Gökhan Uçak 10 Kasım 2009 Paylaş 10 Kasım 2009 nereden atıldığını bilmediğim bir taş ile seyir halindeyken ön camımı çatlattılar. kasko firmasının anlaşmalı cam servisi ile görüştüğümde olimpia marka cam taktıklarını öğrendim. bu markayı duyan , bilen var mıdır. orijinal cam ile arasında bir fark olur mu ya da taktırmam gereken bir cam çeşidi var mıdır? sanırım lamine ve tempered olarak cam çeşitleri var bunlar neyi ifade eder ? şu anda ilerlemesini önlemek için çatlağın önüne çizik attırdım ve cumartesi günü gidip yeni cam taktıracağım. çatlağı tamir edebiliyorlar bazı yerler sanırım ama çatlağın bir ucu camın polen filtresinin değiştirildiği kapağın olduğu yere kadar gittiğini gördüm yani çatlağın bir ucu açıktır sanırım. bunu tamir edebilirler mi bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2009 Paylaş 10 Kasım 2009 Marka olarak duyduğum bir cam filrması, yerinizde olsam yan sanayi cam ile orjinal cam arasında ne kadar fiyat farkı var ise cebimden öder serviste orjinal cam taktırırdım. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 10 Kasım 2009 Paylaş 10 Kasım 2009 İlla ki orijinal cam taktırın demiyorum ancak, orijinalde karar kıldıysanız mutlaka yetkili Ford serviste taktırın. Anlaşmalı cam servislerinin taktığı orijinal camlarda ford amblemi bulunmuyor. Ben o camların gerçekliğinden şüphe duyuyorum. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 Benimde merak ettiğim bir konu sonuçlarını merakla bekliyorum Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 2005 yılında arka cam kırılmıştı. Orjinalı çok pahalıydı yan sanayi olarak Olimpia cam takıldı. güneşte hafif yandan baktığın zaman camın içindaki hava izleri görünüyor, onun dışında bir sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 Olimpia benimde duyduğum bir cam markası..Kötü olduğunu sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Halit Beyinci 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 Geçmiş bir dönemde benimdebaşıma gelmişti. Sigortanın anlaşmalı cam servisine gittim, (O aracım Megane idi) Kesinlikle orjinal olması konusunda anlaştık, aracı aldığımda bir gördüm ki Olimpia marka... Bayağı atıştık sonrası tabii kabullendim. Asıl olay 1,5-2 sene sonra ortaya çıktı bakın anlatayım; Efendim ön camı değiştirirken yeni camı takmadan önce altını boyamamışlar, yada macunlamamışlar olsa gerek 1,5 sene sonra falan cam kenarında şişlikler olmaya başladı..(Yani çürüme belirtileri) servise gittim, alttan oksitlenme olmuş, camı söküp komple elden geçirmemiz lazım dediler. Yani böyle bir olayda var... Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 olimpia kötü bir cam değil çokta kaliteli de değil.bence burada asıl önemli olan cam kadar takacak ustanın mahareti.cam değişim sonrası sorunlar çıkabiliyor.(ses,rüzgar ve su alma vb.)buna dikkat edilmeli bence.tabi orjinal olsa daha iyi olur.ben bu kasko şirketlerini anlamıyorum.neden orjinal varken başka bir marka ile anlaşma yapmıyorlar.citröenin camı çatlamıştı ve ray sigorta ile yetkili serviste oarjinal camı değiştirdim.neden diğer sigorta firmaları farklı bir uygulama yaparlar ki? Yorum bağlantısı
Halil Gül 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 focusların çoğunda ford amblemli pılkıntın marka cam takılıdır eger sizinkide pılkıntın ise en azından ford amblemi olmasdada pılkıntın marka olmasına dikkat ederseniz iyi olur. Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 Yılda en az 1 kez ön cam değiştiriyorum Yaklaşık 2 ay önce yine ön cam değiştirdim doraglass ın ürettiği bir marka ön camın üzerinde doraglass yazmıyor ama cam güzel herhangi bir dalga veya başka bir problemi yok. Cam markasını kafanıza takmanıza gerek yok bir problem çıkmaz sadece takan kişi işini iyi yapmalı onun dışında geneli aynı illaki ford yazsın istiyorsanız yerli markaların üzerine en az 200 TL eklemeniz gerekiyor. Yorum bağlantısı
Engin Evni 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 Bende geçen sene değiştirdim. Focus I ısıtmalı ön cam olduğunu telefonda kaskonun yetkili cam servisine anlatamadım. Arabada ısıtmalı ön cam olduğunu görünce inandı yaklaşık 15 gün araştırdık, Focus I için orjinal Pilkington ısıtmalı ön camı bulamadık. Olimpia takalım dediler bende taktırdım. Bence olimpia cam, pilkington kadar başarılı bir cam, ısıtması daha iyi pilkingtona göre ayrıca camdaki buğu daha çabuk çözülüyor. Bence gayet güzel... Bildiğim kadarıyla TÜRK malı... Yorum bağlantısı
Yavuz Serhat Karanaz 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 peki bu kaskodan değilde cebimizden değiştirmek istesek ne kadar fiyatı bu cam markasının. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 Pilkington, fabrika üretimde takılır, yedek parç aolarak gelemez, gelen marka Sekurittir. Bu arada Yerli imalat ısıtmalı cam var mı? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 11 Kasım 2009 Paylaş 11 Kasım 2009 Olimpia iyidir ben kullanıyorum çok da memnunum. UV filtreli üstelik. Yağmurlarda çok güzel görünüyor. :lol2: Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Kasım 2009 Paylaş 12 Kasım 2009 Pilkington, fabrika üretimde takılır, yedek parç aolarak gelemez, gelen marka Sekurittir. Bu arada Yerli imalat ısıtmalı cam var mı? Yani abi sonradan takılan cam orjinal olsun dersek Sekurit mi olmalı? Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 12 Kasım 2009 Paylaş 12 Kasım 2009 peki bu kaskodan değilde cebimizden değiştirmek istesek ne kadar fiyatı bu cam markasının. f1 için sormuştum 150tlden başlıyormuş. Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 12 Kasım 2009 Paylaş 12 Kasım 2009 Bırakalım bu Orijinal'ite merakını artık derim.Ülkemizde de artık çok kaliteli cam lar üretiliyor ve bu markalar fabrikalara fason üretim yapan firmalar. Yorum bağlantısı
Engin Evni 12 Kasım 2009 Paylaş 12 Kasım 2009 Pilkington, fabrika üretimde takılır, yedek parç aolarak gelemez, gelen marka Sekurittir. Bu arada Yerli imalat ısıtmalı cam var mı? Olimpia ısıtmalı ön cam taktırdım. Olimpia Türk malı diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Kasım 2009 Paylaş 12 Kasım 2009 Bırakalım bu Orijinal'ite merakını artık derim.Ülkemizde de artık çok kaliteli cam lar üretiliyor ve bu markalar fabrikalara fason üretim yapan firmalar. +1 Yarın Doracam' ın fabrikasına gideceğim. İşlerini büyük titizlikle yapıyorlar. Her çıkan yeni modelin kalıpları anında hazırlanıyor. VW Caddy nin combi modelinde orijinal yan camlar Doraglass' tı. Onlar orijinalini çok rahat bulabiliyorlar yani... Yorum bağlantısı
İsmail Doğan 12 Kasım 2009 Paylaş 12 Kasım 2009 benim bildiğim kadarıyla ne kadar doğru bilemem ama su yüzlerce milyon verip aldığımız avrupadan gelen camları olimpia yapıyomus hatta securit bile olimpia dendi bilemiyorum 345 denmisti ön cama 115 dendi olimpiaya benim arabada baktım ben bi fark göremedim gayet iyi yani ilk basta kaskonun anlasmalı camcısına kızdım niye orjinalini takmadınız diye ama simdi kızmıyom yerli sanayi bu cam konusunda iyi bence olimpia basarılı bi marka Yorum bağlantısı
Recommended Posts