Cem Sezgin 26 Kasım 2009 Paylaş 26 Kasım 2009 Arkadaşlar bugün arabamla yoldaydım ve yol bilgisayarında ''Düşük Sürüş DIŞ Sıcakılığı'' diye bi yazı çıktı sonra kırmızı ikaz ışığı yandı servisi aradım ustayla görüştüm Soğuk Havalar da olabilir dedi normaldir.Siz ce bu durum normalmidir ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2009 Paylaş 26 Kasım 2009 Havaların soğuması devam ettikçe normaldir, bu demek oluyor ki, her nerede yaşıyorsanız, en kısa zamanda kış lastiği edinmeniz şart. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 26 Kasım 2009 Paylaş 26 Kasım 2009 Bizim araçlarda 1 ile 4 derece arası pembe ,0 ve aşağısı için kırmızı kar lambası yanar. Yorum bağlantısı
Cem Sezgin 26 Kasım 2009 Yazar Paylaş 26 Kasım 2009 biz tuncelideyiz havalar iyice soğudu bende pembe yanmıyor sarı yanıyor sonra kırmızı yanıyor .. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Kasım 2009 Paylaş 26 Kasım 2009 4 derecenin aşağısında buzlanma riskinin olduğunu belirtiyor ve klimanın evaparatörünün çatlama riski olduğundan devreye girmeyeceğini yani klimanın çalışmayacağını belirtiyor araçlarımız. Akıllı araçlar bunlar canım Yorum bağlantısı
Cem Sezgin 27 Kasım 2009 Yazar Paylaş 27 Kasım 2009 ya abi ne çatlaması burda gece -15 oluyor nasıl çatlıyor işimiz var o zaman napmamız lazm Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2009 Paylaş 28 Kasım 2009 ya abi ne çatlaması burda gece -15 oluyor nasıl çatlıyor işimiz var o zaman napmamız lazm Burdan kasdınız Tunceli'mi.. ? İkamet ilinizi düzeltelim.. Yorum bağlantısı
Abdullah İkinci 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 Şu klima olayına bir açıklık getirebilir miyiz acaba? Bende Erzurumda ikamet ediyorum ve aracı ne zaman çalıştırsam düşük dış sıcaklığı diyor zaten. bilmeden çatlatmayalım birşeyleri. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 Arkadaşlar bugün arabamla yoldaydım ve yol bilgisayarında ''Düşük Sürüş DIŞ Sıcakılığı'' diye bi yazı çıktı sonra kırmızı ikaz ışığı yandı servisi aradım ustayla görüştüm Soğuk Havalar da olabilir dedi normaldir.Siz ce bu durum normalmidir ? normal. sizi uyarıyor. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Aralık 2009 Paylaş 18 Aralık 2009 biz tuncelideyiz havalar iyice soğudu bende pembe yanmıyor sarı yanıyor sonra kırmızı yanıyor .. 1-4 arası sarı 0 ın altında kırmızı yanar yeni modellerde Yorum bağlantısı
Recommended Posts