Ayhan Sırtıkara 21 Mart 2013 Yazar Paylaş 21 Mart 2013 Değer verdiklerimin yeri ayrıdır Hakan varol, sevgiler. Yorum bağlantısı
Akan Belen 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Farların dışındaki her yer çirkin duruyor. Ama sislerin veya farların içine girişirseniz iş değişir.. Cıks olmaz.En azından farları açıp işlem yapamam zaten bi-xenon dönüşüm yapıldı.Açıkçası sislerin oralara koyulan fedleri de pek beğenmiyorum.Orjinal farklı bir durum olması lazım ama anlaşılan o da olacak gibi değil Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 21 Mart 2013 Yazar Paylaş 21 Mart 2013 Fikir vermesi açısından, size uygulama örnekleri ilk linkteki 12 no.lu ileti uygulanması kolay görünüyor. http://www.talkford.com/topic/163147-fitting-daytime-running-lights-to-the-mondeo-mk3/#entry1498369 http://www.autobulbsdirect.co.uk/installing-aftermarket-daytime-running-lights.html?source=webgains&siteid=54264 Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Ayhan abi güle güle kullan çok yakışmış jantlar.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 21 Mart 2013 Yazar Paylaş 21 Mart 2013 Ayhan abi güle güle kullan çok yakışmış jantlar.. Teşekkürler Cem, ne zamandır aklımdaydı. Geçen sene Volvo XC jantı bulmuştum ST'ye benziyor diye rafa kaldırdım. Bu sene şansımız yaver gitti şükür. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 (düzenlendi) Ayhan abim, jantlar muhteşem olmuş çok beğendim x41 21 Mart 2013 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 Ayhan Abi, harika olmuş jantlar... Vakti zamanında Range Rover jantlarını Focus'a takma fikri konusunda Çağlar Abi pek önermemişti. Acaba bu araç 2.0 olduğu için mi önerdi? o jantlar rogue muydu neydi onundu, yerinden 2 kişi kaldırmıştık , bunlar evog muş, ağırllık, st ile aynı gibi, tek parmak ile kaldırabiliyorsun, yan, el tartısı yaptık vesile ile 1.6 sdci ya yazık olur 225/40/18 ızdırabı 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 21 Mart 2013 Yazar Paylaş 21 Mart 2013 Parmak olmuş terazi.saplayıra ne oldu? sorsak mı DRL de var mıymış. Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 21 Mart 2013 Paylaş 21 Mart 2013 (düzenlendi) Ayhan Abi jantların Hayırlı olsun. Çok Yakışmış. Güle Güle Kullan Mk3 Gündüz Farı İçin Bi Ekip Kurmak Lazım. Sis İçi Olsun, Far İçi Olsun Ciddi Çalışmalar Lazım Kullanılacak Malzemeler Belirlenmeli Ve Ypacak Arkadaşlar Standart Donanım Gibi Tek Görünümde Olması İçin Çok İyi Olur. Ben Alt Panjur İçine Yaptım İşini Yapıyor Ama Estetik Olarak Güzel Durmuyor. Benim Çalışmam Bu şekilde. 6x1 Watt Power Led. Önerisi Olan Arkadaşlar Şuraya Yap Şeklinde Degilde . Bu Şekilde Yaparsan Buraya Uygun Olur, Sorun Olmaz Şeklinde Yorum Yaparlarsa Çok İyi Olur. Yapılan İşlem Dıştan bakıldıgı Gibi Olmuyor. Evdeki Hesap Çarşıya Uymuyor... 24 Temmuz 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Resim 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 24 Mart 2013 Yazar Paylaş 24 Mart 2013 Ayhan Abi jantların Hayırlı olsun. Çok Yakışmış. Güle Güle Kullan L Yusuf sağolasın senin DRL de hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Yapılanlar güzel olmuş kazasız sürüşler nazar değmesin Fikir vermesi açısından, size uygulama örnekleri ilk linkteki 12 no.lu ileti uygulanması kolay görünüyor. http://www.talkford....3/#entry1498369 http://www.autobulbs...ns&siteid=54264 verilen ilk linkteki sisler mk4 makyajlı aracı için uygun değil bildiğim kadarıyla Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 27 Mart 2013 Yazar Paylaş 27 Mart 2013 Bunları MK3 sahibi arkadaşlara örnek olsun diye verdim. Akan, Ahmet fikir alış verişi yapıyorlardı da. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Jantları Focus'çulara kaptıracak mışız az kalsın yahu. tesadüfen buldum. http://hatalılink/topic/931-focus-3e-en-cok-yakisan-jant-modelleri/page-35 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Konuda yokmuydu abim ya unuttuk bile Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Ekim 2014 Yazar Paylaş 12 Ekim 2014 (düzenlendi) Konuda yokmuydu abim ya unuttuk bileYoktu be İlteberim, bir arkadaşa tavsiyelerde bulundum ulaşılabilsin maksat.Şu tapatalkın fotosunu aktive edecem hep unutuyorum. 12 Ekim 2014 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 Gri Mondeo'nun kira süresi bitiyordu, 2013 model 163ps powershift boşa çıkınca bir değişiklik yaptık. Siyah olunca pek farklı maşallah. Detailing sonrası gündüz farları (ilteber'den haber bekliyorum) ve jantla güzel birşeye benzeyecek inşallah. EMG detailing Emre'ye teşekkürler sonuçlar Araçta oluşan bolca kılcal çizik ve birkaç RDS vardı, boya orjinal ve daha önce polisaj yapılmamış. Scholl S3, S30 ve S40 ile polisaj yaparak %100 diyebileceğim düzeltme sağladım. Sonrasında Fusso12 ile korumaya aldım İç aksamında ise 3D Orange Degreaser ve Swissvax Deri fırçası kullanarak deri koltukların temizliğini yapıp, Fenice leather protect ile deri bakımı ve korumasını yaptım. Diğer tüm detaylar temizlendi ve iç aksamdaki işimiz bitmiş oldu 50/50 50/50 Video; WAICHLuRM5Y&feature=youtu.be Finish; Teşekkürler EMG Detailing & Car Care instagram: emgdetailing facebook.com/emgdetailing 6 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 Hayırlı olsun abim, diğerinin jantı ne oldu ki? Buna çok yakışır bence. Allah kaza bela vermesin, bu yazın Karamürsel'de yatılı olarak misafirimiz olun abi, babam çağırdı.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 abi yeni makine hayırlı olsun donanım olarak da daha zengin olmuş Maşallah, detailing e de bayıldım çok ince çalışılmış , ayrıca şirketteki durumlar için de ayrı hayırlı olsun abim Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Mart 2015 Yazar Paylaş 12 Mart 2015 Hayırlı olsun yenisi Hayırlı olsun abim, diğerinin jantı ne oldu ki? Buna çok yakışır bence. Allah kaza bela vermesin, bu yazın Karamürsel'de yatılı olarak misafirimiz olun abi, babam çağırdı.... abi yeni makine hayırlı olsun donanım olarak da daha zengin olmuş Maşallah, detailing e de bayıldım çok ince çalışılmış , ayrıca şirketteki durumlar için de ayrı hayırlı olsun abim Varolun arkadaşlar, daha iyileri sizlere de nasip olsun. Artık Aytemiz Petrol'den yakıt alacaksınız üyeliklerinizi, fişlerinizi göreceğim, yönetimindeyim. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Mart 2015 Paylaş 12 Mart 2015 hayırlı olsun Ayhan, güle güle kullan, 1 sene temiz binersin sonra yenisi yine gelir Aytemiz yakında yokki abim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts