Ayhan Sırtıkara 15 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2016 Güzel günlerde güvenli sürüşlerde kullanırsın inşallah. Mesajı kutuda göremedim. Bir yandan da merak ettim. Ulaş tapatalktan attım gelmedi öyleyse. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 20 Eylül 2016 Yazar Paylaş 20 Eylül 2016 (düzenlendi) MK5 2.0 TDCI Mondeo ile test sürüşü yapma fırsatı buldum. Bu sayede MK3'ten itibaren 2006-2015 arasındaki tüm 2.0 TDCI Mondeoları tecrübe etmiş oldum. 163 ps versiyon ile degisen Ford karakteristik motor sesi yerini cırcır tabir edilecek bir türe bırakmış. Lakin en sessizi 180 ps olani diyebilirim. Boyutlar hemen hemen aynı gerek 17'' jantlar gerekse de koltuk yapısı nedeniyle sürüş pozisyonu daha alcakta kaliyor. Kriko ile biraz yukseltmek gerekiyor. Elektrikli ve deri koltuk sanirim opsiyon ve bu aracta bulunmuyor. Geri görüş kamerası yön kılavuzu olanlardan ve guzel calisiyor, tamponu da ekranda gorebildiginizden ideali özetle. En begendigim özelliği ön arka sensörler aracın dört bir tarafı grafik üzerinde görülebiliyor. Sarı, kırmızı renkler ve sesli uyarı ile kontrol kolaylığı sağlıyor. 20 Eylül 2016 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 20 Eylül 2016 Yazar Paylaş 20 Eylül 2016 Performans konusuna gelirsek 180 ps motor ile powershift uyumu çok iyi. Kabin içi sessiz vites geçişleri sarsıntısız. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Eylül 2016 Paylaş 20 Eylül 2016 Guzel tecrube olmus, bizim sitede de benim 2 yan arac park yerimde 180 lik mondeo var donup bakiyorum, egzozlar harika duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 20 Eylül 2016 Yazar Paylaş 20 Eylül 2016 Guzel tecrube olmus, bizim sitede de benim 2 yan arac park yerimde 180 lik mondeo var donup bakiyorum, egzozlar harika duruyor. Sami tampona paralel büyük bir susturucu var, sağdan ve soldan iki ayrı çıkışla difüzöre bağlı. MK4'lerdeki çift çıkış gibi değil. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Eylül 2016 Paylaş 20 Eylül 2016 Sami tampona paralel büyük bir susturucu var, sağdan ve soldan iki ayrı çıkışla difüzöre bağlı. MK4'lerdeki çift çıkış gibi değil.Gayet guzel ve kiskirtici duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Bence Mondeo nun en güzel kasası. Yılan gibi mübarek. Çok karakteristik, karizmatik, fantastik, bombastik.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 mk5 in heybeti çizgisi ve teknolojisi çok cezbedici olsa da mk4 lerin karizması ayrı . Bundan sonra mk5 de kısmet olur inşallah abi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Ayhan Maşallah diyorum güzel dokunuşlarda olmuş ağız tadıyla kullanman dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 22 Eylül 2016 Yazar Paylaş 22 Eylül 2016 Güzel değerlendirme olmuş. Sağolasın Hüseyin, 17 inç jant nedeniyle biraz alçak onun da çaresi var Bence Mondeo nun en güzel kasası. Yılan gibi mübarek. Çok karakteristik, karizmatik, fantastik, bombastik.. eyvallah darısı hepimizin başına gerçek bir D segmenti araç olmuş. mk5 in heybeti çizgisi ve teknolojisi çok cezbedici olsa da mk4 lerin karizması ayrı . Bundan sonra mk5 de kısmet olur inşallah abi inşallah Ozan'cım hepimize diyelim. Ayhan Maşallah diyorum güzel dokunuşlarda olmuş ağız tadıyla kullanman dileği ile Serhan abi sağolasın, cümlemize amin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts