim. kesinlikle almanızı öneririm Yorum bağlantısı
İdris Arıcı 13 Ocak 2010 Paylaş 13 Ocak 2010 bende samsung i780 var ve aynı yazılım yüklü. şimdiye kadar bir kez harita güncellemesi yaptım bir sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 13 Ocak 2010 Yazar Paylaş 13 Ocak 2010 Arkadaşlar anlaşıldığı üzere kullananlar memnun.İlginize ve alakanıza teşekkür ederim.Bu ay içinde bir adet bende alayım artık. Yorum bağlantısı
Yavuz Gürbüz 24 Ocak 2010 Paylaş 24 Ocak 2010 Gerçi üzerinden baya bi geçmiş ama "Omnia"cıları görünce yazmadan edemedim. Ben bir omnia kullanıcısı olarak söylüyorum ki "Route 66" beş para etmez. Söylemedi demeyin yakında iki depo doldurana hediye verirler. Benim omniada da yüklü idi arkadaşların söylediği gibi. Telefonun acemisi iken pek kurcalamadım. Ama sonra iGo 8, Garmin, TomTom falan hepsini denedim (haftada 1 ROM atıyorum ). En iyisi iGo8 gerisini TomTom hariç değerlendirme dışı bırakıyorum. Size tavsiyem marka gözetmeden iGo8 yüklü bir navigasyon cihazı almanız. İstanbul'u bilmem ama Route 66 Ankara, İzmir, ve Bursa için tam bir fiyasko en son yayınlanan harita güncellemesi ile hem de. Tecrübe ile sabit... Saygılarımla Yorum bağlantısı
Aşkın Konuk 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 Bildiğim kadarıyla Tomtom da Navking ile aynı harita veri tabanını kullanıyor Teleatlas. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Navking Ömür boyu Ücretsiz güncelleme veriyormuş.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Navking Ömür boyu Ücretsiz güncelleme veriyormuş.. Haritası route 66.. Şöyle bir yorum okudum... harita iğrenç,yazılım iğrenç,güncelleme diye bişey yok,ilgi yok ,alaka yok şurada Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Zaten igo 8 harici çok kullanışsız.. Ben diğer firmaların yerinde olsam bir şekilde başarsoft ile ortak olma yollarını arardım .. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Tek alışamadığım nav yazılımı route66, sürekli göçüyor, haritaları güncel değil vs... Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 19 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2010 Ben şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ağustos 2010 Paylaş 19 Ağustos 2010 Bende saamsung jet var, o da route 66 kullanıyor, haritaları sürekli güncelleniyor, firma olarak çok alakadar oluyorlar, isterseniz cd falanda gönderiyorlar, otomatik haritaları güncelleniyor, fiyatı makul, genel olarak haritaları baya iyi, İstanbvuldaki durumu bilmem zaten İstanbullu olanda ordaki durumu çözemiyor, Google World bile orda şişiyor diye duymuştum bence yeterli ve güzel bir alet. İgo8 den aman aman bir farkı yok, makul fiyata varsa kaçırmayın derim ben. Yorum bağlantısı
Fatih Akar 19 Ağustos 2010 Paylaş 19 Ağustos 2010 route 66 yazılım yaramaz uğraşmayın igo8 veya primodan şaşmayın Yorum bağlantısı
Hasan Semerci 21 Ağustos 2010 Paylaş 21 Ağustos 2010 bende route 66 mini modeli kullanıyorum 1,5 yıldır. gayet iyi. teknik destek çok iyi. cihaz ve harita mükemmel. güncellemede hiç sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ağustos 2010 Paylaş 21 Ağustos 2010 bende route 66 mini modeli kullanıyorum 1,5 yıldır. gayet iyi. teknik destek çok iyi. cihaz ve harita mükemmel. güncellemede hiç sorun yaşamadım. Güncelleyecek şeyler buluyorsanız çok iyi... Geçen gün birisi; Kayseri'nin dibindeki kasabasını arıyordu, bulamıyordu Aman mehmet'im ben buna az benzer bir şey yazdım diye idam edilecektim,bence yorumu falan sil.Haaa sen yöneticisin belki torpilin vardır,ama allahtan benden başkada yazanlar varmış.Ayrıca haritalar konusunda net olarak şunu yazayım.....Türkiye sadece 10-12 ilden mütevellit değil.O nedenle büyük bazı şehirlerde olanların yorumları çok objektif olamaz. Saygılar hehehe.. Torpil yok.. Zaten kendi fikrimi de yazmadım. Yorum bağlantısı
İsmail Örenler 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Merhabalar HTC hd 2 kullanıcısıyım Windows tabanlı bir cihaz, bahsi geçen iki yazılımıda kullanmaktayım ikisininde artı ve eksileri var birkaç örnek vermek gerekrse route 66' nın kulanımı daha rahat ve kkolay mesela poi lerin üzerine tıkladığınızda poi bilgisi görebilirsiniz bu güzel bir özellik kullanımı kolaylaştırıyor İgo 8 de bu özellik mevcut değil (sadece primo versiyonda var) route 66nın ikinci bir kolaylığı adres aramada ortaya çıkıyor; igo 8 sizden tam adres isterken r66 daha opsiyonel. İgo 3d ekran görüntüsü olarak mükemmel r66 da bunu göremiyorsunuz, ve en önemlisi harita; r66 tele atlas tabanlı bir harita kullanıyor harita yetersiz ve istanbul içinde bile sıkıntı yaşayabiliyorsunuz, r66 size rota belirlerken hatalı yönlendirme yappabiliyor örneğin sizi bağlantı yolundan götürmesi gerekirken direkt sizi bir ara sokağa yönlendiriyor yada "U" dönüşü olayan bir yerde "U" dönüşü yapmanızı istiyor. Güncelleme sıklığıda pek iyi değil ben 1yıldır r66 kullanıyorum firmanın demesine göre yılda en az 4 güncelleme yapmam gerek ama ben sadece 2 güncelleme yapabildim. İgo8 i yaklaşık 3 aydır kullanıyorum harita 2009 q3 olmasına rağmen henüz bir sıkıntı yaşamadım Sonuç igo kullanımda biraz sıkıntı yaşatsada harita kalitesiyle bu açığını kapatıyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Karadeniz 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 Aynı kampanyadan gaza gelip M 500 modelini aldım harita harbiden vasat Yorum bağlantısı
Çağatay Ateş 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 Ben yaklaşık 2 yıldır Navking Maxi HD kullanıyorum. İçinde route 66 yazılımı var ve bildiğim kadarıyla harita Tele Atlas'a ait. Bana çok yardımı dokunduğunu söylemeden edemem ama beni bazen öyle durumlara düşürdü ki cihazı camdan fırlatıp atasım geldi. İsmail Bey'in yazdığı gibi bazen bölünmüş yol veya otobanın ortasında U dönüşü yaptırmaya çalışabiliyor. Veya özellikle şehirler arasında koskoca anayolda giderken birden ucu sonu belli olmayan bir tali yola sokup en sonunda tozun toprağın içinden köyün birinde kendisi de kilitlenmiş halde sizi içgüdülerinizle başbaşa bırakabiliyor. Evvelki yaz ilk kez Cunda Adası'na gittiğimde rezervasyon yaptırdığım otele ulaşmaya çalışırken beni adanın tepesinde eşşeğin bile zor gireceği yüzlerce yıllık taşdan sokaklara bir soktu ki, nasıl geri çıktığımı bir ben bilirim. Baskı balatanın birkaç senesi orada gitmiştir. En sonunda harabe kilisenin orada arabanın sığamayacağı kadar dar bir sokağa girmek konusunda ısrar edince (Navigasyon modu yaya falan değildi, onu da belirteyim) kontağı kapattım, arabayı kilitledim ve en yakındaki evin kapısını çalıp o sayede geri geri ana yola çıktım. Meğer adanın etrafından asfalt yolla gayet kolay gidiliyormuş. Ayrıca "en kısa güzergah" gibi bir seçim de yapmamıştım. O günden beri bilmediğim hiçbir yere sadece navigasyona güvenerek gidemiyorum. Uzun lafın kısası bu haritaya güvenmenizi tavsiye etmem. Daha iyisi nedir onu da bilmiyorum, genel kanı Başarsoft'un en iyisi olduğu yönünde ama hiç kullanmadım. Yorum bağlantısı
Murat Birinci 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Hatta değişik skinlerle bile kullanmak mümkün.Extra sesler mevcut.mesela ben Trabzonlu olduğum için lazoğlu diye bi seslendirme var ve süper seslendirmiş yapan kişi.arada güldürüor beni falan..güzel yani..Route66 ya zaten zamanında para verdim kullanmıyorum.Kullanılacak gibi değil !!! Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Kasım 2010 Paylaş 28 Kasım 2010 Yasal olmayan paylaşımlarla ilgili tüm mesajlar kurallarımız gereği silinmiştir.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts