Çağlar Bayur 1 Ocak 2010 Paylaş 1 Ocak 2010 Servisimize Osram ları getiren firmaya söylerim getirir, bulunmaycak bir şey mi bu? konuyu tam okumadım da? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ocak 2010 Paylaş 1 Ocak 2010 Super olmayanı nerde buldunuz Ben de ona baktım bulamadım. Tekzende vardı bu arada İstanbul'da da vardır. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2010 Paylaş 11 Kasım 2010 (düzenlendi) konuyu hortlatıyım. eskiden hellanın büyük sarı camlı yuvarlak sisleri vardı hatta küçük dikdörtgen camlılarıda vardı.şimdi sadece arazi araçlarına özellikle ilgilenenler takıyor.o zamanlar çok meşhurdu,arabaların tamponuna takmak ayrıcalıktı.sisli havalarda sis rengi malum bu hellanın sarı camlı sis lambalarını yaktıgımızda yol aynen görünüyordu.ben defalarca yaşadım bu görüntüyü,bu nedenle sis farının sarı olması tam bir gereklilik bence.dogu illerimizdeki yolculuklarımızda kış aylarında yagmurdada kardada aynı görevi yapıyordu bu hella sisler. bu sarı sis ampulü bence aylık dergide konu yapılmalı malum önümüz kış.aydınlatıcı olacagına eminim. sis ampulünün sarı olması için emminin kampanya fikrini tekrar ortaya sürmesini rica ediyorum.yada yaptırabilenler 3000k xenon taktırabilir. 15 Kasım 2010 tarihinde Sel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 11 Kasım 2010 Paylaş 11 Kasım 2010 konuyu hortlatıyım. eskiden hellanın büyük sarı camlı yuvarlak sisleri vardı hatta küçük dikdörtgen camlılarıda vardı.şimdi sadece arazi araçlarına özellikle ilgilenenler takıyor.o zamanlar çok meşhurdu,arabaların tamponuna takmak ayrıcalıktı.sisli havalarda sis rengi malum bu hellanın sarı camlı sis lambalarını yaktıgımızda yol aynen görünüyordu.ben defalarca yaşadım bu görüntüyü,bu nedenle sis farının sarı olması tam bir gereklilik bence.dogu illerimizdeki yolculuklarımızda kış aylarında yagmurdada kardada aynı görevi yapıyordu bu hella sisler. bu sarı sis ampulü bence aylık dergide konu yapılmalı malum önümüz kış.aydınlatıcı olacagına eminim. sis ampulünün sarı olması için emminin kampanya fikrini tekrar ortaya sürmesini rica ediyorum.yada yaptırabilenler 3000k exon taktırabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2010 Paylaş 11 Kasım 2010 Crx im varken, evde yedek ön tamponum dururdu, 3 takım Hella sis farı monteli 2si sarı 1i beyazdı. Uzun yola çıkmadan tamponu değişirdim, hiç gece olmazdı, hiç sis olmazdı, hiç yağmur-kar yağmazdı..... ya da ben fark etmezdim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 http://cgi.ebay.co.uk/H1-YELLOW-FOG-LIGHT-...=item2a0d00c9d0 mesaj attım bize de mi kargo 9 pund diye bu markayı önceden duyan var mı? şu fransızların kullandığı sarı ampul mi acaba? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Niye allsesons alıp kullanmıyorsun Mustafa? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Ondan aldım zaten Biri ufak bir kazada gitti. yenisine 12 lira dediler tekzende, ellerinde yok. Bu biraz daha koyu sarı olur mu acaba diye dedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak 2011 Yazar Paylaş 4 Ocak 2011 Ondan aldım zaten Biri ufak bir kazada gitti. yenisine 12 lira dediler tekzende, ellerinde yok. Bu biraz daha koyu sarı olur mu acaba diye dedim. E abartma istersen Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 Bende sislerim için beyaz ampül arıyorum ama bulamadım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ocak 2011 Paylaş 4 Ocak 2011 E abartma istersen sislerdeki sarı folyoyu sökecem. Burada iyice moda oldu ama şuan sisin tekinde allseason tekinde düz ampul var. 10 lira çifitini satıyor o linkteki. ama ebay üzerinden alrısam 20 lira kargo istiyor adama yazdım bizede mi 9 pound diye yazsın alıp onları takarım . Yorum bağlantısı
Fatih Ada 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 sislerdeki sarı folyoyu sökecem. Burada iyice moda oldu ama şuan sisin tekinde allseason tekinde düz ampul var. 10 lira çifitini satıyor o linkteki. ama ebay üzerinden alrısam 20 lira kargo istiyor adama yazdım bizede mi 9 pound diye yazsın alıp onları takarım . sen kayserilimisin diye mesaj atıyomuş bide sana Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Hahaha bu arada adam geri dönmedi iyi mi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Hahaha bu arada adam geri dönmedi iyi mi sorduğun soru yüzünden olmasın? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 ptt kargoyla 3-5 liraya geliyor. 70 km yede 7000 kmye de aynı kargo mu olur Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Bugün Bursa'da bir yetkili bayiyle görüştüm. H1-H4-H7 olarak allseason var ellerinde. Diğer tiplerde (H11 vb.) üretimi yok zaten. http://www.osramampul.com 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Bugün Bursa'da bir yetkili bayiyle görüştüm. H1-H4-H7 olarak allseason var ellerinde. Diğer tiplerde (H11 vb.) üretimi yok zaten. http://www.osramampul.com Bu Allseason Lemans gt2 kategorisindeki araçlar kadar sarı bir ışığa mı sahip? Gerçekten kötü hava koşullarında daha mı belirgin? Osram'ın NB H4lerini kullandım memnun kaldım. Normal bir halojenden oldukça parlak. Ama ömrü kısa.. Fakat sonrasında kullandığım Bosch Xenon Silver kadar iyi bir halojen olamaz sanırım. NB yi ikiye katlar, buruşturup çöpe atar. (ömür + ışık şiddeti) O uzunları yok mu uzunları... Av tüfeği gibiydi. Yeniden almam lazım en kısa zamanda. Ama önümüz kış diye bu allseasons'u da denemek istiyorum abi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Bu Allseason Lemans gt2 kategorisindeki araçlar kadar sarı bir ışığa mı sahip? Gerçekten kötü hava koşullarında daha mı belirgin? Osram'ın NB H4lerini kullandım memnun kaldım. Normal bir halojenden oldukça parlak. Ama ömrü kısa.. Fakat sonrasında kullandığım Bosch Xenon Silver kadar iyi bir halojen olamaz sanırım. NB yi ikiye katlar, buruşturup çöpe atar. (ömür + ışık şiddeti) O uzunları yok mu uzunları... Av tüfeği gibiydi. Yeniden almam lazım en kısa zamanda. Ama önümüz kış diye bu allseasons'u da denemek istiyorum abi Kısa/uzun farlar için kullanımı pek uygun değil. Sislerde daha verimli oluyor. Koyu sarı değil rengi. http://www.geceucusu.com/topic/1952-osram-all-season/page__view__findpost__p__16149 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Kısa/uzun farlar için kullanımı pek uygun değil. Sislerde daha verimli oluyor. Koyu sarı değil rengi. http://www.geceucusu.com/topic/1952-osram-all-season/page__view__findpost__p__16149 Anladım abicim. Ozaman farlar bosch xenon silver, sisler de allseason olursa tadından yenmez bir halojen aydınlatma olur Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 20 Eylül 2013 Paylaş 20 Eylül 2013 Dün akşam farlarım yukarı bakıyor diye ayar yaptım sonrasında far yükseklik ayarının çalışmadığını farkettim.Ne yaptıysam da çalışmadı kontak çıkar tak vs gibi..Bu arada küllük aydınlatma ampulü kesilmiş, onu çıkardım..12 volt 1,2 watt dipsiz bu ampul bilgisini de verelim yeri gelmişken.Neyse sabah aracı çalıştırdığımda far yükseklik ayarı çalışmaya başlamış nasıl oldu anlamadım.Bu tür bir tecrübe yaşayan oldu mu ,ne oldu da çalıştı ayar motorları? Yorum bağlantısı
Recommended Posts