İçeriğe Yönlendir

Mondi

Ayhan Sırtıkara

Recommended Posts

Ayhan Sırtıkara

Değer verdiklerimin yeri ayrıdır :flowers:

Hakan varol, sevgiler. :bravo:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Farların dışındaki her yer çirkin duruyor. Ama sislerin veya farların içine girişirseniz iş değişir..

Cıks olmaz.En azından farları açıp işlem yapamam zaten bi-xenon dönüşüm yapıldı.Açıkçası sislerin oralara koyulan fedleri de pek beğenmiyorum.Orjinal farklı bir durum olması lazım ama anlaşılan o da olacak gibi değil

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ayhan abi güle güle kullan çok yakışmış jantlar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Ayhan abi güle güle kullan çok yakışmış jantlar..

Teşekkürler Cem, ne zamandır aklımdaydı. Geçen sene Volvo XC jantı bulmuştum ST'ye benziyor diye rafa kaldırdım. Bu sene şansımız yaver gitti şükür.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)

Ayhan abim, jantlar muhteşem olmuş çok beğendim :nazar: x41

tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ayhan Abi, harika olmuş jantlar...

Vakti zamanında Range Rover jantlarını Focus'a takma fikri konusunda Çağlar Abi pek önermemişti. Acaba bu araç 2.0 olduğu için mi önerdi? :)

o jantlar rogue muydu neydi onundu, yerinden 2 kişi kaldırmıştık , bunlar evog muş, ağırllık, st ile aynı gibi, tek parmak ile kaldırabiliyorsun, yan, el tartısı yaptık

vesile ile 1.6 sdci ya yazık olur 225/40/18 ızdırabı :f1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Parmak olmuş terazi.
saplayıra ne oldu? sorsak mı DRL de var mıymış.

Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz
(düzenlendi)

Ayhan Abi jantların Hayırlı olsun. Çok Yakışmış. Güle Güle Kullan :nazar:

Mk3 Gündüz Farı İçin Bi Ekip Kurmak Lazım. Sis İçi Olsun, Far İçi Olsun Ciddi Çalışmalar Lazım :) Kullanılacak Malzemeler Belirlenmeli Ve Ypacak Arkadaşlar Standart Donanım Gibi Tek Görünümde Olması İçin Çok İyi Olur. Ben Alt Panjur İçine Yaptım İşini Yapıyor Ama Estetik Olarak Güzel Durmuyor. Benim Çalışmam Bu şekilde. 6x1 Watt Power Led.

Önerisi Olan Arkadaşlar Şuraya Yap Şeklinde Degilde . Bu Şekilde Yaparsan Buraya Uygun Olur, Sorun Olmaz Şeklinde Yorum Yaparlarsa Çok İyi Olur. Yapılan İşlem Dıştan bakıldıgı Gibi Olmuyor. Evdeki Hesap Çarşıya Uymuyor... :)

mon.jpg

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Resim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
Ayhan Abi jantların Hayırlı olsun. Çok Yakışmış. Güle Güle Kullan :nazar:

L

Yusuf sağolasın senin DRL de hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Bunları MK3 sahibi arkadaşlara örnek olsun diye verdim. Akan, Ahmet fikir alış verişi yapıyorlardı da.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

Konuda yokmuydu abim ya :) unuttuk bile

Yoktu be İlteberim, bir arkadaşa tavsiyelerde bulundum ulaşılabilsin maksat.

Şu tapatalkın fotosunu aktive edecem hep unutuyorum.

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Ayhan Sırtıkara

Gri Mondeo'nun kira süresi bitiyordu, 2013 model 163ps powershift boşa çıkınca bir değişiklik yaptık. Siyah olunca pek farklı maşallah. Detailing sonrası gündüz farları (ilteber'den haber bekliyorum) ve jantla güzel birşeye benzeyecek inşallah.

EMG detailing Emre'ye teşekkürler sonuçlar

Araçta oluşan bolca kılcal çizik ve birkaç RDS vardı, boya orjinal ve daha önce polisaj yapılmamış. Scholl S3, S30 ve S40 ile polisaj yaparak %100 diyebileceğim düzeltme sağladım. Sonrasında Fusso12 ile korumaya aldım

İç aksamında ise 3D Orange Degreaser ve Swissvax Deri fırçası kullanarak deri koltukların temizliğini yapıp, Fenice leather protect ile deri bakımı ve korumasını yaptım. Diğer tüm detaylar temizlendi ve iç aksamdaki işimiz bitmiş oldu

3o9wC1J.jpg

kNNwc9Y.jpg

kVsQN0c.jpg

XlZG2zx.jpg

6A86Llf.jpg

ZNkIsnB.jpg

lgtpVvI.jpg

cVjalr6.jpg

tUEilQe.jpg

8RYQwoS.jpg

GeOdC9H.jpg

kbToTyL.jpg

1wIO5RO.jpg

HvyqYrp.jpg

P6gFzAB.jpg

HLSF0ea.jpg

50/50

q56Kfdw.jpg

50/50 Video;

WAICHLuRM5Y&feature=youtu.be

Finish;

0GJymTt.jpg

1kkSa04.jpg

aZ3ErS8.jpg

GqczQck.jpg

51LhsBF.jpg

vK04MRy.jpg

ILt6jtc.jpg

N0DMHNw.jpg

RdVxhjr.jpg

rrMtfYr.jpg

aLpnbVM.jpg

ee9x4Gy.jpg

RVM0JNg.jpg

rnIdyAY.jpg

lHhQ4u2.jpg

Q107Svn.jpg

81ThYBO.jpg

Teşekkürler

EMG Detailing & Car Care

instagram: emgdetailing

facebook.com/emgdetailing

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hayırlı olsun abim, diğerinin jantı ne oldu ki? Buna çok yakışır bence.

Allah kaza bela vermesin, bu yazın Karamürsel'de yatılı olarak misafirimiz olun abi, babam çağırdı....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

abi yeni makine hayırlı olsun donanım olarak da daha zengin olmuş Maşallah, detailing e de bayıldım çok ince çalışılmış :nazar: , ayrıca şirketteki durumlar için de ayrı hayırlı olsun abim  :good1:  :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Hayırlı olsun yenisi :)

Hayırlı olsun abim, diğerinin jantı ne oldu ki? Buna çok yakışır bence.

Allah kaza bela vermesin, bu yazın Karamürsel'de yatılı olarak misafirimiz olun abi, babam çağırdı....

abi yeni makine hayırlı olsun donanım olarak da daha zengin olmuş Maşallah, detailing e de bayıldım çok ince çalışılmış :nazar: , ayrıca şirketteki durumlar için de ayrı hayırlı olsun abim  :good1:  :)

Varolun arkadaşlar, daha iyileri sizlere de nasip olsun. Artık Aytemiz Petrol'den yakıt alacaksınız üyeliklerinizi, fişlerinizi göreceğim, yönetimindeyim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

hayırlı olsun Ayhan, güle güle kullan, 1 sene temiz binersin sonra yenisi yine gelir ;)

Aytemiz yakında yokki abim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...