İçeriğe Yönlendir

Goodyear Yaz Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Erdal Aydın

Güle güle kullanın tekerinize taş değmesin inşaallah bi aksilik olmazsa ay sonunda benim de olacak :-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Uğur Köker

arkadaşlar goodyear egp lastik basınçlarınız kaçtır acaba?(195/60/15 )taktırdığım yer bana 30 basılacak dedi ve 30 bastı,fakat lastiklerin frenlemesi ve yol tutuşundan pek memnun kalmadım  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

arkadaşlar goodyear egp lastik basınçlarınız kaçtır acaba?(195/60/15 )taktırdığım yer bana 30 basılacak dedi ve 30 bastı,fakat lastiklerin frenlemesi ve yol tutuşundan pek memnun kalmadım  :unsure2:

Focus için 32 yapın hepsini.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hakan Uçan

Bende komple herşey dahil,175 lira'ya aldım adedini

Hakan bey, nereden ve hangi bayiden aldınız.? bu konuda bilgi verirmisiniz fiyat gayet güzel.

Yorum bağlantısı
Uğur Köker

michelin ve nokian kullandım,ikisinde de lastiklerimin basıncını 32 yapıyorlardı,goodyear alınca ordaki usta 30 diyince kafam karıştı :s  acaba lastiğin markasına göre hava basınç değerleri farklı mı?Mehmet abi dediğini yaptım 32 yaptım,şuan araç daha iyi tutunuyor ve abs 30 daki gibi erken devreye girmiyor,teşekkürler...  :good1:

Yorum bağlantısı

Hakan bey, nereden ve hangi bayiden aldınız.? bu konuda bilgi verirmisiniz fiyat gayet güzel.

Abi,Aksaray Vatan caddesi üzerinde bir bayii'den aldım,ama aradan neredeyse 2 ay geçti.şimdi fiyatları nedir bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Ya nezamandir hep sormak isterim. Bu forumda Efficientgrip grip hastaligi nerden veya kim yuzunden basladi? :D

Yorum bağlantısı

Ya nezamandir hep sormak isterim. Bu forumda Efficientgrip grip hastaligi nerden veya kim yuzunden basladi? :D

Çok eski,o zamanlar sen daha foruma üye değildin :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Erdal Aydın

Bugün itibarı ile ben de EGP taktirmis bulunmaktayım

Bu lastiği almam konusunda ısrar eden Semih arkadaşımıza teşekkür ediyorum

İlk 2 km izlenimim konforlu

Performans gözlemimi de ilerleyen günlerde yaparim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

1.5 seneyi geçti sanırım, hala yumuşak hala güzel tutuyor ve çukur vs. banamısın demiyor, özelliklede ıslakta baya iyi, iyiki gazı verip sizlerede aldırmışım  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

1.5 seneyi geçti sanırım, hala yumuşak hala güzel tutuyor ve çukur vs. banamısın demiyor, özelliklede ıslakta baya iyi, iyiki gazı verip sizlerede aldırmışım :D

Sagolasin abi

Yalnız lastikleri takmanın heyecanını ustanın; abi 3 jantin yamuk düzelt dersen 90 lira demesi öldürdü. Üzerimde para olmadığından kalsın dedim. Akşam akşam çok sinirlendim, aldığım adam resmen eşşek gibi binmiş canım arabaya. Sadece bakım yaptırmış o da kim bilir nasıl bakım. Arabanın motoru leş gibi kaputu kaldırıp bakmamış bile. Aldığımdan itibaren uzun kısa ve plaka aydinlatmalarini değiştirdim. Bagaj da patlak ama çok kullanmadığım için elim değmedi. Lastiklerin hali içler acisiydi şükür bugün değişti. Aldığımda 40 hava vardı lastiklerde. Sol arka lastik farklıydı. Siboplar erimiş resmen adam ona bile bakmamış. Arabadan soğudum resmen, bir de masrafsiz araba dedi satarken. Ona göre bakımı var olduğu için masrafsız.

Çok sinirlendim içimi buraya dökmek istedim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Dün 1000 km yaptım,hava genel olarak yağışlı ve ara ara açık olmasına karşın,lastikler beni bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sagolasin abi

Yalnız lastikleri takmanın heyecanını ustanın; abi 3 jantin yamuk düzelt dersen 90 lira demesi öldürdü. Üzerimde para olmadığından kalsın dedim. Akşam akşam çok sinirlendim, aldığım adam resmen eşşek gibi binmiş canım arabaya. Sadece bakım yaptırmış o da kim bilir nasıl bakım. Arabanın motoru leş gibi kaputu kaldırıp bakmamış bile. Aldığımdan itibaren uzun kısa ve plaka aydinlatmalarini değiştirdim. Bagaj da patlak ama çok kullanmadığım için elim değmedi. Lastiklerin hali içler acisiydi şükür bugün değişti. Aldığımda 40 hava vardı lastiklerde. Sol arka lastik farklıydı. Siboplar erimiş resmen adam ona bile bakmamış. Arabadan soğudum resmen, bir de masrafsiz araba dedi satarken. Ona göre bakımı var olduğu için masrafsız.

Çok sinirlendim içimi buraya dökmek istedim.

Üzülme, sağlam bir bakım ve kallavi bir banyodan sonra hemen ısınırsın merak etme :)

Dün 1000 km yaptım,hava genel olarak yağışlı ve ara ara açık olmasına karşın,lastikler beni bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Tam bizim ülkeye göre lastik :)

Yorum bağlantısı
Erol Okcu

iyi günler. goodyear lastik almayı düşünüyorum bende yorumları okudum  fakat bir noktada kafam karıştı. genelde Goodyear EFG performance olması yönünde öneriler var benim aracımın lastik ebatları 175/65/14 82T online alışveriş mağazasından almayı düşünüyorum orada bu marka lastik var fakat   aşağıdaki şekilde ürün bir fark olurmu ?

ayrıda fiyatı da 114.90 TL/Adet  sizce uygun mudur ? 

Goodyear EfficientGrip Compact 175/65 R14 82T Yaz Lastiği (Üretim Yılı :2015)
Yorum bağlantısı

iyi günler. goodyear lastik almayı düşünüyorum bende yorumları okudum  fakat bir noktada kafam karıştı. genelde Goodyear EFG performance olması yönünde öneriler var benim aracımın lastik ebatları 175/65/14 82T online alışveriş mağazasından almayı düşünüyorum orada bu marka lastik var fakat   aşağıdaki şekilde ürün bir fark olurmu ?

ayrıda fiyatı da 114.90 TL/Adet  sizce uygun mudur ? 

Goodyear EfficientGrip Compact 175/65 R14 82T Yaz Lastiği (Üretim Yılı :2015)

EfficientGrip sonrası nitelendirme, boyuta göreydi sanırım.. 2015 yılı ise yeni tiptir. Alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Önder Zengin

Arkadaşlar daha yeni 2011 focus tdci titanium aldım. Araç 60 binde ve üzerinde ilk gelen lastikler var yani 4 yıllık. Lastikler daha 1-2 yıl gider dediler fakat ben değiştirmek istiyorum. Çünkü dişleri olmasına rağmen yeryer çatlamalar mevcut sonuçta 60bin az bir rakam değil. Araştırmalarım sonucu good year efectıfgrip performance önerilen bir lastik. yol sesını ıcerı az oluyormus ve ıslak zemın performansı gayet ıyıymiş. Sizlerin focus için önerebileceği lastik varmı? yol sesını az alması onemlı.Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ses için toyo proxess rakipsiz yol tutuşu için de geçerli. goodyear de n de memnun kalırısnız , toyo biraz az buluınuyor bayisinde

Yorum bağlantısı

Aynı lastiği pazartesi günü babam c-max aracına taktırdı. Çıkan lastikler pirelliydi. Bariz ses farkı var dedi. Yani ses olayı pirelliye kıyasla daha azmış. Zaten etikette 68db yazıyordu. yağmur performansı A yakıt performanısına da B yazmışlar.

b7ceda17bd5b24f0aaf6008f6495a1d5.jpg
Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber

goodyear egp güzel lastik.söylenenler doğru.pişman olmazsınız diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...