İçeriğe Yönlendir

Düşük sürüş dış sıcaklığı ?

Cem Sezgin

Recommended Posts

Cem Sezgin

Arkadaşlar bugün arabamla yoldaydım ve yol bilgisayarında ''Düşük Sürüş DIŞ Sıcakılığı'' diye bi yazı çıktı sonra kırmızı ikaz ışığı yandı servisi aradım ustayla görüştüm Soğuk Havalar da olabilir dedi normaldir.Siz ce bu durum normalmidir ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Havaların soğuması devam ettikçe normaldir, bu demek oluyor ki, her nerede yaşıyorsanız, en kısa zamanda kış lastiği edinmeniz şart.

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Bizim araçlarda 1 ile 4 derece arası pembe ,0 ve aşağısı için kırmızı kar lambası yanar.

Yorum bağlantısı
Cem Sezgin

biz tuncelideyiz havalar iyice soğudu bende pembe yanmıyor sarı yanıyor sonra kırmızı yanıyor ..

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

4 derecenin aşağısında buzlanma riskinin olduğunu belirtiyor ve klimanın evaparatörünün çatlama riski olduğundan devreye girmeyeceğini yani klimanın çalışmayacağını belirtiyor araçlarımız. Akıllı araçlar bunlar canım ;)

Yorum bağlantısı
Cem Sezgin

ya abi ne çatlaması burda gece -15 oluyor nasıl çatlıyor işimiz var o zaman napmamız lazm

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
ya abi ne çatlaması burda gece -15 oluyor nasıl çatlıyor işimiz var o zaman napmamız lazm

Burdan kasdınız Tunceli'mi.. ?

İkamet ilinizi düzeltelim..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Abdullah İkinci

Şu klima olayına bir açıklık getirebilir miyiz acaba?

Bende Erzurumda ikamet ediyorum ve aracı ne zaman çalıştırsam düşük dış sıcaklığı diyor zaten.

bilmeden çatlatmayalım birşeyleri. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Arkadaşlar bugün arabamla yoldaydım ve yol bilgisayarında ''Düşük Sürüş DIŞ Sıcakılığı'' diye bi yazı çıktı sonra kırmızı ikaz ışığı yandı servisi aradım ustayla görüştüm Soğuk Havalar da olabilir dedi normaldir.Siz ce bu durum normalmidir ?

normal. sizi uyarıyor.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
biz tuncelideyiz havalar iyice soğudu bende pembe yanmıyor sarı yanıyor sonra kırmızı yanıyor ..

1-4 arası sarı 0 ın altında kırmızı yanar yeni modellerde

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...