Serkan Toker 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Focusta nasıl bilmiyorum ama partnerden bir torba şeklinde depo çıktı, yakıtı içine koydular adam gitti.. Ben olsam iptal ettirmem tabiki, yine de siz bilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 300tl gibi bi fiyat konuşuldu. uygun mudur sizce? DPF sökülüp yerine uygun metal borudan sonra yazılımsal sorun halledilecek olay bu şekildemi ? yukarıda böyle okudum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 bu şekilde de bu şekilde yapabilirler mi onu yaptırandan öğrenmek lazım. fiyat size uygunsa uygundur. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Dpf iptalinde, Katalizörde iptal olacak demektir. Tüv'de yaşayacağınız sıkıntılarıda göz önünde bulundurun.. Yazılımsal iptal ise şarttır. Aksi takdirde ecu rejenerasyon emri verdiğinde aracınız bembeyaz yoğun duman atacaktır.. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Dpf iptalinde, Katalizörde iptal olacak demektir. Tüv'de yaşayacağınız sıkıntılarıda göz önünde bulundurun.. Yazılımsal iptal ise şarttır. Aksi takdirde ecu rejenerasyon emri verdiğinde aracınız bembeyaz yoğun duman atacaktır.. niye öyle olsun? DPF sensörü basınç sensörü. Katalitiğin farklı. gaz sensörü. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 niye öyle olsun? DPF sensörü basınç sensörü. Katalitiğin farklı. gaz sensörü.Hocam dpf li hiç tdci motorun oldu mu ?2 tane sıcaklık sensörü, birde boruların içinde basınç algılayıcı sensörü vardır. Dpf filtresinin içinde, üstünde olur katalizörde Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 (düzenlendi) Hocam dpf li hiç tdci motorun oldu mu ? 2 tane sıcaklık sensörü, birde boruların içinde basınç algılayıcı sensörü vardır. Dpf filtresinin içinde, üstünde olur katalizörde platin gofreti içinde bırakamaz mı diyorsun? Pembeyi sökmeyecek mi aşağıda? 18 Aralık 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 (düzenlendi) platin gofreti içinde bırakamaz mı diyorsun? Pembeyi sökmeyecek mi aşağıda? Hocam, platin gofretinden kasıtı anlayamadım ?Evet pembe yer sökülecek. Çıkışada düz boru yapılacak egsozcuda Zaten dpf üzerindeki sensörler buradada gözükmekte 18 Aralık 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 (düzenlendi) CAT solda. içinde gofret var ülker. niye sökülsün ki? emisyon değeri parçacık haricinde bozulmaz dpf sökülünce. 18 Aralık 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 CAT solda. içinde gofret var ülker. niye sökülsün ki? emisyon değeri parçacık haricinde bozulmaz dpf sökülünce. Hocam, bu soruyu soran 2 arkadaşta 1.6 tdci'dan bahsediyor.. Ve dediğim gibi sistem bizim araçlarda.. Sizin grafikte gösterdiğiniz dpf sistemi hangi aracın bilmiyorum. Markaya ve modele göre illaki farklılık gösterebilir.. Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 muayene gireli 1 ay oldu.zaten 1sene içindede aracı satarız muhtemelen.otomatik düşünüyoruz babam için. bu işlemleri tek tek söylicem ustayada umarım düzgün yapar işini.anladığım kadarıyla sorun olmuyor dpf iptali,yakıtıda hep shell nitro alıyoruz ama siyah duman umarım ilerde olmaz. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 300tl gibi bi fiyat konuşuldu. uygun mudur sizce? DPF sökülüp yerine uygun metal borudan sonra yazılımsal sorun halledilecek olay bu şekildemi ? yukarıda böyle okudum. dpf kazanı sökülüp yerine düz boru konulacak ise yinede basınç borularının takılması gerekir, bu işlem ile tüv den geçebilirsiniz de geçemeye bilirsinizde. Şahsen ben kat iptali yapılıp komple krom boru ile tüvden geçtim. İkinci bir yöntem ise kazanın içi açılıp dpf alınıp yeniden kapatılır ve beyinden iptal edilir. Bu şekilde tüvden sıkıntısız her şekilde geçersiniz. Piyasada egzoz artı yazılım işçiliği ile birlikte bu işi 300TL yaptırıyorsanız bence yaptırın rakam gayet uygun birde neresi bunu yapan yer onuda paylaşır mısnız Herhangi bir sıkıntı olur isede irtibatlaşalım başka bir yer önerebilirim size Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 fiyat aracı aldığımız usta için öyle sanırım.çünkü beraber gidicez arkadaşı yapıcakmış. Yarın sabahtan bi gidelim bakalım işlemler ne olucak nasıl yapılacak. iptal en iyisi sanırım öyle karar verdik Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Hocam, bu soruyu soran 2 arkadaşta 1.6 tdci'dan bahsediyor.. Ve dediğim gibi sistem bizim araçlarda.. Sizin grafikte gösterdiğiniz dpf sistemi hangi aracın bilmiyorum. Markaya ve modele göre illaki farklılık gösterebilir.. 1.6 tdci ford. muayene gireli 1 ay oldu.zaten 1sene içindede aracı satarız muhtemelen.otomatik düşünüyoruz babam için. bu işlemleri tek tek söylicem ustayada umarım düzgün yapar işini.anladığım kadarıyla sorun olmuyor dpf iptali,yakıtıda hep shell nitro alıyoruz ama siyah duman umarım ilerde olmaz. e alana kazık atmış olacaksınız? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 (düzenlendi) 1.6 tdci ford. Konumuz zaten Tata İndigo quadrojet değil... 18 Aralık 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 1.6 tdci ford. e alana kazık atmış olacaksınız? söylerim alan adama izah ederim yada isterse geri temizletip taktırırız artık.sanayideki amcam depoya koyarız oraya bırakma sökülen parçayı dedi ama bazıları içindeki filtreyi söküyormuş sadece bazıları tamamen söküp boru takıyormuş. nasıl olduğuna bağlı. Allah korkusu var hocam aynı şeyi yaşamamak için yapmam kimseye zaten bu siteye koyarım ilan zamanı yazarım yorumada. Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 işlem 1 saati geçti hemen hemen.şimdi amcamın yanına geldim. bilgisayar üzerinden yapıyoruz dediler.sadece sildiler uyarıyı bide beyni söküp bişiler yaptılar pc üstünde kodlar filan. ben biraz karşı çıktım bu işlem olmuyormuş,sökmeden olmazmış vs. yapalım bi gez gör dediler. sadece linealarda söküp çıkarma işlemi yapıyolarmış.bizim araçlara sadece yazılım yeterliymiş. benim gibi corolla, linea taksi vs araçlarda vardı.daha önce yaptırıp normal bakıma gelende vardı.35bin km dir soru yok dedi adam.focus sahibi idi oda. bilmiyorum inş düzgün olmuştur ,internettede çok idda eden var olmaz sadece yazılımla diye ama görücez. Not: ben idda etmiyorum,belki hatalıdır adam ama yaptıranlar memnundu orda. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 (düzenlendi) Çok yanlış bir işlem yapmışsınız. Yazılımdan sadece dpf iptali yapılıp, mekanik olarak yapılmaması son derece amatörce bir işlemdir. Egsoz gazı dpf filtresinden geçecek, dpf yi tıkayacak ve araç motor arızası yakmayacak. Bununla beraber zamanla çekiş kaybı ve Turboya zarar vereceksiniz. 19 Aralık 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 algı operasyonu oldu adeta. ordaki araçları ,yaptıranların konuşmaları fikrimi değiştirdi. birde aracı aldığım ustanın orda yaptırması,benide göndermesi filan. bana doğru gibi gelmeye başladı bilmiyorum ama umarım sorun çıkmaz. bir daha gidicem c4 var dükkanda onun için.bakalım onda ne olucak,onla ayda 3-5bin yapılıyor o zaman belli olur Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 megachip e sorduğumdada aynısını dedi.yazılımsal iptal ediyoruz denildi bana.nette sorun yaşayan yok orda yaptırıpta ama kafa karıştı tabi.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Megachips, Mehmet Gazihan'da arkadaşımdır. 2 hafta önce görüştük kendisiyle.. Mekanik olarak iptal edilmeden, yazılımdan kapatmanın doğru birşey olduğunu söylüyorsa, daha çayını bile içmeye gitmem. Öyle birşey diyeceğini sanmıyorum. İşi bu zaten yapacak ama dpf üzerinde değilken.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 işlem 1 saati geçti hemen hemen.şimdi amcamın yanına geldim. bilgisayar üzerinden yapıyoruz dediler.sadece sildiler uyarıyı bide beyni söküp bişiler yaptılar pc üstünde kodlar filan. ben biraz karşı çıktım bu işlem olmuyormuş,sökmeden olmazmış vs. yapalım bi gez gör dediler. sadece linealarda söküp çıkarma işlemi yapıyolarmış.bizim araçlara sadece yazılım yeterliymiş. benim gibi corolla, linea taksi vs araçlarda vardı.daha önce yaptırıp normal bakıma gelende vardı.35bin km dir soru yok dedi adam.focus sahibi idi oda. bilmiyorum inş düzgün olmuştur ,internettede çok idda eden var olmaz sadece yazılımla diye ama görücez. Not: ben idda etmiyorum,belki hatalıdır adam ama yaptıranlar memnundu orda. Dişçinin dişini çektim deyip vermidon vermesine benziyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts