Melih Özlem 28 Aralık 2009 Paylaş 28 Aralık 2009 (düzenlendi) Herkese merhabalar. Üye tanıtım başlığı olmadığı için bu başlıkta hem kendimi hem aracımı tanıtıyorum. İstanbul'dan Melih, 20 yaşındayım, Kanal D'de çalışıyorum. Önceden güzel ve özel bir 2005 model Honda Jazz'ım vardı. Şimdi ise 4 sene önce kullandığımız Fiestayı kendi şahsıma aldım. Herkese keyifli forumlar dilerim... Bu da Temiz Hali [/b] Üstündeki jantları satmak için söktüm. Şuanda sac jantlar bulunmakta 28 Aralık 2009 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Gereksiz bold kullan?m? yapmay?n l Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2009 Paylaş 28 Aralık 2009 Forum kurallarını okumadan, yeni mesaj yazmayın lütfen Melih Bey.. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 28 Aralık 2009 Yazar Paylaş 28 Aralık 2009 (düzenlendi) Teşekkür ederim fakat normal yazı karakterini kullanıyorum yazı karakterini değiştirmiyorum Sadece hızlı cevapla kısmındaki ''b'' kalın harf ikonunu kullanıyorum ama madem yasak kullanılmaz tabikide, alışmıkş olduğum için kullanıyordum. Aracı yeni aldım, kış geçtikten sonra yere yakınlaştırmayı düşünüyorum, sisleri kendim yapmıştım değiştirmeyi düşünmüyorum teşekkür ederim... 28 Aralık 2009 tarihinde Melih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Melih Özlem 28 Aralık 2009 Yazar Paylaş 28 Aralık 2009 Sizi yadırgamak için yapmıyorum sadece forumdaki ortamının , otoritenin düzgün kalmasına uğraşıyorum eminimki bunlar ilk günkü heyecandandır çok ilginç kurallar var gerçekten yüzümü gösteren fotoğraf yok malesef hep uzaktan çektirdiğimiz için allaha şükür gbtmiz temiz tc kimlik no verebilirim ama en iyisi avatar koymayayım Yorum bağlantısı
Melih Özlem 28 Aralık 2009 Yazar Paylaş 28 Aralık 2009 (düzenlendi) biliyorum teşekkürler ilk girdiğimde forum kurallarını okudum zaten, fakat font değiştirmek ayrı kalın harf yapmak ayrı olduğundan kalın harf kullandım. Avatarla ilgili olanı gözden kaçırmışım, koymamak daha iyi 28 Aralık 2009 tarihinde Melih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Aralık 2009 Paylaş 28 Aralık 2009 Hoşgeldiniz, arabanın rengi güzel ama sisler olmamış bence... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2009 Paylaş 28 Aralık 2009 çok ilginç kurallar var gerçekten yüzümü gösteren fotoğraf yok malesef hep uzaktan çektirdiğimiz için allaha şükür gbtmiz temiz tc kimlik no verebilirim ama en iyisi avatar koymayayım Bizim forumun kuralları trafik kuralları gibidir.. Uzun araştırmalar ve deneyimler sonucu oluşturulmuştur.. Her satırı da uygulanır... Alaya almak gibi bir niyetiniz de varsa biraz daha belli edin bunu lütfen Yorum bağlantısı
Melih Özlem 28 Aralık 2009 Yazar Paylaş 28 Aralık 2009 Hoşgeldiniz, arabanın rengi güzel ama sisler olmamış bence... teşekkür ederim... Bizim forumun kuralları trafik kuralları gibidir.. Uzun araştırmalar ve deneyimler sonucu oluşturulmuştur.. Her satırı da uygulanır... Alaya almak gibi bir niyetiniz de varsa biraz daha belli edin bunu lütfen alaydan çok esprili yaklaşmaya çalışmıştım Yorum bağlantısı
Melih Özlem 2 Ocak 2010 Yazar Paylaş 2 Ocak 2010 (düzenlendi) Xenon konusuna takılmazsak sevinirim. Bayağı bir konusu geçmişti göz alıyor,almıyor tarzında. Şimdiden teşekkür ederim... Edit: Yeni resimler çıkmamış hemen ekliyeceğim. 2 Ocak 2010 tarihinde Melih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Melih hoşgeldin. Fit'ten sonra pek bi sade geldi gözüme bir kaç değişiklik yapılırsa güzel olur. St body gibi. Sisler bence de olmamış. Onların yerine orjinallerinden bulup taksan daha hoş olur. Saç jant da fena durmamış. Kışlık Mode Kazasız belasız iyi günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Foruma küçük BiLo gelmiş Eğer küçük bilo abisinin izinden gidecek olursa çok para harcayacak ama Türkiyenin en yakışıklı fordlarından biri olacak demektir Yorum bağlantısı
Melih Özlem 3 Ocak 2010 Yazar Paylaş 3 Ocak 2010 Melih hoşgeldin. Fit'ten sonra pek bi sade geldi gözüme bir kaç değişiklik yapılırsa güzel olur. St body gibi. Sisler bence de olmamış. Onların yerine orjinallerinden bulup taksan daha hoş olur. Saç jant da fena durmamış. Kışlık Mode Kazasız belasız iyi günlerde kullan. Teşekkür ederim hoşbulduk Daha başlangıç aşamasındayız ve kredi borcum var Arabayı krediyle aldım daha tazeyiz Elimdeki malzemeleri kullandım sadece. Satışı aldıktan sonrada Fit'ten söktüğüm tesisatı bağlatıcam Teneke kışlık mode, sislerede orjinali bayağı bi para ve ampül tipi değiişktir xenonuda bağladık böyle iyi Foruma küçük BiLo gelmiş Ne yalan söliyim bende Bilo diyodum Küçük bilo hoşgeldi diyelim Eğer küçük bilo abisinin izinden gidecek olursa çok para harcayacak ama Türkiyenin en yakışıklı fordlarından biri olacak demektir Referansım Arabam konusunda konusunu açtığım eski aracım Honda Jazz. Çok para harcamam ama yakışıklı yapacağımdan emin olabilirsiniz. Teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Güle güel kullan... Bu araba benim açımdan Fit'e göre çok daha güzel... Gerçi plakayla bozmaya başlamışsın bile... Yorum bağlantısı
Hakkı Öz 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Aynaların dış kaplamaları orjinal mi yoksa siz mi arbanın rengi ile uyumlu hale getirmek için değiştirdiniz. Yorum bağlantısı
Erim Gülaçtı 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 sis farları bence oldukça hoş durmuş. 2006 ve sonrasının sis farları değil mi bunlar? nasıl taktırdın? herhangi bir sorunlar karşılaştın mı? far anahtarı da yaptırdın mı? kaça yaptırdın? Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Benimde sis farları hoşuma gitti. Aracın rengide çok hoş, Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Melih Özlem 3 Ocak 2010 Yazar Paylaş 3 Ocak 2010 Güle güel kullan...Bu araba benim açımdan Fit'e göre çok daha güzel... Gerçi plakayla bozmaya başlamışsın bile... Can bey yorumunuza saygı duyuyorum fakat ben aracımı kişiselleştirmeyi seven birisiyim, o yüzden siz benim aracımı hiç beğenmeyeceksiniz ileriki zamanda Aynaların dış kaplamaları orjinal mi yoksa siz mi arbanın rengi ile uyumlu hale getirmek için değiştirdiniz. aynaları değiştirmedim sadece gövde rengine uyumlu olması için boyatmıştım araç eskiden bizdeyken hala o şekilde duruyor sis farları bence oldukça hoş durmuş. 2006 ve sonrasının sis farları değil mi bunlar? nasıl taktırdın? herhangi bir sorunlar karşılaştın mı? far anahtarı da yaptırdın mı? kaça yaptırdın? teşekkür ederim. Sis farları tabiri caizse uydurma. Başka bir araçtan oraya uyguladık. Fakat bayağı eskiden yaptığımız için hangi aracın sis farıydı hatırlamıyorum. Fakat biz bunu yaptığımızda 2006 modeller çıkmamıştı sonradan yuvarlak sis farı çıkmaya başladı Bayağı ilginç bir tesadüf oldu Montajı kendimiz yapmıştık, ayrı bir anahtar yapmıştık direksiyonun altında. Fiyatını inanın hatırlamıyorum. Benimde sis farları hoşuma gitti. Aracın rengide çok hoş, Güle güle kullanın... teşekkür ederim rengini herkes çok beğeniyor zaten Yorum bağlantısı
Melih Özlem 2 Şubat 2010 Yazar Paylaş 2 Şubat 2010 (düzenlendi) Geçen hafta Bahçelievlerdeki müzik sistemleri ile uğraşan abimin dükkanına giderek fiestamın ses sistemini bağlattım. Montaj sırasında pek fotoğraf çekemedim ki iş bitince fotoğraf çekemedim. Çünkü yaklaşık 7 saat sürdü montaj işlemi. İnce ince tertemiz ve orjinal şekilde yapıp güzel bir ses kalitesi elde ettik. Gelelim takılan cihazlara, Ana ünite: Pioneer 3150 mp3 usb Ön ve arka kapılar: Sound Magus SM403 Subwoofer: Hertz Es 300 30 cm Çift Bobinli Amfi: Edison ed505a 5 kanallı amfi ve tabikide teyp çerçevesi. Midlerin montajı fiestalarda bayağı bir sorundur. Biz ön kapılara midi yerleştirip boşlukları izolasyon malzemesi ile doldurarak yaptık. Gerçi forumda açtığım konudada bu şekilde tavsiye edilmişti. Tizleri ise sol tarafta fotoğrafta görüldüğü gibi yaptık. Arka kapıları ise mid ve tizleri yanyana koyarak boşlukları tekrar izolasyon malzemesiyle doldurduk. Dediğim gibi tam 7 saat sürdü işlem. Ama çok çok iyi oldu. Araçtaki ses gayet iyi, umuduğumdan iyi oldu diyebilirim. Yarın inşallah teyp ve bass fotoğraflarınıda eklicem. Şimdilik elimdekileri ekliyorum 2 Şubat 2010 tarihinde Melih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Melih zaten stok dursan şaşardım. Hayırlı olsun dostum, fit'ten sonra bunda da tarzını yansıtmaya başlamışsın. Yeni sistemin hayırlı olsun, detaylı resim hatta video olsa güzel olurdu. Yorum bağlantısı
Melih Özlem 2 Şubat 2010 Yazar Paylaş 2 Şubat 2010 Melih zaten stok dursan şaşardım. Hayırlı olsun dostum, fit'ten sonra bunda da tarzını yansıtmaya başlamışsın. Yeni sistemin hayırlı olsun, detaylı resim hatta video olsa güzel olurdu. Teşekkürler sağolasın ben tanıyamadım ama Stock binemiyorum ne yapıyım Detaylı resimleri en kısa zamanda eklicem Yorum bağlantısı
Melih Özlem 3 Şubat 2010 Yazar Paylaş 3 Şubat 2010 Ses sistemimizin detaylı fotoğrafları buyrun Yorum bağlantısı
Melih Özlem 3 Şubat 2010 Yazar Paylaş 3 Şubat 2010 yorumlarınız için teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Ben anlamam ses siteminden.. Ama zincir bu günlerde çok gerekli bagaja koymakla iyi etmişsiniz... Yorum bağlantısı
Melih Özlem 3 Şubat 2010 Yazar Paylaş 3 Şubat 2010 Teşekkürler Mehmet abi yaz kış bagajdadır. Jazzdada öyleydi bundada öyle Yorum bağlantısı
Recommended Posts