Ayhan Sırtıkara 28 Kasım 2009 Paylaş 28 Kasım 2009 (düzenlendi) "Nam-ı Diğer Hamdi" Arkadaşlar 59 binde aldığım aracımın fotoları: Allah herkese dilediği araca kazasız, belasız binmeyi nasip etsin. Alım sonrası işlemler: 1- APP Plaka 2- Bej Universal Kauçuk Paspas (uyarlandı) 3- 60 bin periyodik bakım (yağ+filtreler+arka balata+deflektör değişimi) 4-Meguiars Motor+Boya+İç Temizlik vs. 27 Temmuz 2016 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Kasım 2009 Paylaş 28 Kasım 2009 Hayırlı olsun . Maşallah diyelim de nazar olmasın. Plakaları kapatmasaydınız keşke aramızda yabancı yok biz bizeyiz (Meguiars Motor+Boya+İç Temizlik ) nerde yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa. Yorum bağlantısı
Erhan Atav 28 Kasım 2009 Paylaş 28 Kasım 2009 Güle güle kullanmanızı dilerim.Maşallah bu renk bu arabaya çok yakışıyor.Arabayla ilgili size iki sorum olacak; 1-2006 modellerde jant göbeği ve arka tutamaçta nikelaj ben mi göremedim yoksa siz mi değiştirdiniz? 2-2006 modellerde camlar daha mı koyu yoksa cam filmi mi var? Yorum bağlantısı
Bedri Baki 28 Kasım 2009 Paylaş 28 Kasım 2009 Hayırlı olsun. Araba da çocuğunuz gibi çok tatlı duruyor maşallah. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Kasım 2009 Paylaş 28 Kasım 2009 Kazasız belasız güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 28 Kasım 2009 Paylaş 28 Kasım 2009 Oldukça şık bir araç Maşallah Allah kaza bela vermesin.. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 28 Kasım 2009 Yazar Paylaş 28 Kasım 2009 (düzenlendi) Öncelikle tüm arkadaşlarımızın iyi dilekleri için teşekkür ederim, bilmukabele hepimizin tekerine taş değmesin. Hayırlı olsun . Maşallah diyelim de nazar olmasın. Plakaları kapatmasaydınız keşke aramızda yabancı yok biz bizeyiz (Meguiars Motor+Boya+İç Temizlik ) nerde yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa. Adnan bey, biliyorsunuz forum üyesi olmayanlar da plakaları ve buradaki yazışmaları görebiliyor. Yoksa forumun samimiyeti konusunda tereddütümüz yok. Meguiars'taki işlemleri firmanın Kızıltoprak'taki uygulama merkezinde yaptırdım ve memnun kaldığımı söyleyebilirim. Güle güle kullanmanızı dilerim.Maşallah bu renk bu arabaya çok yakışıyor.Arabayla ilgili size iki sorum olacak;1-2006 modellerde jant göbeği ve arka tutamaçta nikelaj ben mi göremedim yoksa siz mi değiştirdiniz? 2-2006 modellerde camlar daha mı koyu yoksa cam filmi mi var? Erhan bey, 1- Jant (17'') göbeği ve ön tampon ile arka plaka ışığındaki nikelajlar "X"lerde var. Bildiğim kadarıyla diesel X'ler de sınırlı sayıda mevcut. Aracımız maalesef sadece Ghia. 2- Camlar filmli. Önler açık arkalar biraz daha koyu. Hayırlı olsun. Araba da çocuğunuz gibi çok tatlı duruyor maşallah. Teşekkürler , Allah dileyen herkese evlad sahibi olmayı kısmet etsin. İçinde emek olan tüm lisanlarda bu kelimenin evlad yetiştirmek kaynaklı olduğu söylenir. daha çok bilgi isteriz. Daha önce başka bir konu başlığında yazmıştım. Aracım filodan ayrılma. Bu nedenle doğrusu tereddütle yaklaşmıştım ilk etapta. Ancak ford servis kayıtları (Otokoç dahil) km. bilgisini doğrulayınca ve Koşuyolu Doğan Oto'dan "alınabilir" onayı sonrası almış bulunmaktayım. Değişen parçası bulunmuyor. 5 parçada lokal ve tamamı olarak değişen boya mevcut. 4 yaşında İstanbul'da kullanılan bir araç için normal olduğunu düşünüyorum. Aracı bir üst düzey bayan yönetici kullanmış, mekaniğinde zorlamaya bağlı bir sorun, şimdilik (nazar değmesin ), bulunmuyor. Tabiki ön tamponda, farlarda sık temasa bağlı ufak tefek şeyler var, bir kısmını hallettim. Ama yapılacak iş var. Foruma üye olmadan önce Karbon Teknik'i bulmuştum. Sizlerin buradaki yorumlarınız ve oradan verilen referansla ilerleyen günlerde karbon temizleme işlemini yaptıracağım. Yakıt olarak Shell V-Power+GTL kullanıyorum, 4 depo oldu faydasını görüyorum açıkçası. En büyük sorunum bazı günler günde sadece 6 km. yapıyor olmam. Malumunuz geç ısınıyor, arabaya eziyet ediyormuşum hissine kapılıyorum. Radyatör suyunu erken ısıtacak basit ve düşük maliyetli bir teknik (webasto gibi) konusunda önerileriniz bekliyorum. Herkese iyi forumlar. 28 Kasım 2009 tarihinde Ayhan S?rt?kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2009 Paylaş 28 Kasım 2009 Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. Hem yakışıklı, hem de esp'li Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2009 Paylaş 29 Kasım 2009 Maşallah. Şu mondileri çok seviyorum. Hep içimde kalmıştır, hele x olursa tadından yenmez. Aracınız gayet temiz gözüküyor. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 29 Kasım 2009 Paylaş 29 Kasım 2009 Hayırlı olsun kazasız belasız günler.. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 29 Kasım 2009 Paylaş 29 Kasım 2009 Çok şık gerçekten . İyi günlerde kullanın . Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 29 Kasım 2009 Paylaş 29 Kasım 2009 İyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah. Çok güzel kaç liraya aldığınızı merak ettim, sakıncası yoksa paylaşırmısınız? Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 29 Kasım 2009 Paylaş 29 Kasım 2009 Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 1 Aralık 2009 Paylaş 1 Aralık 2009 Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Recommended Posts