İçeriğe Yönlendir

Goodyear Yaz Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

(düzenlendi)

Şimdi birinci olarak Revo2+ mı seçildi ?

Sen ne kullanıyorsun onu yapalım ? tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Yok birinci seçmesi değil amaç zaten. Kişisel kullanımıma göre ve f/p oranına göre alacağım lastiği netleştirdim sadece. Yoksa diğer markalara da kötü demek haksızlık olur. Seçme sebebimin diğeri ise yerli olması onu da belirteyim.

Abi açıkcası benim için en önemli etken virajlarda yol tutuşu. Yorumlara göre iyi duruyor.

Alamayı düşünüyorsan uzak dur Egp den.

Tamam başkan...

Sen ne kullanıyorsun onu yapalım ?

Dunlop [emoji18]
Yorum bağlantısı

Abi açıkcası benim için en önemli etken virajlarda yol tutuşu. Yorumlara göre iyi duruyor.

Tamam başkan...

Dunlop [emoji18]

Lisedeyken çok meshurdu parfümü yeşil rengi modaydi sıkınca 1 gün giderdi kokusu [emoji1]
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy
(düzenlendi)

Bu lastiği kullanan biri değilim, herhangi bir lastik firmasindan hisse filanda almadim ama kısaca konuyu okuyan tarafsız bi gözle yorumum; ya bu lastiğin fasonu var, kimisi fason kimisi orjinali kullanmis yada yorumlarda tarafsizlik yok yada yorumcular taraflı davranmaya çalışıyor, herkes ayrı bi telden çalmış sanki :) aslına bakarsanız şahsi fikrim; sanki bu lastikler 1 yıl sonrasında erken bunama başlıyor.

tarihinde Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul

Bende 215-55-16 kullanıyrm. Hiç sıkıntı yaşamadım. Yaklasık 15-16 bin km olmustur. Sıfır almadım ama aldığımda vardı yenı alınmıştı.

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

12bin km dir sıkıntı yok şimdilik.

6maqa0.jpg

Türkiye üretimi ıslakta c almış hatta.
3d1c97fb127d1793486893d16cbc3175.jpg
Avrupa üretimini biliyoruz zaten aynı ebadın ıslak a yakıt b.

Yorum bağlantısı
Samet Düzgün
(düzenlendi)

Benim de sorunlarım var yol tutuşu çok kötü oldu hafif sert basınca abs devreye giriyor. Dediğiniz gibi kaymalar da mevcut. İlk zamanlar iyiydi ama şu an çok kötü. Ses olarak da kuru zeminde çok ses alıyor lastikler fakat ıslak zeminde ses çok azalıyor bariz fark var.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tarihinde Samet Düzgün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

bizim focusu sıfır aldığımızda üzerinde gelen lastik bundandı hiç memnun kalmadık özellikle yanakları çok dayanıksız. ben bidaha kullanmayı düşünmüyorum. lassa impetus revo aldık çok rahatladık.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tanınmış kurum veya dergi testleri objektif ölçüm ile test yapar . mt. olarak sonuçları sunar. Ancak o testler de bile subjektif yorum puanı vardır.

Yani X lastik 1 mt. önce durdurabilmişse bile subjektif olarak hissi yetersiz gelbilir bu dahi puanlanır. ancak düşük yüzde ile.

Ve dahi yani bir lastik hissi ile mt ile farklı yorumlanabilir. Fazla test yapma imkanı olmayan kişisel veriler yanıltabiliyor. Vesile ile 10-15 bin km sonra ilk günkü performnasından uzaklaşır ancak bu uzun sürede gerçeklelşince fark edilmesi çok zordur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Ön tekere ait iki resim, özellilke büyük olarak yükledim resimleri... Aşınmalar göründüğü gibidir... 

vZao7p.jpg

gXPLRb.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ramazan balans sorunu mu var. yoksa araç mı titriyor. 

Araç titreme sorununu ben çok zor anlatabildim.. 

Lastikler distribitöre gitti. kontrol edildi sağlam raporuyla geldi.. Ancak titriyordu.. 

Lastik aldığım yere eski lastiklerimi taktırdım.. Titremenin kesildiğini görünce, lastikleri geri aldı ve yeni bir takım lastik vermişti.. 

Tabi bu süreç iki ay ve 800 liraya maloldu bana.. iki defa aks söktürdüm.. yetmedi değiştirdim. şanzımancıya gittim.. 20 farklı rot balansçıya gittim falan filan.. 

Soru şu.. direksiyon mu titriyor. araç kasası mı titriyor.. Kasa titriyorsa lastik topal.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

10.000 km kullandım şehir içinde. Benim lastiklerimin de 10.000 km yaptığını kimse anlamazdi, o kadar diriydi. Ne kayma yaşadım ne de patinaj. Tabii ki istedikten sonra patinaj da çeker arkayi da atar ama ona göre dikkatli kullanmak gerek. Tek sıkıntım ise görüntüsüne hasta olduğum geniş kanallara büyük taşların sıkışıp yüksek hızlarda davlumbazlara çarpması.

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Ramazan balans sorunu mu var. yoksa araç mı titriyor. 

Araç titreme sorununu ben çok zor anlatabildim.. 

Lastikler distribitöre gitti. kontrol edildi sağlam raporuyla geldi.. Ancak titriyordu.. 

Lastik aldığım yere eski lastiklerimi taktırdım.. Titremenin kesildiğini görünce, lastikleri geri aldı ve yeni bir takım lastik vermişti.. 

Tabi bu süreç iki ay ve 800 liraya maloldu bana.. iki defa aks söktürdüm.. yetmedi değiştirdim. şanzımancıya gittim.. 20 farklı rot balansçıya gittim falan filan.. 

Soru şu.. direksiyon mu titriyor. araç kasası mı titriyor.. Kasa titriyorsa lastik topal.. 

Mehmet abi  yolcu koltuğunda eşim bile hissedebiliyor. Bu titreme 100 Km/s hızın üzerine çıkınca ciddi oranda azalıyor ama ben hissediyorum. 

10.000 km kullandım şehir içinde. Benim lastiklerimin de 10.000 km yaptığını kimse anlamazdi, o kadar diriydi. Ne kayma yaşadım ne de patinaj. Tabii ki istedikten sonra patinaj da çeker arkayi da atar ama ona göre dikkatli kullanmak gerek. Tek sıkıntım ise görüntüsüne hasta olduğum geniş kanallara büyük taşların sıkışıp yüksek hızlarda davlumbazlara çarpması.

Aracım otomatik vites, VSA sürekli açık konumda, antipatinaj vs donanımlar hepsi VSA ile aktif, lastik bu patinaj işini 1-2 aydır yapıyor öncesinde yoktu...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mehmet abi  yolcu koltuğunda eşim bile hissedebiliyor. Bu titreme 100 Km/s hızın üzerine çıkınca ciddi oranda azalıyor ama ben hissediyorum. 

Aracım otomatik vites, VSA sürekli açık konumda, antipatinaj vs donanımlar hepsi VSA ile aktif, lastik bu patinaj işini 1-2 aydır yapıyor öncesinde yoktu...

Lastik bozuk.. topal... Balans makinesinde çıkmaz..  Çünkü balans değil bu.. 

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Lastik bozuk.. topal... Balans makinesinde çıkmaz..  Çünkü balans değil bu.. 

Lastikleri Hepsiburada.com'dan almıştım, hadi anlat şimdi onlara :) Bineceğiz artık Mehmet abi, yapacak pek bir şey yok... 

Yorum bağlantısı

Lastikleri Hepsiburada.com'dan almıştım, hadi anlat şimdi onlara :) Bineceğiz artık Mehmet abi, yapacak pek bir şey yok...

Yazmıştım yine yazıyorum kirko ile 1 cm yerden kes lastikleri sonra çevir yere olan mesafede bak bakalım balans varmı. Benim lastikler öyle anladım balansini balans makinası yalpaya bakıyor yüzeye değil
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

lastik bozuk, ne yazıkki....

uzun zamandır kullandıklarımda sorun yok, üstelik bayağı bayağı zorlamama rağmen...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu tür sıkıntılar,satıcının lastiği doğru koşullarda saklamadığı için olması mümkün mü ?

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Bu tür sıkıntılar,satıcının lastiği doğru koşullarda saklamadığı için olması mümkün mü ?

Hakan abi 1 yaz kullandıktan sonra apartman sığınağında muhafaza etmiştim. Aşırı soğuk ve nemli bir ortam değildi.

Yorum bağlantısı

Hakan abi 1 yaz kullandıktan sonra apartman sığınağında muhafaza etmiştim. Aşırı soğuk ve nemli bir ortam değildi.

Hocam,kullanıcının saklama koşulundan bahsetmedim.bu lastikleri satan yerlerden bahsettim ben,satıcı bir kampanya yapıyor bir dünya lastik satıyor.acaba bu lastikleri stoklarında nasıl tutuyorlar,misal 20 lastiği üst üste koy en alttaki lastik pert.
Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Hocam,kullanıcının saklama koşulundan bahsetmedim.bu lastikleri satan yerlerden bahsettim ben,satıcı bir kampanya yapıyor bir dünya lastik satıyor.acaba bu lastikleri stoklarında nasıl tutuyorlar,misal 20 lastiği üst üste koy en alttaki lastik pert.

Anladım Hakan abi, haklısın, biz son kullanıcıyız, bize gelene kadar nelerle karşılaşıyordur. Ben aldığımda lastikler 1.5 aylık olarak gelmişti. Polonya'dan ülkeye, ülkeden iç pazara derken uzar gider...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Lastikler çatlamış gibi kışlık takım yoksa kışa doğru bence sıkıntı yaratır

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Lastikler çatlamış gibi kışlık takım yoksa kışa doğru bence sıkıntı yaratır

Yozgat'ta 1 aya kışlıkları takarız. Görünen çatlama sertlikten değil, lastik yumuşak olduğu için olduğunu düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...