Emre Mut 9 Ocak 2010 Paylaş 9 Ocak 2010 Aracımın arka tamponu yaklaşık 2 ay önce bir hasardan dolayı gövde rengine boyandı serviste.Fakat ön tamponuda boyatmak istiyorum servisteki boya subazlı oldugundan boyanabilmesi için astarlı tampon gerekiyormuş.İzmirde bu işlemi yatırabilecegim iyi bir yer arıyorum . Önerebileceginiz yer(ler) var mı acaba ? bu şekilde: Yorum bağlantısı
Aydın Sert 11 Ocak 2010 Paylaş 11 Ocak 2010 (düzenlendi) merhabalar arkadaşlar. aytozu gri connectimin ön tamponunu sprey boya ile kendim boyamak istiyorum. yapan arkadaşlarınkini gördüm çok güzel olmuş. acaba bir sorun yaşarmıyım yada sağlıklı olur mu? arka tampon köşeleri daha önce boyatmıştım 2 sene oldu bir problem yaşamadım. fikirlerinizi bekliyorum... 11 Ocak 2010 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Mut 11 Ocak 2010 Yazar Paylaş 11 Ocak 2010 (düzenlendi) izmirin neresindensiniz buca 11 Ocak 2010 tarihinde Emre Mut. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Mut 15 Ocak 2010 Yazar Paylaş 15 Ocak 2010 bilen veya yaptıran varsa yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 15 Ocak 2010 Paylaş 15 Ocak 2010 bilen veya yaptıran varsa yardımcı olursanız sevinirim. sprey boya ile kendim boyamayı düşünüyorum. şuan araştırma yapıyorum boyalar ve boyama tekniği ile ilgili. boyadığım zaman fotoğrafları yüklerim ve sonucu söylerim. umarım sorunsuz bi şekilde halledebilirim. connecten önce kartal aracım vardı ve amatör bir şekilde boyamıştım ona rağmen sonuçtan memnundum. şuan profesyonelce yapmayı düşündüğüm için sorun olacağını zannetmiyorum. kısa bir süre sonra fotoğrafları yüklerim... bu arada 2 yıl önce connectin arka tampon köşe parçaları boyattırmıştım plastik olanları allaha şükür en ufak bir çatlak veya boya atması olmadı. Yorum bağlantısı
Emre Mut 16 Ocak 2010 Yazar Paylaş 16 Ocak 2010 sprey boya ile kendim boyamayı düşünüyorum. şuan araştırma yapıyorum boyalar ve boyama tekniği ile ilgili. boyadığım zaman fotoğrafları yüklerim ve sonucu söylerim. umarım sorunsuz bi şekilde halledebilirim. connecten önce kartal aracım vardı ve amatör bir şekilde boyamıştım ona rağmen sonuçtan memnundum. şuan profesyonelce yapmayı düşündüğüm için sorun olacağını zannetmiyorum. kısa bir süre sonra fotoğrafları yüklerim...bu arada 2 yıl önce connectin arka tampon köşe parçaları boyattırmıştım plastik olanları allaha şükür en ufak bir çatlak veya boya atması olmadı. boyayınca resimleri bekleriz iyi çalışmalar. benim aracında arka tampon komple boyalı bişey olmadı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2010 Paylaş 16 Ocak 2010 Su bazlı orjinal boya üzerine su bazlı boya atmak için, boyanın komple silinmesi lazım, veya 55 sistem yani, klasik vernik ile boyatacaksınız, yani bildiğimiz boya. Yorum bağlantısı
Emre Mut 17 Ocak 2010 Yazar Paylaş 17 Ocak 2010 Su bazlı orjinal boya üzerine su bazlı boya atmak için, boyanın komple silinmesi lazım, veya 55 sistem yani, klasik vernik ile boyatacaksınız, yani bildiğimiz boya. boyatacağım kısımda boya yok zaten çağlar bey ham diye tabir edilen fabrika çıkışı plastik tampon. Yorum bağlantısı
Sefa Bostan 7 Şubat 2010 Paylaş 7 Şubat 2010 plastik tampona sprey boya olmazzz.... plastik tampona boya atmak için tampona astar atılması lazım ki boya soguktan etkilenip çatlamasın die .. sen şimdi plastik tampona astar atmadan boya at 1 hafta sonra o boya dökülür ve berabat bi görünüm olur yinede sen bilirsin ... Yorum bağlantısı
Aydın Sert 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 plastik tampona sprey boya olmazzz.... plastik tampona boya atmak için tampona astar atılması lazım ki boya soguktan etkilenip çatlamasın die .. sen şimdi plastik tampona astar atmadan boya at 1 hafta sonra o boya dökülür ve berabat bi görünüm olur yinede sen bilirsin ... Ama Sefa bey boyamadan önce astar atacağım boyanın altına daha sonra sprey boya ile boyayacağım yine de boya atma problemi yaşarmıyım ? tabi boyanın üzerine de cila vuracağım, hem boyayı korusun diye hem de gövde rengiyle uyum sağlasın diye. sizce nasıl olur ? Yorum bağlantısı
