İçeriğe Yönlendir

Mondi

Ayhan Sırtıkara

Recommended Posts

Ayhan Sırtıkara

Vakit ayırıp dilek ve temennilerini yazan tüm arkadaşlara teşekkürler. Herkesin gönlünde yatan arabaya kavuşması ve güzel günlerde kullanması dileğiyle, selamlar.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

Plakalar değişti- artık tüv muayenelerinde mühürsüz plakalar (APP sair) ağır kusur sayılacakmış Karayolları Yönetmeliği değişmiş.

dscn2624f.jpg

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit

güle güle kullanın.mondeo çok güzel bir araç.

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

Cam Filmleri de Haziran 2010 itibariyle yok. Araç içi sıcaklık arttı ama, kafam serin: gayrı polislerin dikkati nazarında değilim.

dscn4503h.jpg

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Ayhan Bey aracınızı iyi günlerde kullanın.Çok güzel bir araç.Çok temiz bir mondi alacaktım ama kısmet değilmiş direkten döndük.Sizinkinden farkı düz vites+sunroof vardı.Hayırlısı artık..

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Fatih Karaca
(düzenlendi)
...Aracım filodan ayrılma. Bu nedenle doğrusu tereddütle yaklaşmıştım ilk etapta. ...

Ayhan Bey,

Biraz geç oldu ama aracınızı kazasız, belasız ve de cezasız günlerde kullanmanızı dilerim.

Ben herkesin tersine (belki de piyasanın içinde çalıştığımdan) ikinci el araç alırken satıcıyı bire bir tanımıyorsam tereddüt ediyorum. Düzgün bir servis kaydı tutan filo kiralama şirketinden araç almak daha cazip geliyor. Daha önce aldığım aracım filodan çıkmaydı, yakın akraba ve arkadaşlarıma da yine filodan çıkma, servis geçmişini bildiğimiz, üstelik de rayice göre hesaplı fiyatlarla belki on tane araç aldırmışımdır. Servis kaydına güvendiğim bir şirketten alıyorsam içim rahattır. Siz de bu nedenle rahat olunuz bence.

İyi günlerde kullanınız.

düzeltme: imla

tarihinde Fatih Karaca tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Fatih Bey, teşekkür ederim. Bilmukabele

Katılıyorum size filo araçları hiçbir kaydı olmayan araca nazaran daha güvenceli; servis kaydı ve taşıt tanıma vs nedeniyle akaryakıt alım bilgilerine ulaşılabiliyor. Ancak bu araçların tahsis edildiği kullanıcılar, Şirket arabalarını çok hırpalıyorlar, özensiz kullanıyorlar. İdeal 2nci el alımı sıfırdan itibaren titiz bir kullanıcıdan yapılandır; sahibi de tanınıyorsa mükemmel olur.

Selamlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bulamadım böyle bir araba... :p

:nazar: :nazar:

Uzak dur...

Bu benim inşallah...

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
Bulamadım böyle bir araba... ;)

:D:blink:

Uzak dur...

Bu benim inşallah...

Yılbaşından sonra süpriz gelişmeler beklentisi içerisindeyim, inşallah hayırlı olacak. Emmi'ye yakışır bu yakışıklı. Selamlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yılbaşından sonra süpriz gelişmeler beklentisi içerisindeyim, inşallah hayırlı olacak. Emmi'ye yakışır bu yakışıklı. Selamlar.

Pek acele etme yav... Bir yıl falan daha kullan... Kaç km de daha.. masraf falan çıkarmaz korkma :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
Pek acele etme yav... Bir yıl falan daha kullan... Kaç km de daha.. masraf falan çıkarmaz korkma :)

81 bin km.ye geldi. Acele etmeyeyim o zaman :good1:

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

30 Haziran 2011'de MK3'ü Furkan Avcı'nın babasına ( :( edit: Allah rahmet eylesin İlhan abiyi ve cümlesini) verdikten sonra Şirket aracıyla Ford'a tekrar merhaba dedim. Ayrı kaldığım sürede 04 Clio ve 09 Hyundai Era CRDI tecrüblerim oldu ama Ford konforunu özlemişim;

Javidan

fotoraf2b.jpg

fotorafwv.jpg

Fuat

img00264201107231119.jpg

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Ayhan Bey;

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.Mondi sizde alışkanlık yaptı galiba :)

Yeni aracınız hakkında resimleri ve yorumları merakla bekliyoruz :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

Bu konuyu mondeo.org, talkford.com gibi sitelerde gördüğüm garaj gibi kabul ederek buradan devam edeyim istedim. Yeni aracımız MK4 makyajlı kasa 2012 Mondeo TDCI Trend OV- Hepsinde olduğu gibi bunun da ismi var; Fevzi, plakadan mütevellit.

006epm.jpg

İlk başlarda plakalıktı, çerçeveydi yapılan değişiklikler.

0058oi.jpg

karadeniz106.jpg

bodrum011.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

2012 yazında araç içi perde uygulaması hepsiburada.com'dan;

027bg.jpg

026dh.jpg

025fh.jpg

024jz.jpg

023uv.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...