Ayhan Sırtıkara 1 Aralık 2009 Yazar Paylaş 1 Aralık 2009 Vakit ayırıp dilek ve temennilerini yazan tüm arkadaşlara teşekkürler. Herkesin gönlünde yatan arabaya kavuşması ve güzel günlerde kullanması dileğiyle, selamlar. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 23 Ocak 2010 Yazar Paylaş 23 Ocak 2010 (düzenlendi) Plakalar değişti- artık tüv muayenelerinde mühürsüz plakalar (APP sair) ağır kusur sayılacakmış Karayolları Yönetmeliği değişmiş. 20 Mart 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 25 Ocak 2010 Paylaş 25 Ocak 2010 güle güle kullanın.mondeo çok güzel bir araç. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 28 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2010 (düzenlendi) Cam Filmleri de Haziran 2010 itibariyle yok. Araç içi sıcaklık arttı ama, kafam serin: gayrı polislerin dikkati nazarında değilim. 20 Mart 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 İyi günlerde kullanın.Çok güzel bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 30 Temmuz 2010 Paylaş 30 Temmuz 2010 Ayhan Bey aracınızı iyi günlerde kullanın.Çok güzel bir araç.Çok temiz bir mondi alacaktım ama kısmet değilmiş direkten döndük.Sizinkinden farkı düz vites+sunroof vardı.Hayırlısı artık.. Yorum bağlantısı
Fatih Karaca 24 Kasım 2010 Paylaş 24 Kasım 2010 (düzenlendi) ...Aracım filodan ayrılma. Bu nedenle doğrusu tereddütle yaklaşmıştım ilk etapta. ... Ayhan Bey, Biraz geç oldu ama aracınızı kazasız, belasız ve de cezasız günlerde kullanmanızı dilerim. Ben herkesin tersine (belki de piyasanın içinde çalıştığımdan) ikinci el araç alırken satıcıyı bire bir tanımıyorsam tereddüt ediyorum. Düzgün bir servis kaydı tutan filo kiralama şirketinden araç almak daha cazip geliyor. Daha önce aldığım aracım filodan çıkmaydı, yakın akraba ve arkadaşlarıma da yine filodan çıkma, servis geçmişini bildiğimiz, üstelik de rayice göre hesaplı fiyatlarla belki on tane araç aldırmışımdır. Servis kaydına güvendiğim bir şirketten alıyorsam içim rahattır. Siz de bu nedenle rahat olunuz bence. İyi günlerde kullanınız. düzeltme: imla 24 Kasım 2010 tarihinde Fatih Karaca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 25 Kasım 2010 Yazar Paylaş 25 Kasım 2010 Fatih Bey, teşekkür ederim. BilmukabeleKatılıyorum size filo araçları hiçbir kaydı olmayan araca nazaran daha güvenceli; servis kaydı ve taşıt tanıma vs nedeniyle akaryakıt alım bilgilerine ulaşılabiliyor. Ancak bu araçların tahsis edildiği kullanıcılar, Şirket arabalarını çok hırpalıyorlar, özensiz kullanıyorlar. İdeal 2nci el alımı sıfırdan itibaren titiz bir kullanıcıdan yapılandır; sahibi de tanınıyorsa mükemmel olur.Selamlar. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 Bulamadım böyle bir araba... :nazar: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 Bulamadım böyle bir araba... :nazar: Uzak dur... Bu benim inşallah... Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 25 Kasım 2010 Yazar Paylaş 25 Kasım 2010 Bulamadım böyle bir araba... Uzak dur... Bu benim inşallah... Yılbaşından sonra süpriz gelişmeler beklentisi içerisindeyim, inşallah hayırlı olacak. Emmi'ye yakışır bu yakışıklı. Selamlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 Yılbaşından sonra süpriz gelişmeler beklentisi içerisindeyim, inşallah hayırlı olacak. Emmi'ye yakışır bu yakışıklı. Selamlar. Pek acele etme yav... Bir yıl falan daha kullan... Kaç km de daha.. masraf falan çıkarmaz korkma Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 25 Kasım 2010 Yazar Paylaş 25 Kasım 2010 Pek acele etme yav... Bir yıl falan daha kullan... Kaç km de daha.. masraf falan çıkarmaz korkma 81 bin km.ye geldi. Acele etmeyeyim o zaman Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 Aramızda kalsın, ne veriyorsa 500 fazlasını veririm... Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 Hayırlı olsun kazasız belasız günler.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2010 Paylaş 25 Kasım 2010 mondiyi kim aldı.saklamayın nasılsa buda benim mondi deyip resimleri koyarsınız buraya. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 16 Kasım 2011 Yazar Paylaş 16 Kasım 2011 (düzenlendi) 30 Haziran 2011'de MK3'ü Furkan Avcı'nın babasına ( edit: Allah rahmet eylesin İlhan abiyi ve cümlesini) verdikten sonra Şirket aracıyla Ford'a tekrar merhaba dedim. Ayrı kaldığım sürede 04 Clio ve 09 Hyundai Era CRDI tecrüblerim oldu ama Ford konforunu özlemişim; Javidan Fuat 20 Mart 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halis Parlak 19 Kasım 2011 Paylaş 19 Kasım 2011 Ayhan Bey; Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.Mondi sizde alışkanlık yaptı galiba Yeni aracınız hakkında resimleri ve yorumları merakla bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 19 Kasım 2011 Paylaş 19 Kasım 2011 Maşallah. Kazasız belasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 20 Mart 2013 Yazar Paylaş 20 Mart 2013 (düzenlendi) Bu konuyu mondeo.org, talkford.com gibi sitelerde gördüğüm garaj gibi kabul ederek buradan devam edeyim istedim. Yeni aracımız MK4 makyajlı kasa 2012 Mondeo TDCI Trend OV- Hepsinde olduğu gibi bunun da ismi var; Fevzi, plakadan mütevellit. İlk başlarda plakalıktı, çerçeveydi yapılan değişiklikler. 20 Mart 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 20 Mart 2013 Yazar Paylaş 20 Mart 2013 2012 yazında araç içi perde uygulaması hepsiburada.com'dan; 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Mart 2013 Paylaş 20 Mart 2013 Yeni 4x4 jantlarını bekliyoruz Abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts