Onur Demir 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Güle güle kullanın ses sisteminizi. Benden ufak bir öneri; teyp ile boşluk olan gözü yer değiştirin, Daha kullanışlı olduğunu farkediceksiniz. Ayrıca teybin kasası düz zemine denk geleceği için daha sağlıklı olacaktır, böylece zamanla arkadan sarkma yapmaz. Tecrübeynen sabit Son olarak Submarinelight yapmaya çalışın, Led olarakta teybin ekran rengine yakın bir renk tercih edin. Resimler net değil ama belki fikir verebilir... tıkla Yorum bağlantısı
Yigit Ay 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Emeğinize sağlık Melih abi Seste iyiyse çok güzel olmuş bence Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Bende Tizleri aynı yere koymuştum ...Nosman Aktepe ye Selamlar Sonraki adım farlar olmalı , Angel a gerek yok , Orjinal farları karartınca çok daha güzel oluyor... Yorum bağlantısı
Melih Özlem 4 Şubat 2010 Yazar Paylaş 4 Şubat 2010 Güle güle kullanın ses sisteminizi. Benden ufak bir öneri; teyp ile boşluk olan gözü yer değiştirin, Daha kullanışlı olduğunu farkediceksiniz. Ayrıca teybin kasası düz zemine denk geleceği için daha sağlıklı olacaktır, böylece zamanla arkadan sarkma yapmaz. Tecrübeynen sabit :lol2:Son olarak Submarinelight yapmaya çalışın, Led olarakta teybin ekran rengine yakın bir renk tercih edin. Resimler net değil ama belki fikir verebilir... tıkla Teşekkürler Onur Bey. Önerileriniz gayet hoş. Ama duruma göre bakıcaz artık Emeğinize sağlık Melih abiSeste iyiyse çok güzel olmuş bence eyvallah sağolasın Bende Tizleri aynı yere koymuştum ...Nosman Aktepe ye Selamlar :lol2:Sonraki adım farlar olmalı , Angel a gerek yok , Orjinal farları karartınca çok daha güzel oluyor... Şuandaki düşüncem cam filmlerini yenitletmek. 5 yıllık film mevcut artık solmuş atmış Sonrasında Logosuz panjur ve st spoiler ile devam edicem. Aslında ilk başta basmayı düşünüyordum ama biraz erteledim jant olayından dolayı Eski aracınıza benzer birşey çıkabilir jantlar harici Yorum bağlantısı
Melih Özlem 13 Şubat 2010 Yazar Paylaş 13 Şubat 2010 Fk marka logosuz panjurumuzu bugün aldım ve taktım Gayet şık oldu gece olduğundan fotoğraf çekemedim en kısa zamanda eklerim fotoğrafları Yorum bağlantısı
Melih Özlem 14 Şubat 2010 Yazar Paylaş 14 Şubat 2010 Teşekkürler Burak. Araç şuan pis işteyim. Akşam yıkatıp eklerim fotoları çok yakıştı bence. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 15 Şubat 2010 Yazar Paylaş 15 Şubat 2010 Fotoğraflar cep telefonu çekimi ve acele çekildi kusura bakmayın Yorum bağlantısı
Fatih Çatalbaş 15 Şubat 2010 Paylaş 15 Şubat 2010 arac c.tesi günü şirinevler life tuning açılışında bulundu mu acaba Yorum bağlantısı
Melih Özlem 16 Şubat 2010 Yazar Paylaş 16 Şubat 2010 teşekkürler... arac c.tesi günü şirinevler life tuning açılışında bulundu mu acaba evet doğrudur cumartesi oradaydım. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 9 Mart 2010 Yazar Paylaş 9 Mart 2010 Bugn paslanmış artık kendini bırakmış egzoz ucumu söküp, kesik uçlu venüs marka egzozumuzu taktım. Arkadaşımın aracından çıktı cuzi bir rakama aldım. İlk başta hain planlarım vardı fakat tamponun kesik olması ve egzoz borusunun yerinin beklediğim gibi çıkmaması sonrası bu şekilde bağladık. Ufak bir homurdanma var. Ben zaten ses beklemiyordum görüntüsü yetecek bana Birde beyaz şeritleri sonunda söktüm. Babam söktürmüyordu en sonunda ben kendim söktüm Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Mart 2010 Paylaş 9 Mart 2010 Güle güle kullan güzel alet..Aktepe benimde alışveriş yaptığım bi tükkandır Yorum bağlantısı
Melih Özlem 9 Mart 2010 Yazar Paylaş 9 Mart 2010 Güle güle kullan güzel alet..Aktepe benimde alışveriş yaptığım bi tükkandır Teşekkürler sağolasın. Osman ve Emre abi pırlanta gibi insanlardır. Bir ses sistemi kurabildiysem onların sayesinde birde babaları Abdullah abiyi unutmamak gerek Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Mart 2010 Paylaş 9 Mart 2010 Onların bide sirkecideki dükkanlarından çıkmazdım ben Yorum bağlantısı
Melih Özlem 9 Mart 2010 Yazar Paylaş 9 Mart 2010 Onların bide sirkecideki dükkanlarından çıkmazdım ben İlk alışveirşim orda oldu zaten Babaları yardımcı oldu, sonra ş.evleri açtılar. Orada osman ve emre abiyle alışveriş yaptım Arada o taraflara gittiğimde uğrarım sık sık Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Mart 2010 Paylaş 9 Mart 2010 İlk alışveirşim orda oldu zaten Babaları yardımcı oldu, sonra ş.evleri açtılar. Orada osman ve emre abiyle alışveriş yaptım Arada o taraflara gittiğimde uğrarım sık sık Aynen benimde kankam babaları zaten Osmanla 1 2 kez konuştuk orda..Babaları kankam Yorum bağlantısı
Melih Özlem 9 Mart 2010 Yazar Paylaş 9 Mart 2010 Aynen benimde kankam babaları zaten Osmanla 1 2 kez konuştuk orda..Babaları kankam :D Aktepe demekki her yerde Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 9 Mart 2010 Paylaş 9 Mart 2010 :) Aktepe demekki her yerde Tabi kurcalanmicak araba alınca anca çay içmeye gidiyosun oda ayrı bi boyut Neyse ben 10cm focal almaya giderim gene Yorum bağlantısı
Melih Özlem 9 Mart 2010 Yazar Paylaş 9 Mart 2010 Tabi kurcalanmicak araba alınca anca çay içmeye gidiyosun oda ayrı bi boyut Neyse ben 10cm focal almaya giderim gene orası öyle oluyor benimde şuanlık ses sistemlik işim yok ama hep ordan geçtiğimde uğruyorum Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 9 Mart 2010 Paylaş 9 Mart 2010 Gittikçe güzelleşiyor birde orjinal 15" jant oldumu çok güzel olacaktır kanımca.. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 10 Mart 2010 Yazar Paylaş 10 Mart 2010 Gittikçe güzelleşiyor birde orjinal 15" jant oldumu çok güzel olacaktır kanımca.. jantlarımı aldım 195/45/16 lastikleriyle beraber. Fakat havaların düzelmesini bekliyorum. Küçük hüsamettin modeliyle birlikte takıcam jantları Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 10 Mart 2010 Paylaş 10 Mart 2010 Süper olacak yani fakat hüsamettin yaparken dikkat et hüsrana uğrama yani yapmayı planladığın şeyleri okudumda.. ben coilover almayı planlıyorumda en mantıklı olanlarıda ebayda 1000€ bakalım ne yapıcaz en kötü belli bir süre 3,5luk voglant kullanıcam.. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 10 Mart 2010 Yazar Paylaş 10 Mart 2010 Süper olacak yani fakat hüsamettin yaparken dikkat et hüsrana uğrama yani yapmayı planladığın şeyleri okudumda.. ben coilover almayı planlıyorumda en mantıklı olanlarıda ebayda 1000€ bakalım ne yapıcaz en kötü belli bir süre 3,5luk voglant kullanıcam.. daha önce çok yaptığımız için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum Gönül ister ki coilover alalım ama maddiyat malesef Yorum bağlantısı
Recommended Posts