Çağlar Bayur 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 sessizlik oalrak energy saver ile effiencielgrip arasında mişi bana daha sessiz gelmişti. Bu arada her nedense 7000 km ye kadar pati nedir abs nedir bilmiyen arabamız 7000 kmyi geçince ( pskolojik sınıra bağaladık heralde ) ilk zamanlardaki performansını yitiriyor. bu enegy saver de de effiencielgriptede aynı oldu.Bu arada energy saverin yenisi çıkacak dediydiler bana ben ondan güncel olan goodyear effiencielgrip alıydım. yenisi çıkmış mı energy saverin onu tam anlamadım. bi reklamarla dönüyor ama 10 bin km daha fazla ömür diyor 45bin km diyor altında. zaten ben 2 sene önce alırkende ömrü için 45 bin diyordu sitesi. forumda arat, bulabilirsen gofret kazanacan, Mich. şişko adamı 7.000km de biter demiştim (benim için) Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Ta?k?n 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 ali bey iyi bir seçim yapmışsın. bende 1 ay önce almıştım gayet sessiz bir lastik. ilk deneyimimde bende teste çıkıp denemiştim. hemen farkedildi. hayırlıı günlerde kullanın ben goodyear efficidentgrip 205/55/16 91w almıştım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 Benim lastik ebatı için bu effibilmemnegripten bulamıyorum. Duragripte aynı performansı verir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 12 Mayıs 2011 Paylaş 12 Mayıs 2011 Benim lastik ebatı için bu effibilmemnegripten bulamıyorum. Duragripte aynı performansı verir mi? sitesine girip aradağınız gripe bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 (düzenlendi) Uzun araştırmalar sonucu nihayet dün lastikleri taktırdım,aracın üzerindekide zaten Excellence serisi olduğu için çok memnundum ama artık bitmişti,Excellence'daki memnunluğumu Optigrip'tede süreceğini hatta dahada fazla memnun olacağımı şimdiden hissediyorum.205-55-16 V Serisi lastikleri + balans + nitrojen 656 tl ye yaptırdım,buna ek olarak 4 lastik sibobuna 20 tl rot ayarınada 30 lira verdim toplamında 700 tl tuttu ve peşin fiyatına 6 taksitle ödemeyi 6 aya yaydım...bir kampanya yakaladım hemde ucundan,ben bu fiyata lastik alan son kişi oldum orda öyle dediler lastikleri aldığım yer Bostancı'da ve Goodyear bayiisi... 14 Mayıs 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Güle güle kullan Hakan. Benimde uzun süredir yorumlarını takip ettiğim bir lastik. Memnun olan oldukça fazla. Sende kullandıkça yorumlarını eklersen bir sonraki lastiğimi alırken senin fikirlerinden de yararlanmış olurum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Bu rakama bedava olmuş. Nefis bir lastik, 10.000km sonra bile hala yeni kalacaktır. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Güle güle kullan Hakan. Benimde uzun süredir yorumlarını takip ettiğim bir lastik. Memnun olan oldukça fazla. Sende kullandıkça yorumlarını eklersen bir sonraki lastiğimi alırken senin fikirlerinden de yararlanmış olurum. Teşekkür ederim Mahmut Bey paylaşıma her zaman açığım şüpheniz olmasın... Bu rakama bedava olmuş. Nefis bir lastik, 10.000km sonra bile hala yeni kalacaktır. Evet Çağlar abi..Bu fiyata çok iyi aldığımı düşünüyorum... Çok güzel bir lastik almışsınız,hiç pişman olmayacağınızdan eminim,güle güle kullanın... Teşekkür ederim Onur Bey bende eminim pişman olmayacağım,referans sağlam çünkü Excellence serisi... Hayırlı olsun güzel seçim olmuş. Teşekkür ederim Ayhan Bey daha iyileri tüm forum ekibine olsun.. Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Güle güle kunlanın Çağlar abinin sürekli tavsiye ettiği ve testlerdede çok iyi sonuçlar veren bir lastik,kunlandıkça yorumlarınızı paylaşmanızı rica ederiz. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Güle güle kullanın , 10 numara lastik almışsınız . Bende daha önceki aracımda Nct 5 serisini kullanmıştım ve acaip memnun kalmıştım . Bu serinin test ve yorumlarını uzun zamandır takip ediyorum . Şu an kullanmakta olduğum Michelin Energy saver'lar bitmek üzere . Geçeceğim lastik direkt ve tereddütsüz Optigrip... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Güle güle kunlanın Çağlar abinin sürekli tavsiye ettiği ve testlerdede çok iyi sonuçlar veren bir lastik,kunlandıkça yorumlarınızı paylaşmanızı rica ederiz. Teşekkürler onur bey.evet çağlar abininde sıkı bir goodyear'cı olduğunu biliyorum. Güle güle kullanın , 10 numara lastik almışsınız . Bende daha önceki aracımda Nct 5 serisini kullanmıştım ve acaip memnun kalmıştım . Bu serinin test ve yorumlarını uzun zamandır takip ediyorum . Şu an kullanmakta olduğum Michelin Energy saver'lar bitmek üzere . Geçeceğim lastik direkt ve tereddütsüz Optigrip... Teşekkürler fırat bey.size katılıyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 hayırlı olsun.bende alacaktım ama tuzlu gelmişti.goodyear efficientgrip le idare ediyoruz Teşekkür ederim adnan bey,hayırlısı olsun sizin için. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Güle güle kullanın , 10 numara lastik almışsınız . Bende daha önceki aracımda Nct 5 serisini kullanmıştım ve acaip memnun kalmıştım . Bu serinin test ve yorumlarını uzun zamandır takip ediyorum . Şu an kullanmakta olduğum Michelin Energy saver'lar bitmek üzere . Geçeceğim lastik direkt ve tereddütsüz Optigrip... Ah be abi bizim arabalara göre ebatı yok ben çok istiyordum ama 195 60 15" de yokmuş. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Ah be abi bizim arabalara göre ebatı yok ben çok istiyordum ama 195 60 15" de yokmuş. Hadee beee..! Yauv ben nasıl takip ediyorum bu testleri ? Gerçi testler genelde 205 55 16'' olarak yapılıyordu ama ben sanki 195 60 15'' vardı diye hatırlıyorum ? Yauv Mustafa moralimi bozdun şimdi haaa... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Hadee beee..! Yauv ben nasıl takip ediyorum bu testleri ? Gerçi testler genelde 205 55 16'' olarak yapılıyordu ama ben sanki 195 60 15'' vardı diye hatırlıyorum ? Yauv Mustafa moralimi bozdun şimdi haaa... bende energys saverler bitince onu alacaktım hem deseni de afilliydi. hatta paraya kıyıp 205 55 15 vs bile takabilirdim ama 15" de o model yok dediler mecbur effiencilegrip taktım. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 (düzenlendi) bende energys saverler bitince onu alacaktım hem deseni de afilliydi. hatta paraya kıyıp 205 55 15 vs bile takabilirdim ama 15" de o model yok dediler mecbur effiencilegrip taktım. Hakikaten şimdi siteyi inceledimde bizim ebatta sadece efficient grip serisi varmış . Olsun neyapalım ben zamanında Nct 5'lerden de çok memnundum , efficient'lerde fazlasıyla memnun edicektir beni . Bu arada liste fiyatı 230 Tl gözüküyor . Epey tuzlu , kampanya filan koşturucağız artık ... 14 Mayıs 2011 tarihinde F?rat ?enol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 tanesine 160 lira vermiştim effienciel gripin taksitli fiyat. 10 bine yaklaşıyor takalı energy saverden memnundum son zamanına kadar. ikisi arasında bariz bir fark hissetmedim. yol sesi rahatız etmiyor sradan asfaltta. Hatta 90 a kitliyorum arabayı ne motor sesi ne yol sesi geliyor Ama bi optigrip kadar iyi değildri diyedüşünüyorum çünkü effiencilgribin amacı az yaksın ortalam bir yol tutuşu olsun denebilir. 640 liraya lastik-sibob-hava-balans vs takması dahil. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mayıs 2011 Paylaş 15 Mayıs 2011 Hayırlı olsun Hakan güle güle kullan...Bencede güzel seçim olmuş... Teşekkürler erkan bey.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 Lastiği aldığım yer fiyatını güncellemiş kdv dahil 185 tl.Bu fiyat bile iyi bir rakam bence. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 Lastiği aldığım yer fiyatını güncellemiş kdv dahil 185 tl.Bu fiyat bile iyi bir rakam bence. hakan bende senin taktırdığın yerle dün tlf la görüştüm.aynı fiyata 650 tl. 6 taksit anlaştım.maltepe de başka bir şubesi varmış bana daha yakın olduğu için orayı söylediler.bugün tlf la konuştum.dedim nakit 600 tl +20 tl de sibop lara vereyim okey dediler (biraz zor oldu ama)şimdi iş çıkışı gidip taktıracam.vesile olduğun için çok.tşk.ederim. kısacası 620 tl ye montaj+balans+nitrojen+siboplar (205 55 r16 optigrip) tiko para Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 hakan bende senin taktırdığın yerle dün tlf la görüştüm.aynı fiyata 650 tl. 6 taksit anlaştım.maltepe de başka bir şubesi varmış bana daha yakın olduğu için orayı söylediler.bugün tlf la konuştum.dedim nakit 600 tl +20 tl de sibop lara vereyim okey dediler (biraz zor oldu ama)şimdi iş çıkışı gidip taktıracam.vesile olduğun için çok.tşk.ederim. kısacası 620 tl ye montaj+balans+nitrojen+siboplar (205 55 r16 optigrip) tiko para Hayırlı olsun güle güle kunlanın, abi lastiği aldıktan sonra yorum yapmamazlık etmeyin detayları bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 (düzenlendi) hakan bende senin taktırdığın yerle dün tlf la görüştüm.aynı fiyata 650 tl. 6 taksit anlaştım.maltepe de başka bir şubesi varmış bana daha yakın olduğu için orayı söylediler.bugün tlf la konuştum.dedim nakit 600 tl +20 tl de sibop lara vereyim okey dediler (biraz zor oldu ama)şimdi iş çıkışı gidip taktıracam.vesile olduğun için çok.tşk.ederim. kısacası 620 tl ye montaj+balans+nitrojen+siboplar (205 55 r16 optigrip) tiko para Barış bey ne demek,rica ederim...valla süper bir fiyat almışsın helal olsun bu arada mutlaka rot ayarıda yaptırmayı unutma...o sonuncu kişi senmi oldun şimdi 16 Mayıs 2011 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mayıs 2011 Paylaş 17 Mayıs 2011 dün akşam iş çıkışı bi koşu taktırdım lastiklerimi.gayet güzel bir lastik yol sesi azaldı,arabanın yola tutuşu değişti.maltepe goodyear servisi gayet güzel bir yer cihazları son model iyi ilgilendiler sağolsunlar.şiddetle tavsiye ederim herkese fiyat da çok makul (620 tl.montaj+siboplar+balans+nitrojen,isterseniz rot ayarlarınada bakıyorlar.bişey çıkmazsa ücret almıyorlar rot ayarı gerekiyorsa 40 tl de rot ayarı.ben rot ayarı da yaptırdım.yani nakit 660 tl ye maloldu) Yorum bağlantısı
Recommended Posts