Emre Mut 22 Şubat 2010 Yazar Paylaş 22 Şubat 2010 Ama Sefa bey boyamadan önce astar atacağım boyanın altına daha sonra sprey boya ile boyayacağım yine de boya atma problemi yaşarmıyım ? tabi boyanın üzerine de cila vuracağım, hem boyayı korusun diye hem de gövde rengiyle uyum sağlasın diye. sizce nasıl olur ? bence olmaz bu iş evde bulunan eski tamponda uyguladım olmadı gibime geliyor dokununca bile çiziliyor en iyisi orjinal boyalı tamponlardan almak Yorum bağlantısı
Aydın Sert 23 Şubat 2010 Paylaş 23 Şubat 2010 ama ben connectin arka tamponu boyattım ne çelik kısımda ne de plastik olan kısımlarda en ufak bir atma ve yıpranma oldu. tabi boyamadan önce bende ufak bi deneme yapacağım eğer bir problem olmazsa komple boyarım. en yakın zamanda çalışmalara başlayacağım. bilgilendirme yaparım buradan... Yorum bağlantısı
Emre Mut 27 Şubat 2010 Yazar Paylaş 27 Şubat 2010 ama ben connectin arka tamponu boyattım ne çelik kısımda ne de plastik olan kısımlarda en ufak bir atma ve yıpranma oldu. tabi boyamadan önce bende ufak bi deneme yapacağım eğer bir problem olmazsa komple boyarım. en yakın zamanda çalışmalara başlayacağım. bilgilendirme yaparım buradan... kolay gelsin iyi çalışmalar inşallah güzel bişey olurda bizde yaparız aynısından Yorum bağlantısı
Sefa Bostan 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 Ben senin yerinde olsam hiç bu kadar ugraşmam. Astar , cila, boya gibi o malzemeye vercegin paraya git 100tl gibi bi fiyata oto boyacıda güzel bi boya attır derim. Saygılar Yorum bağlantısı
Ahmet Böcek 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 en iyisi boyacının kompresör ve boya tabancası ile atılması. Yorum bağlantısı
Emre Mut 2 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2010 en iyisi boyacının kompresör ve boya tabancası ile atılması. zaten öyle yapılcak,spreyle flan uğraşılmaz... Yorum bağlantısı
Uğur Çakmak 2 Temmuz 2010 Paylaş 2 Temmuz 2010 Benim tamponlarda sonradan boyatma(sadece köşeleri) 1 sene oldu boya atması veya kötüleşme gibi bir sıkıntım yok.Ama evde spreyle falan olacak iş değil zaten sprey boyayla rengin tam tutacağını düşünmüyorum...Tampona önce astar atıp sonra boya yapıyolar ve sıkıntı olmuyo. Yorum bağlantısı
Emre Mut 2 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2010 Benim tamponlarda sonradan boyatma(sadece köşeleri) 1 sene oldu boya atması veya kötüleşme gibi bir sıkıntım yok.Ama evde spreyle falan olacak iş değil zaten sprey boyayla rengin tam tutacağını düşünmüyorum...Tampona önce astar atıp sonra boya yapıyolar ve sıkıntı olmuyo. Benim de arka serviste boyandı. Sorun yok. Ön tampon için boya vs aldım evde duruyor. Müsait olduğunda atılacak . Yorum bağlantısı
Oğuz İlker 8 Temmuz 2010 Paylaş 8 Temmuz 2010 Valla ben aldıgım zaman boyattım. 3 sene oldu hiç bi sorun yok. Valla herkese tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Emre Mut 26 Aralık 2010 Yazar Paylaş 26 Aralık 2010 sonunda atılcak bi fırsat bulundu ve benim tork canavarı daha yakışıklı oldu 2 . Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Aralık 2010 Paylaş 28 Aralık 2010 serviste ya da boyacıda mı boyattınız yoksa kendiniz mi boyadınız? Yorum bağlantısı
Emre Mut 29 Aralık 2010 Yazar Paylaş 29 Aralık 2010 serviste ya da boyacıda mı boyattınız yoksa kendiniz mi boyadınız? servis çok para isteyince iş inada bindi bende kendim boyadım Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 29 Aralık 2010 Paylaş 29 Aralık 2010 Güzel olmuş. Bu inatla trigere falan el atmayın. :) Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2010 Paylaş 29 Aralık 2010 (düzenlendi) güzel olmuş ellerine sağlık. çamurluk plastiklerinede girişeceğine eminim. yeni boya ile yandan çekilmiş resimde biraz sırıtmış gibi. 29 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts