İçeriğe Yönlendir

Yazlık Lastik Tavsiyesi

Kurtuluş Karatay

Recommended Posts

Sinan Akgöl
Ahmet İhsan Akşen

Hankook  K125 Ventus Prime 3  araştırın, ben memnunum. Kinergy Eco 2 de ıslak zemin etiketi B, ventus da A.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Sinan Akgöl yazdı:

falken turkiyede üretiliyor artık.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Dogan Arsiray yazdı:

falken turkiyede üretiliyor artık.

O kısımı bilmiyordum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Ayhan Asil yazdı:

Şu sıralar ben de lastik bakıyorum. Petlas Velox Sport serisini tavsiye ederim. Bu ebatlarda alıp kullanmıştım. 4 mevsim harika bir lastiktir. 

Abi bu lastiği bende kullanıyorum ama 4 mevsim değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe

Bazen yağışın ilk olduğu zamanlarda yol acayip kaygan oluyor öyle durumlarda pek lastik farketmiyor sanırım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Selçuk Bakış yazdı:

Abi bu lastiği bende kullanıyorum ama 4 mevsim değil.

Akdeniz bölgesinde kış lastiğine çok ihtiyaç olmuyor Selçuk, anlatmak istediğim yaz kış kullandım hiç problem çıkartmadı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğrahan Murat
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Hankook  K125 Ventus Prime 3  araştırın, ben memnunum. Kinergy Eco 2 de ıslak zemin etiketi B, ventus da A.

Hocam Ventus Prime'ın sesi nasıl çok uğultu yapıyor mu?

Dogan Arsiray yazdı:

Barum fena değil .c180 de kullanıyoruz. arkadan itişli araç.

Herhangi bir kayma yaşadınız mı ıslak zeminde? Barum Continentalin yan markası diye biliyorum gezdiğim lastikçilerden birkaçı öyle söylemişti. Continental ContiPremium contactla arasında 60-70 Tl fark var? Bu farkı verip continental almaya değer mi?

Mehmet Muhip Yılmaz yazdı:

Good Year EGP ;)  Sınıfının en iyisi.🏆

Hocam Lastiği çok beğenende olmuş ıslak zeminde kaza yaptırıyordu nerdeyse diyende. Aracımda halen takılı olan Good Year lastikler kuru zeminde ve lastik sesi konusunda çok iyi ama ıslak zemin performansını kötüleyenler çok olmuş. Siz herhangi bir olumsuzluk yaşadınız mı?

Yorum bağlantısı
Buğrahan Murat
Erkan Işık yazdı:

Fiyatı gerçekten çok uygun ama sitesinden baktığımda yakıt tüketime C-E ıslak zemin performansınada C diyor. Önceki aracıma ucuz olsun diye en ucuz lastiklerden birini takmıştım. Sadece 1 yaz kullanabildim lastikleri sesi ve yol tutuşu yüzünden. Cebimden o zaman 500-600 tl ekstra para çıkmıştı ucuza kaçtığım için. O nedenle almışken kalitelisini almak en iyisi diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Önceki kullandığım Michelin primac 3 den farkı yok, malum focus yol sesi alıyor maalesef, sıcak asfalt harici biraz ses var. Nokian nin sessiz lastikleri var ama adet fiyatı 400 lerde olunca konfordan biraz ödün verdim, güvenlikten ödün vermeyin ama.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık

en kalitelide alsan 3 sezon sonra sertleşir 2 sezon kulanır bunları yenılersın sonra cok para vermene gerek yok bence ben kendım passata roadstone takdım gayet mennunum  ondan önce mıchelın prımacı hp takdım memnum olmadım ses ve hafıf hava sogudugunda lastık yolu tutmamsı nda dolayı cıkarıp sattım ya marka alacaksın ozaman mıchelın veya goodyerın en ust serısı asımetrık olanlardan yada  fıyatı uygun olanlardan 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Buğrahan Murat yazdı:

Herhangi bir kayma yaşadınız mı ıslak zeminde? Barum Continentalin yan markası diye biliyorum gezdiğim lastikçilerden birkaçı öyle söylemişti. Continental ContiPremium contactla arasında 60-70 Tl fark var? Bu farkı verip continental almaya değer mi?

Hocam Lastiği çok beğenende olmuş ıslak zeminde kaza yaptırıyordu nerdeyse diyende. Aracımda halen takılı olan Good Year lastikler kuru zeminde ve lastik sesi konusunda çok iyi ama ıslak zemin performansını kötüleyenler çok olmuş. Siz herhangi bir olumsuzluk yaşadınız mı?

hocam Premium contact 5 ile arasında 180 tl fark vardı ben alırken. yoksa 70 tl için alınmaz. lastikler ile ıslanmış zeminde kayma yaşamadım. ama yeni yağan yağmuru bilemiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz
Buğrahan Murat yazdı:

Gözünüz kapalı alın. Islak zemin performansında da gayet iyi değerlere sahip. Kaç kere su birikintisine girip çıktım ok gibi :) Doğru ebat ve basınçla EGP çok çok iyi seçim. Ben yeni takımıda diğer EGP alacağım. Evin 2.aracında takılı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

hankook kinergy eco kullaniyorum. Memnunum. Yumusak lastik, ses ve tutusu gayet iyi sayilir.. Enteresan bir detay daha soyleyeyim; cicekli böcüklü bir tasarimi var cok dikkat cekiyor bol bol soru geliyor 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ

Ben 6 aydır falken ze 310 kullanıyorum, memnunum, soranlara tavsiye ediyorum. etiket değeri çok iyi: C A 67db. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe

Falken ze 310 oldukça iyi bir lastik. Islak zemin performansı A ve ses seviyesi 67 db. Bu açıdan isteklerinizi karşılıyor gibi. Bunun dışında Goodyear EGP'nin ıslak zemin performansı çok iyidir. Yalnız o lastik darbeye hiç gelmiyor, yanakları zayıf. Çok fazla bozuk zemine giriyorsanız başka lastik tercih edin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Emrah Uludağ
(düzenlendi)

Daha spesifik bir test olaydı iyiydi. Bahsi geçen modeller hep performans lastikleri.

Ben geçen yıl Yokohama'dan Falken'e geçtim. Sessizlik bariz arttı, yumuşaklık şimdilik korunuyor. Etiket değerlerine de bakınca (C A 67dB) fiyat avantajı ile yerli üretim Falken en ön sıraya geçti benim listemde. 

Yokohama Ae 50 modeli için ise 4. yılında yumuşaklık ve yol tutuşunu korumayı başardı ancak gürültülü(72 dB) bir lastik. Arka koltukta seyahat edenleri yorabiliyor. 

tarihinde Emrah Uludağ tarafından düzenlendi
ekleme.
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Koray Demir yazdı:

Mahallenin yarısı komşunun zaten kira vergisi rekortmenidir kendileri ilk 100’e giriyor her sene gecekondu zengini malum en nezih semtte oturuyor bir de. Money talks yani💰  Vakti zamanında tüm boş tarlaları parsellemişler😀

çukurambar mı semt?

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Emrah Uludağ yazdı:

Daha spesifik bir test olaydı iyiydi. Bahsi geçen modeller hep performans lastikleri.

Ben geçen yıl Yokohama'dan Falken'e geçtim. Sessizlik bariz arttı, yumuşaklık şimdilik korunuyor. Etiket değerlerine de bakınca (C A 67dB) fiyat avantajı ile yerli üretim Falken en ön sıraya geçti benim listemde. 

Yokohama Ae 50 modeli için ise 4. yılında yumuşaklık ve yol tutuşunu korumayı başardı ancak gürültülü(72 dB) bir lastik. Arka koltukta seyahat edenleri yorabiliyor. 

Falken’in hangi modelini kullanıyorsunuz 

Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...