İçeriğe Yönlendir

Mondi

Ayhan Sırtıkara

Recommended Posts

Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

İlteber Göksel Yaman, Çağlar Bayur koordinasyonunda yapılan çalışmalar sonucunda Ford'da bir ilk sanırım. Bu model oem jantları bulabilene aşk olsun. İlteber'e ayrı Göksel'e ayrı teşekkür ederim. Çağlar abi ile bir tanıştım yakasına yapıştım oh mis (alıntıdır), sağolsun her zaman desteği yanımda Allah tüm sevdiklerimize sağlık mutluluk versin.

23agust12007.jpg

Forum iftarı sonrası hastane bahçesinde yaşanılan küçük kaza,

Jantlarımız, ilk yorum Korhan'dan:

-abi bunun üstü 65 bin evro.

20032012009.jpg

20032012010.jpg

20032012007.jpg

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

güzel olmuş güle güle kullan abi. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bunlar Ranger jantı mı? Ne yakışmışlar? Dibim düştü valla :wub:

LED'ler ne zaman geliyor tampona

Maşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Mazhar usta'nın dükkanını ve ticaretini beğendim. Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ranger mı :p RANGE ROVER olmaya
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

ranger mı :p RANGE ROVER olmaya

Öyle mi la?

Paran varsa Range Rover, paran yoksa Game Over! :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

:fiuw: devamı yok mu?

Bizim buraları gördüm sanki abi kuş uçumu 500 mt mesafemiz var :)Yapınlanlar güzel olmuşş..

Yeni 4x4 jantlarını bekliyoruz Abi :)

güzel olmuş güle güle kullan abi. :nazar:

Herkese teşekkür ederim, dört dörtlük jant diyelim. Çağlar abi önce kontrol etti Mondeo jantından ağırlık farkı yok. Tek farkı ET 45, Mondeo'da ET 55

Yay taktırmayı düşünmüyorum. Işıklı şeylere merakım var: Led'dir bi-xenon'dur.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Öyle mi la?

Paran varsa Range Rover, paran yoksa Game Over! :p

Sani bunlar Evoq Pure jantı. Alt yapıdan başladık bahalım üstünü de verir Rab'bimiz inşallah.

Allah kaza bela vermesin abi. Jantlar harika duruyor. :nazar: Biliyom ki ben burayı. :p

Ahmet'cim iyi sohbet etmiştik, bir hoca vardı John Dere miydi ne gençti bea.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani bunlar Evoq Pure jantı. Alt yapıdan başladık bahalım üstünü de verir Rab'bimiz inşallah.

Evoq'tan daha iyi durmuş valla :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İlteber Göksel Yaman, Çağlar Bayur koordinasyonunda yapılan çalışmalar sonucunda Ford'da bir ilk sanırım. Bu model oem jantları bulabilene aşk olsun. İlteber'e ayrı Göksel'e ayrı teşekkür ederim. Çağlar abi ile bir tanıştım yakasına yapıştım oh mis (alıntıdır), sağolsun her zaman desteği yanımda Allah tüm sevdiklerimize sağlık mutluluk versin.

Ne demek Abim benim için büyük bir zevkti.. Emeğimiz geçtiyse ne mutlu bize tekrardan güle güle kullan Abi..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Et değerinden ağırlığına görünümüne kadar benim çok hoşuma gitti, lastik seçimin oldukça mantıklı makul, vesile ile jant lastik ararken , çok iyi araştırmak + biraz da tesadüf çok işe yarıyormuş. Canlısının duruşu, giderken ki görünümü bir harika :nazar:

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Lastikleri senin onayınla aldık bence iyi oldu; yazın kullanılacak neticede. 2007'de Almera kullanmıştım üzerinde aynı lastiğin bir önceki serisi vardı; kuru zemin performansı Dunlop'ların iyiydi biraz yuvarlanma sesi alırdı eskisi. Bakalım bunlar, Supert Sport LM 703 225/45/18 95W, nasıl çıkacak. Yurt dışı sitelerdeki yorumları okudum Avustralya'daki kullanıcılar çabuk bitmesinden şikayetçi.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

avustralya? aynı takımdan daha varsa alsak mı, seçeneklerin arasında pırlanta gibi kaldı iş bütçe meselesi

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Çağlar abi benim aldığım yerde 12 adet vardı 8 adet kaldı. Ara ebat ihtiyacın olsa arasan bu fiyata bulunmaz, 2011 üretimi 27nci hafta.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun.Ancak ve ancak ben jantlara hasta oldum.Çok ama çok güzellermiş :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Güle güle kullan... çok güzel ama, çok büyük bu yaa :D

http://www.aliexpres.../672209359.html

Sen bilirsin.Bu tarz yada elle yapılacak bu tarz bir olay bizim araçların öndeki kuşak kısımlarında nasıl durur ki.Çok ciddi bir işçilikle güzel olabilir diye düşünüyorum ama :unsure2: Olur mu acaba

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Hayırlı olsun.Ancak ve ancak ben jantlara hasta oldum.Çok ama çok güzellermiş :nazar:

Teşekkürler Akan, daha iyileri senin olsun. Aldığım =182418"]yere Borusan'dan geliyormuş. Takip etmek lazım.

Güle güle kullan... çok güzel ama, çok büyük bu yaa :D

http://www.aliexpres.../672209359.html

Sağolasın Emmi, biri ledleri getirtse de alsak. Bunların bir sürü çeşidi var Mehmet abi açıkcası güvenemedim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

ali express değil de ebaya bakalım bir de...

Sen bilirsin.Bu tarz yada elle yapılacak bu tarz bir olay bizim araçların öndeki kuşak kısımlarında nasıl durur ki.Çok ciddi bir işçilikle güzel olabilir diye düşünüyorum ama :unsure2: Olur mu acaba

Yok akan.. bizim arabalarda delip takacak bir yer yok... :(

Yorum bağlantısı
Akan Belen

ali express değil de ebaya bakalım bir de...

Yok akan.. bizim arabalarda delip takacak bir yer yok... :(

Hiç boşa uğraşmayın, bizim arabalarda bu şekilde gündüz farı olmaz. :) Ben çoook plan tasarladım kafamda ama ı ıh, olmuyor. :)

Gündüz farı istiyorsan farın içine yöneleceksin MK3'te. Bunun dıışında yapılacaklar apaçi işine benzer. :)

Ne bileyim sanki iyi bir işçilik ile ön kısımda ki çıkan 2 plastik kuşak var.Onların orada bir işlem olur gibime gelmişti ama.Olmaz diyorsanız olmazdır :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)
Hiç boşa uğraşmayın, bizim arabalarda bu şekilde gündüz farı olmaz. :) Ben çoook plan tasarladım kafamda ama ı ıh, olmuyor. :)

Gündüz farı istiyorsan farın içine yöneleceksin MK3'te. Bunun dıışında yapılacaklar apaçi işine benzer. :)

MK3'lerde sis farının içerisine ve/veya üzerine birşeyler yapılamaz mı, plastik kuşaklar da olabilir Akan, ama çok iyi tasarım işçilik malzeme kısaca fabrikasyon ürün lazım.

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Ayhan Abi, harika olmuş jantlar...

Vakti zamanında Range Rover jantlarını Focus'a takma fikri konusunda Çağlar Abi pek önermemişti. Acaba bu araç 2.0 olduğu için mi önerdi? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

yeni hayırlı olsun. aracınız ve yapılanlar çok yerinde olmuş.maşallah :nazar: :nazar: :nazar:

Galip sağolasın, bilmukabele.

Maşallah,güle güle kullanın...özellikle jantlara bittim :nazar: :nazar: :nazar:

Hakan teşekkür ederim senin cevap hızına yetişen olamaz bu forumda,

Ayhan Abi, harika olmuş jantlar...

Vakti zamanında Range Rover jantlarını Focus'a takma fikri konusunda Çağlar Abi pek önermemişti. Acaba bu araç 2.0 olduğu için mi önerdi? :)

Mert Can PCD 5x108 ve ET 45 değerleri uyumluydu, yine de Mr. Bayur yerinde ağırlık kontrolü yaptı. Bu jantlar Focus'a da olur. Range Rover'ların PCD 5x120 değil mi? Ondan uymaz demiştir.

Yorum bağlantısı
Misafir

Hakan teşekkür ederim senin cevap hızına yetişen olamaz bu forumda,

Değer verdiklerimin yeri ayrıdır :flowers:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...