Lokman Ceritlioğlu 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Bana dpf demeyin, tam 900 tl. ye mal oldu, 3 günde gelmesini beklemiştim. 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Lokman abi, hani o şey var ya, hani şu egzozdaki üç harfli. abi sendeki kuru tip miymiş, ıslak mı? Sıvı kazanı değiştiği in çok net olarak sıvılı diyebiliriz 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Lokman abi, hani o şey var ya, hani şu egzozdaki üç harfli. abi sendeki kuru tip miymiş, ıslak mı? Süha yazmış, Sadık ıslak. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Abi merhaba. Cuma günü aracı servise götürüp carbon clean yaptırdım ve orada Dpf den bahsettiler. Aracım 94 binde sürekli yetkili servis bakımlı servis geçmişine baktık Dpf temizliği ile ilgili hiç bir şey yok. Orada usta aracın altına baktı bu araçta sıvı tip Dpf var dedi orada depo varmış. Bunun bakımını sıvıda eksik varsa onu tamamlıyoruz ve filtreyi söküp makinada temizliğini yapıyoruz dedi. Dedikleri doğrumu söyledikleri bakımı yaptırmalı mıyım. Birde bu bahsettikleri filtre tam olarak nerede aracın altında mı. Bu Dpf bakımını yaptırmayan bir focustan bahsetti araç arıza lambası yakmış servise gelmiş filtreyi söktük temizlenmedi dedi oradaki kurum kaya gibi olmuş sökememişler.Carbon clean için ne kadar üçret ödediniz? Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Carbon clean için ne kadar üçret ödediniz?60tl Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Hesaplıymış bende yaptırayım 150k km yi geçti. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2014 60 tL bayağı bedava ürünün markası CC mi?, dpf ayrı bir konu, onun temizlenmesi için söklüp 1000C lik fırına girmesi gerekiyor Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 60 tL bayağı bedava ürünün markası CC mi?, dpf ayrı bir konu, onun temizlenmesi için söklüp 1000C lik fırına girmesi gerekiyor Abi yetkili ford servisinde yaptırdım. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Süleyman bey, depoya würth, berner ve ya tunap tarzı dizel yakıt katkısı mı koydular, yoksa başka bir şey mi yaptılar? 60.TL ye yapılan işi açıkçası merak ettik. Örnek; Makinaya bağlayıp yaptılar abi. Yaklaşık 50dk sürdü. O kağıtlarda yazan talimatlara uygun yazıldı. Bütün ford servislerinde aynı makina var herhalde çünkü broşürler ve yapıştırılan reklamlarda hep aynı marka. Samsunda iki tane yetkili servis var birisi otokoc diğeri okutgen bu benim gittiğim servis okutgen fazla bir müşteri yoğunluğu yok onun için fiyatlar uygun. Artı olarak dün arkadaşım aracını orduda ki ford servisine bakıma götürmüş carbon clean için 100tl fiyat istemişler yalandan bir pazarlıkla 60 tlye yapmışlar: ) Bu tarz şeylerde serviste kime ne kadara kitlersek mantığı var herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Daha önceki aracima 2010focus tdci 2012de samsun otokoc da yine 60tlye yaptirmistim carbon clean Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Daha önceki aracima 2010focus tdci 2012de samsun otokoc da yine 60tlye yaptirmistim carbon cleanMakineye nereleri söküp bağladılar baktınız mı ? Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Makineye nereleri söküp bağladılar baktınız mı ?Yakıt hortumlari abi.normal carbon clean basindaydim zaten. Iyi bir pazarlik yapmak lazim 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Yakıt hortumlari abi.normal carbon clean basindaydim zaten. Iyi bir pazarlik yapmak lazimSağol Süleyman pazartesi arayıp bir sorayım bizim servise. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 bu arada profilinizdeki 2011 model Focusun üretimi 2010 mu, yoksa 2011 mi? FordEtid'ten hiç baktınız mı. çünkü dpf 2009-2010 ürtimi focuslarda Sıvı tipli, 2011 in çok azında da sıvı olmakla birlikte büyük çoğunluğu Ali hocam ve benim focuslar gibi Kuru tip DPF liOnuda sordum abi. Usta aracin arkasina bakti kaldirip depo varmış sıvı tip dedi 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Onuda sordum abi. Usta aracin arkasina bakti kaldirip depo varmış sıvı tip dediDpf bakımını da şu şekilde yapıyorlarmış. Alttaki sıvı ne kadar eksikse tamamlanacak sıvının litresi 400tl. Daha sonrada fotoğrafta görünen metal gibi olan kısmı söküp makinada temizliğini yapıyorlarmış. Aracı sabahdan bırakmak gerekiyormuş. Söküp takma temizlenmesi bir günü buluyor dedi. Makina kola dolaplarina benziyor dpf temizligi için fiyat almadım henüz. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 detayları biliyorum Süleyman, ben sizin aracın 2010 üretimi mi, yoksa 2011 üretimi mi (modeli değil) olduğunu merak ettim. [emoji4]Ben ilk defa o sekilde yapıldığını duydum. Yanlış anlamayın lütfen sizin bilgili olduğunuzu biliyorum. Birazda yapılacak işlemler doğru mu acaba diye yazdım. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Süleyman yapılacak işlemler evet doğru. Ama açıkçası bu kadar ucuz olması bizi şaşırttı. Çünkü yaklaşık 500 tl hatta daha fazla fiyatlardan bahsediliyordu. Ben halen sizin aracınızın 2010 mu 2011 üretimi mi (modeli değil) olduğunu merak ediyorum.Abi carbon clean nasil 500 tl olur. Ben dpf temizliğini yaptırmadım henüz fiyatta almadım. Yinede 350den aşağı bir rakam olacağını zannetmem. Sadece carbon clean yaptirdim Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Sadık abi Carbon clean 60 TL DPF temizliği değil sanırım. 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Abi carbon clean nasil 500 tl olur. Ben dpf temizliğini yaptırmadım henüz fiyatta almadım. Yinede 350den aşağı bir rakam olacağını zannetmem. Sadece carbon clean yaptirdimAraç 2010 üretimi. Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 S.a. arkadaşlar ne Püsküllü konuymuş bu dpf olayı. 2012 fiesta 1.4 diesel duratorq euro5 motor benim arac. Bende de var mi bu filtre. Varsa kuru mu sıvı mı. 30bin bakımına 3bin km kaldi. Serviste dpf ile ilgili yaptirmam gereken herhangi bir işlem var mi. Malum forumdan anladigim kadariyla servilerin çoğu da dpf'den bi haber. Yorum bağlantısı
Ali Eren 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 S.a. arkadaşlar ne Püsküllü konuymuş bu dpf olayı. 2012 fiesta 1.4 diesel duratorq euro5 motor benim arac. Bende de var mi bu filtre. Varsa kuru mu sıvı mı. 30bin bakımına 3bin km kaldi. Serviste dpf ile ilgili yaptirmam gereken herhangi bir işlem var mi. Malum forumdan anladigim kadariyla servilerin çoğu da dpf'den bi haber.Aleyküm selam. Fiesta hakkında pej bilgim yok ama euro5 dizel motorlarda var diye biliyorum. Sıvı tip olanlarda yakıt deposunun oralarda küçük bi depo -dpf deposu- olması lazım. Servis 60.000 km de bakım öneriyor sıvı tip için. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Evet, 2012 fiestalarda sıvı tip dpf mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Baş 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Evet, 2012 fiestalarda sıvı tip dpf mevcut. 2013 fiestalarda Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Euro 5 olan tüm motorlarda dpf vardır. Yorum bağlantısı
Hasan Baş 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 (düzenlendi) Euro 5 olan tüm motorlarda dpf vardır. Göksel bey Euro 5 hepsi sıvı dip galiba kuru tip kullanılmıyor fiestalarda dimi 16 Ekim 2014 tarihinde Hasan Baş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts