Emre Mut 29 Aralık 2010 Yazar Paylaş 29 Aralık 2010 Güzel olmuş. Bu inatla trigere falan el atmayın. :good1: daha 16,000 kmde ondan ona el atmam heralde güzel olmuş ellerine sağlık. çamurluk plastiklerinede girişeceğine eminim. yeni boya ile yandan çekilmiş resimde biraz sırıtmış gibi. onuda yapcaktımda denememiz olsun sonra yaparız diye erteledik Yorum bağlantısı
Emre Mut 29 Aralık 2010 Yazar Paylaş 29 Aralık 2010 yeni boya ile yandan çekilmiş resimde biraz sırıtmış gibi. hem yeni boya hemde cep telefonu ile çekildiğinden biraz öyle görünüyor şimdilik tek sorunumuz su lekeleri cilasız olduğundan onuda yapcam en yakın zamanda Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2010 Paylaş 29 Aralık 2010 (düzenlendi) yeni boya ile yandan çekilmiş resimde biraz sırıtmış gibi.hem yeni boya hemde cep telefonu ile çekildiğinden biraz öyle görünüyor şimdilik tek sorunumuz su lekeleri cilasız olduğundan onuda yapcam en yakın zamanda yeni boya ile derken tampon plastiği sırıtmış demek istedim.vernik atmayı fazla geciktirmesen iyi olur yoksa tekrar boyamak zorunda kalırsın.bence tampon plastiklerinide boya.cidden şekle girer.bu plastiklerin siyah olması aracı iyi göstermiyor.cidden yakışıklı araç.dahada yakışıklı olacaktır. 29 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Mut 29 Aralık 2010 Yazar Paylaş 29 Aralık 2010 yeni boya ile derken tampon plastiği sırıtmış demek istedim.vernik atmayı fazla geciktirmesen iyi olur yoksa tekrar boyamak zorunda kalırsın.bence tampon plastiklerinide boya.cidden şekle girer.bu plastiklerin siyah olması aracı iyi göstermiyor.cidden yakışıklı araç.dahada yakışıklı olacaktır. cok tesekkur ederim fikirleriniz icin Boyayı nasıl yaptınız anlatırsanız sevinirim. Bende aracımın kapı çıtalarını boyamak istiyorum. Teşekkürler. ilk once plastik astari atilip uzerine astar atilip sulu zimpara yaptiktan sonra boya atmaya baslaniyor 3-4 kat seklinde kuruduktan sonra son olarak vernik 2 kat ve bitiyor biraz ugrastirici dikkat edilmesi gereken konu plastik astari biraz bol kullanilmali vee sonuc Yorum bağlantısı
Emre Mut 29 Aralık 2010 Yazar Paylaş 29 Aralık 2010 Kusura bakmayın sizi de sorularımla yoruyorum.Plastik astarını sprey mi aldınız ve uygulaması nasıl yapılıyor? Sulu zımpara astardan sonra mı yapılıyor? Boya tabancası kullandınız mı kullandıysanız hangi ürünü tavsiye edersiniz? Boyayı nerde temin ettiniz? Toplam maliyet hakkında bilgi verirseniz de çok güzel olur 250 ml plastik astarı 400 ml boya (diyo) 250 ml vernik 200 ml hızlandırıcı ( 100 ml verniğe - 100 ml boyaya şeklinde) tüm ürünleri sanayiden oto boya satan yerlerden bulabilirsinz hepsini sıvı şekilde aldım. evet sulu zımpara astardan sonra boyanın zeminini pürüzsüz hale getirmek için 1500 lük sulu zımpara uyguladım. boya tabancası kullandım markasını bilmiyorm işyerinde vardı yardımcı olabildiysem ne mutlu kolay gelsin Kusura bakmayın sizi de sorularımla yoruyorum.Plastik astarını sprey mi aldınız ve uygulaması nasıl yapılıyor? Sulu zımpara astardan sonra mı yapılıyor? Boya tabancası kullandınız mı kullandıysanız hangi ürünü tavsiye edersiniz? Boyayı nerde temin ettiniz? Toplam maliyet hakkında bilgi verirseniz de çok güzel olur toplam maliyette 35-40 tl gibi bi rakam tuttu sanırım Yorum bağlantısı
Aydın Sert 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Emre kardeşim tamponda boyada herhangi bir sorun oluştu mu şu ana kadar? izlenimlerini paylaşır mısın? Yorum bağlantısı
Emre Mut 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 Emre kardeşim tamponda boyada herhangi bir sorun oluştu mu şu ana kadar? izlenimlerini paylaşır mısın? hayır orjinal boya gibi sorun yok tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Emre Mut 6 Ocak 2011 Yazar Paylaş 6 Ocak 2011 o zaman biz de bi el atarız artık. hayırlısı olsun diyelim bizimlede paylaşırsınız şimdiden kolay gelsin araç yakışıklı oluyor baya farkettirdi kendini Yorum bağlantısı
Aydoğan Munanoğlu 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Gerçekten çok güzel olmuş, ben de 2010 connect in tamponlarını boyatmayı düşünüyorum. Kendim boyama imkanım olmadığı için izmirde bildiğim özel bir servis var orada yaptırmayı düşünüyorum. Servis size ne kadar maliyet çıkardı acaba? söylerseniz ben de servis dışında yaptırırken fikir sahibi olmuş olurum. Ayrıca ben kapı kolları ve kapıdaki siyah şeritleri de doyatmayı düşünüyorum, siz de en azından kapı kollarını boyarsanız çok daha güzel gözükeceğine eminim. Kapı kollarını sökmeniz lazım bu işlem için. eğer daha önceden sökmediyseniz tarif edebilirim, ben birkaç defa kapı döşemesini çıkarttım hoparlör değiştirmek için, iç taraftaki kapı tutamağında 2 tane büyük vida var, bunu çıkarmadan kapı döşemesi çıkmıyor maalesef. Yorum bağlantısı
Emre Mut 24 Ocak 2011 Yazar Paylaş 24 Ocak 2011 Gerçekten çok güzel olmuş, ben de 2010 connect in tamponlarını boyatmayı düşünüyorum. Kendim boyama imkanım olmadığı için izmirde bildiğim özel bir servis var orada yaptırmayı düşünüyorum. Servis size ne kadar maliyet çıkardı acaba? söylerseniz ben de servis dışında yaptırırken fikir sahibi olmuş olurum. Ayrıca ben kapı kolları ve kapıdaki siyah şeritleri de doyatmayı düşünüyorum, siz de en azından kapı kollarını boyarsanız çok daha güzel gözükeceğine eminim. Kapı kollarını sökmeniz lazım bu işlem için. eğer daha önceden sökmediyseniz tarif edebilirim, ben birkaç defa kapı döşemesini çıkarttım hoparlör değiştirmek için, iç taraftaki kapı tutamağında 2 tane büyük vida var, bunu çıkarmadan kapı döşemesi çıkmıyor maalesef. servis 200 tl istedi ama fazla filan değince ve arka tamponuda boyattığımız için rakamı 150 tl ye kadar düşürdüm sonunda kendimiz yapmaya karar verdik bende hoparlörü değiştirdim ama hiç dikkat etmedim kapı kollarına zor mu acaba uğraştırır mı ? tarif ederseniz memnun olurum Yorum bağlantısı
Aydoğan Munanoğlu 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Siz de hoparlörü değiştirdiyseniz, zaten iç döşemeyi çıkarmışsınız ozaman. o kapı döşemesini çıkarınca tekrar vida ile tutturulmuş kapak gibi bir şey var (adını tam bilemiyorum) onu da sökünce kapı kollarını göreceksiniz. Bu arada camlar sanırım kapalı olunca kapı koluna ulaşılıyordu. Yorum bağlantısı
Emre Mut 26 Ocak 2011 Yazar Paylaş 26 Ocak 2011 Siz de hoparlörü değiştirdiyseniz, zaten iç döşemeyi çıkarmışsınız ozaman. o kapı döşemesini çıkarınca tekrar vida ile tutturulmuş kapak gibi bir şey var (adını tam bilemiyorum) onu da sökünce kapı kollarını göreceksiniz. Bu arada camlar sanırım kapalı olunca kapı koluna ulaşılıyordu. teşekkür ederim sıra gelince bi el atarız onada Yorum bağlantısı
Musa Çalışkan 16 Şubat 2011 Paylaş 16 Şubat 2011 elinize sağlık güzel iş çıkmış ortaya Yorum bağlantısı
Emre Mut 16 Şubat 2011 Yazar Paylaş 16 Şubat 2011 (düzenlendi) 16 Şubat 2011 tarihinde Emre Mut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 19 Şubat 2011 Paylaş 19 Şubat 2011 Çok harika olmuş güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Emre Mut 22 Şubat 2011 Yazar Paylaş 22 Şubat 2011 Çok harika olmuş güle güle kullanın. teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts