Sertaç Karginer 26 Temmuz 2016 Paylaş 26 Temmuz 2016 Hayırlı olsun bende bu gidişle Mondi alıcam gibi [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 Abi bu dediğin selective'lerdenmi . Hala varmı ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 Hayırlı olsun abi kendine mi aldın yoksa sana mı tahsis ettiler. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 Hayırlısı olsun abi. Güle güle kullan. Jantlar güzelmiş. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 27 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2016 Herkese çok teşekkür ederim, bu aracı kendime aldım. Şirket aracı olarak Vitara 1.4S kullanıyorum. Ayhan abim hayırlı uğurlu olsun. Mondi fena bağımlılık yaptı. Sorma, bu 4. oldu. Hayırlı olsun bende bu gidişle Mondi alıcam gibi [emoji4] inşallah. Abi bu dediğin selective'lerdenmi . Hala varmı ? Ali peyder pey satışları yapılıyor. Ağustos'ta tekrarlanacak. Hayırlı olsun abi kendine mi aldın yoksa sana mı tahsis ettiler. Kendime aldım, Hayırlısı olsun abi. Güle güle kullan. Jantlar güzelmiş. aslında jantlar vardı bu 3. mondeo takılan. jantlara araba aldım Hayırlı olsun. Sağolasın 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 IV.Hamdi Mondeo'dan vazgeçemedik. Bu mu MondeoM 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 27 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2016 İnşallah eksiklerini yaptırıyorum; geri görüş kamera taktırdım soket yokmuş çalıştıramadık. Ledler de tamam. Kaporta için Hakan ustada şimdi. Müsaade edersen biraz kullanacağım. Bu mu MondeoM Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 Ohoo. Her şeyi yaparsan tadı kalmaz ki. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 tekrar hayırlı olsun abi trendden selective hepsini denedin 163 lük dizel mi yok ecoboost ise bu sefer 5 e atarız 4 de bırakmayız Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 27 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2016 tekrar hayırlı olsun abi trendden selective hepsini denedin 163 lük dizel mi yok ecoboost ise bu sefer 5 e atarız 4 de bırakmayız Mustafa 140 ps, aisin şanzıman. sana yol veririz yapacak bir şey yok Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Temmuz 2016 Paylaş 27 Temmuz 2016 Mustafa 140 ps, aisin şanzıman. sana yol veririz yapacak bir şey yok Abimsin, saygılar. eskisi gibi gitmiyor zaten bu tüpte. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2016 (düzenlendi) IV. Hamdi şanslı çıktı bir çok şey yaptırdım: 1-Led ampuller ve beyaz uzunlar (plaka, bagaj, ayak ve ayna altı) 2-Geri görüş kamera 3-EBC ön arka disk ve balata (Süha'ya ve Şafak Kep'e teşekkürler) 4-Superchip remap 5-Sprint Booster 6-Periyodik bakım ve K&N filtre 7-APP plakalar (İbrahim Can'a teşekkürler) 8- Ezik ve vurukların onarımı ve boyanması (sağ arka etek ve marşbiyel) 5 Ağustos 2016 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2016 Kamera taktıracakların dikkatine, Pioneer Avic F 9220 bt cihazın arkasındaki RCA kablo yok, servis epey yüksek fiyat talep ediyor- Pioneer bayi Çizgi Elektronik tedarik ediyor. Bu uygulamada cihazın direksiyondan kumandası karıştı, vol +/- tuşları çalışmadı, track changes tuşları bu işlevi yapıyordu; cihazın ana soketini söküp takınca düzeldi. 2 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Maşallah çok yerinde uygulamalar yapılmış. Fren diskleri ve balatalar konusunda yorum yapar mısınız ? Mondeonun yumuşak karnı frenleri bence, çözüm oldu mu ? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Hocam direk girişmişsin, bişey kalmamış, radyo nasıl çekiyor mu ben çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2016 Maşallah çok yerinde uygulamalar yapılmış. Fren diskleri ve balatalar konusunda yorum yapar mısınız ? Mondeonun yumuşak karnı frenleri bence, çözüm oldu mu ? Ulaş biliyorsun 2 bakımda ön disk değişimi kaçınılmaz oluyor, çelik hortum da yaptırdım şuan frenler rodajda buna rağmen yüksek hızda varlığını hissettiriyor. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Abi maşallah mondi yi hemen doldurmuşsun, ağız tadıyla güzel günlerde bin abim Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2016 (düzenlendi) Hocam direk girişmişsin, bişey kalmamış, radyo nasıl çekiyor mu ben çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda.Sorma radyo zayıf şehiriçinde fena degil ama uzun yolda USB şart, torpidodaki kabloyu orta konsola taşıttım kullanımı kolay oluyor. Şimdi navi ve cihaz güncellemesi yaptıracağım ama carplay gibi yeni nesil uygulamaları desteklemiyor sanırım araştırıyorum. Abi maşallah mondi yi hemen doldurmuşsun, ağız tadıyla güzel günlerde bin abim Sağolasın darısı başına, artık çalışıyorsun düşün derim. 5 Ağustos 2016 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 (düzenlendi) Sorma radyo zayıf şehiriçinde fena degil ama uzun yolda USB şart, torpidodaki kabloyu orta konsola taşıttım kullanımı kolay oluyor. Şimdi navi ve cihaz güncellemesi yaptıracağım ama carplay gibi yeni nesil uygulamaları desteklemiyor sanırım araştırıyorum. Sağolasın darısı başına, artık çalışıyorsun düşün derim. Mondi bizim buralar için çok büyük abi maalesef, park derdi çok 6 Ağustos 2016 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 5 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2016 Mondi bizim buralar için çok büyük abi maalesef, park derdi çok Sedan Focus Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Ulaş biliyorsun 2 bakımda ön disk değişimi kaçınılmaz oluyor, çelik hortum da yaptırdım şuan frenler rodajda buna rağmen yüksek hızda varlığını hissettiriyor. Abi peki 4 disk 4 balata maliyeti nedir ? Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 6 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2016 Abi peki 4 disk 4 balata maliyeti nedir ? 3 bin TL civarinda bir maliyeti oldu detayini mesaj attim sana Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 3 bin TL civarinda bir maliyeti oldu detayini mesaj attim sana Güzel günlerde güvenli sürüşlerde kullanırsın inşallah. Mesajı kutuda göremedim. Bir yandan da merak ettim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts