Sami Aktaş 29 Aralık 2009 Paylaş 29 Aralık 2009 Ben çoktandır LPG'li araç kullanıyordum ama benim kitin göstergesi eski tip yani büyük ve anahtarlı düğmeye sahipti...Bu arabadaki kit tartarini ve göstergesi yeni tip...Üstte bulunan sıralı ışıkların doluluğu gösterdiğini anladım... Ama altta yanan turuncu ve yeşil ışıkların anlamını tam çözemedim...Bazen aracın gaza geçip geçmediği konusunda şüphelerim oluyor...Gaza geçerken hangi ışık hangisine dönüşüyor?Ayrıca bu ortasındaki dokunmatik düğme ne işe yarar tek yada üstüste basınca değişen bir şey var mı?Gaz bittiğinde yada azaldığında sesli ve ışıklı uyarılar nasıl?Ayrıca yanılmıyorsam birşeyler yapıp aracı benzinle değil direkt LPG ile çalıştırma gibi bir özelik vardı...Bu nasıl aktif oluyor... Cevaplar için şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Aralık 2009 Paylaş 29 Aralık 2009 Sağdaki kırmızı benzinde çalışırken yanar, lpg'ye geçince sağdaki kırmızı söner benimki öyle.. Soldaki turuncu gazın bitmek üzere olduğuna işarettir.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan 29 Aralık 2009 Paylaş 29 Aralık 2009 (düzenlendi) İyi akşamlar Sami Bey.Olurda araç benzinde çalışmazsa ki pompa arızası v.b. gibi o dokunmatik düğmeye basılı tutarak kontağı motor çalışıncaya kadar çevirip çalışınca düğmeyi bırakıyoruz.Ama yazılım sistemi korumak için buna sadece beş kez izin veriyor.(bilgisayara bağlatılıp sildirene kadar).Alttaki turuncu ve kırmızı ışık LPG de çalıştığını,üstteki kırmızı benzinde çalıştığını gösteriyor.LPG bittiğinde sesli bir uyarı ile birlikte yeşil ledlerin hepsi birden yanıp söner.Kendi otomatik benzine geçer ancak sesi sizin o dokunmatik düğmeye basarak kesmeniz gereklidir.Bu arada kontağı kapattığınızda birkaç kez uyarı sesi alabilirsiniz.Bu filtre değişim aralığını size hatırlatır.Umarım yardımcı olabilmişimdir. 29 Aralık 2009 tarihinde Ahmet Kapdan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 29 Aralık 2009 Paylaş 29 Aralık 2009 Ahmet bey'e tamamen katılıyorum. aynı kit bende de var ve uyarılar böyle. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 30 Aralık 2009 Yazar Paylaş 30 Aralık 2009 Teşekkür ederim...Çok makbule geçti gerçekten... Yalnız ben aşağıda bir yeşil ışık hatırlıyor gibiyim...Yarın iyice bakayım... Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 30 Aralık 2009 Paylaş 30 Aralık 2009 O turuncu ışık senin motorun bittiğini, rektefiye gerektiğini, şanzumanın gitmek üzere olduğunu, revizyon gerektiğini ifade eder. Hakan bey ,arkadaşı şoka mı sokacaksınız yav,MOTOR BİTMİŞ,REKTEFİYE GEREK diyerek Garibim ışıkların anlamını sorarken birden arabanın motoru bitmiş denince direkt strese girer Karnım ağrıyor diye doktora gidipte Mide Kanseri olduğunu öğrenmek gibi bişey yani Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 30 Aralık 2009 Yazar Paylaş 30 Aralık 2009 Aha da ben demiştim:Alt tarafta yeşil ışık yanıyor... Bu şimdi hiç mi gaza geçmiyor yoksa... O turuncu ışık senin motorun bittiğini, rektefiye gerektiğini, şanzumanın gitmek üzere olduğunu, revizyon gerektiğini ifade eder. Canı sağolsun Kartalımın...Dün ona taaa emperyalizmin göbeğinden mavi led aldım, göstergeler için...Hem sen onu bunu boşver de sana 6000mp3 lazım mı? Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 30 Aralık 2009 Paylaş 30 Aralık 2009 kilitlemek çok kötü bir kelime. ıyyyy Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 30 Aralık 2009 Yazar Paylaş 30 Aralık 2009 Ya ne kilidi milidi o lastikler için geçerli değil miydi? Şimdi bu yanan yeşil ışık iyi mi kötü mü? Yaşayacak mı? Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 30 Aralık 2009 Paylaş 30 Aralık 2009 bende depo seviyede bitmeye yanan son kırmızının üzerinde yanıyor yeşil sadece. depoda bol LPG var anlamına geliyor Yorum bağlantısı
Bora Akbaş 31 Aralık 2009 Paylaş 31 Aralık 2009 Ya ne kilidi milidi o lastikler için geçerli değil miydi? Şimdi bu yanan yeşil ışık iyi mi kötü mü? Yaşayacak mı? 3 Ay Ömrü kalmış,bilemedin 4 ay.Bence siz arabanızı başka birine kilitleyin Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 31 Aralık 2009 Yazar Paylaş 31 Aralık 2009 O zaman ben o göstergenin bir fotoğrafını çekeyim...Ona göre bakalım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts