Erdal Aydın 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Güle güle kullanın tekerinize taş değmesin inşaallah bi aksilik olmazsa ay sonunda benim de olacak :-) 1 Yorum bağlantısı
Uğur Köker 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 arkadaşlar goodyear egp lastik basınçlarınız kaçtır acaba?(195/60/15 )taktırdığım yer bana 30 basılacak dedi ve 30 bastı,fakat lastiklerin frenlemesi ve yol tutuşundan pek memnun kalmadım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 arkadaşlar goodyear egp lastik basınçlarınız kaçtır acaba?(195/60/15 )taktırdığım yer bana 30 basılacak dedi ve 30 bastı,fakat lastiklerin frenlemesi ve yol tutuşundan pek memnun kalmadım Focus için 32 yapın hepsini.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Focus için 32 yapın hepsini.. Emmi,sert olmaz mı o ebada göre,ben 205/55/16 'ya 32 basıyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 30 Bence de normal..Konfor artar yakıt artar fren mesafesi artar yol tutuş azalır. 32 ideal Yorum bağlantısı
Hakan Uçan 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Bende komple herşey dahil,175 lira'ya aldım adedini Hakan bey, nereden ve hangi bayiden aldınız.? bu konuda bilgi verirmisiniz fiyat gayet güzel. Yorum bağlantısı
Uğur Köker 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 michelin ve nokian kullandım,ikisinde de lastiklerimin basıncını 32 yapıyorlardı,goodyear alınca ordaki usta 30 diyince kafam karıştı acaba lastiğin markasına göre hava basınç değerleri farklı mı?Mehmet abi dediğini yaptım 32 yaptım,şuan araç daha iyi tutunuyor ve abs 30 daki gibi erken devreye girmiyor,teşekkürler... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Hakan bey, nereden ve hangi bayiden aldınız.? bu konuda bilgi verirmisiniz fiyat gayet güzel. Abi,Aksaray Vatan caddesi üzerinde bir bayii'den aldım,ama aradan neredeyse 2 ay geçti.şimdi fiyatları nedir bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 30 Mayıs 2015 Paylaş 30 Mayıs 2015 Ya nezamandir hep sormak isterim. Bu forumda Efficientgrip grip hastaligi nerden veya kim yuzunden basladi? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Ya nezamandir hep sormak isterim. Bu forumda Efficientgrip grip hastaligi nerden veya kim yuzunden basladi? Çok eski,o zamanlar sen daha foruma üye değildin Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Bugün itibarı ile ben de EGP taktirmis bulunmaktayım Bu lastiği almam konusunda ısrar eden Semih arkadaşımıza teşekkür ediyorum İlk 2 km izlenimim konforlu Performans gözlemimi de ilerleyen günlerde yaparim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 1.5 seneyi geçti sanırım, hala yumuşak hala güzel tutuyor ve çukur vs. banamısın demiyor, özelliklede ıslakta baya iyi, iyiki gazı verip sizlerede aldırmışım 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 1.5 seneyi geçti sanırım, hala yumuşak hala güzel tutuyor ve çukur vs. banamısın demiyor, özelliklede ıslakta baya iyi, iyiki gazı verip sizlerede aldırmışım Sagolasin abi Yalnız lastikleri takmanın heyecanını ustanın; abi 3 jantin yamuk düzelt dersen 90 lira demesi öldürdü. Üzerimde para olmadığından kalsın dedim. Akşam akşam çok sinirlendim, aldığım adam resmen eşşek gibi binmiş canım arabaya. Sadece bakım yaptırmış o da kim bilir nasıl bakım. Arabanın motoru leş gibi kaputu kaldırıp bakmamış bile. Aldığımdan itibaren uzun kısa ve plaka aydinlatmalarini değiştirdim. Bagaj da patlak ama çok kullanmadığım için elim değmedi. Lastiklerin hali içler acisiydi şükür bugün değişti. Aldığımda 40 hava vardı lastiklerde. Sol arka lastik farklıydı. Siboplar erimiş resmen adam ona bile bakmamış. Arabadan soğudum resmen, bir de masrafsiz araba dedi satarken. Ona göre bakımı var olduğu için masrafsız. Çok sinirlendim içimi buraya dökmek istedim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Dün 1000 km yaptım,hava genel olarak yağışlı ve ara ara açık olmasına karşın,lastikler beni bir kez daha kendine hayran bıraktı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Sagolasin abi Yalnız lastikleri takmanın heyecanını ustanın; abi 3 jantin yamuk düzelt dersen 90 lira demesi öldürdü. Üzerimde para olmadığından kalsın dedim. Akşam akşam çok sinirlendim, aldığım adam resmen eşşek gibi binmiş canım arabaya. Sadece bakım yaptırmış o da kim bilir nasıl bakım. Arabanın motoru leş gibi kaputu kaldırıp bakmamış bile. Aldığımdan itibaren uzun kısa ve plaka aydinlatmalarini değiştirdim. Bagaj da patlak ama çok kullanmadığım için elim değmedi. Lastiklerin hali içler acisiydi şükür bugün değişti. Aldığımda 40 hava vardı lastiklerde. Sol arka lastik farklıydı. Siboplar erimiş resmen adam ona bile bakmamış. Arabadan soğudum resmen, bir de masrafsiz araba dedi satarken. Ona göre bakımı var olduğu için masrafsız. Çok sinirlendim içimi buraya dökmek istedim. Üzülme, sağlam bir bakım ve kallavi bir banyodan sonra hemen ısınırsın merak etme Dün 1000 km yaptım,hava genel olarak yağışlı ve ara ara açık olmasına karşın,lastikler beni bir kez daha kendine hayran bıraktı. Tam bizim ülkeye göre lastik Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 1 aydır bende EGP kullanıyorum.Kusursuz diyebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Erol Okcu 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 iyi günler. goodyear lastik almayı düşünüyorum bende yorumları okudum fakat bir noktada kafam karıştı. genelde Goodyear EFG performance olması yönünde öneriler var benim aracımın lastik ebatları 175/65/14 82T online alışveriş mağazasından almayı düşünüyorum orada bu marka lastik var fakat aşağıdaki şekilde ürün bir fark olurmu ? ayrıda fiyatı da 114.90 TL/Adet sizce uygun mudur ? Goodyear EfficientGrip Compact 175/65 R14 82T Yaz Lastiği (Üretim Yılı :2015) Yorum bağlantısı
Misafir 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 iyi günler. goodyear lastik almayı düşünüyorum bende yorumları okudum fakat bir noktada kafam karıştı. genelde Goodyear EFG performance olması yönünde öneriler var benim aracımın lastik ebatları 175/65/14 82T online alışveriş mağazasından almayı düşünüyorum orada bu marka lastik var fakat aşağıdaki şekilde ürün bir fark olurmu ? ayrıda fiyatı da 114.90 TL/Adet sizce uygun mudur ? Goodyear EfficientGrip Compact 175/65 R14 82T Yaz Lastiği (Üretim Yılı :2015) EfficientGrip sonrası nitelendirme, boyuta göreydi sanırım.. 2015 yılı ise yeni tiptir. Alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Önder Zengin 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Arkadaşlar daha yeni 2011 focus tdci titanium aldım. Araç 60 binde ve üzerinde ilk gelen lastikler var yani 4 yıllık. Lastikler daha 1-2 yıl gider dediler fakat ben değiştirmek istiyorum. Çünkü dişleri olmasına rağmen yeryer çatlamalar mevcut sonuçta 60bin az bir rakam değil. Araştırmalarım sonucu good year efectıfgrip performance önerilen bir lastik. yol sesını ıcerı az oluyormus ve ıslak zemın performansı gayet ıyıymiş. Sizlerin focus için önerebileceği lastik varmı? yol sesını az alması onemlı.Teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 ses için toyo proxess rakipsiz yol tutuşu için de geçerli. goodyear de n de memnun kalırısnız , toyo biraz az buluınuyor bayisinde Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Aynı lastiği pazartesi günü babam c-max aracına taktırdı. Çıkan lastikler pirelliydi. Bariz ses farkı var dedi. Yani ses olayı pirelliye kıyasla daha azmış. Zaten etikette 68db yazıyordu. yağmur performansı A yakıt performanısına da B yazmışlar. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 goodyear egp güzel lastik.söylenenler doğru.pişman olmazsınız diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Önder Zengin 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 fotograflı mesaj ıcın tesekkurler Yorum bağlantısı
Recommended Posts