İçeriğe Yönlendir

Yazlık Lastik Tavsiyesi

Kurtuluş Karatay

Recommended Posts

mustafa çetinkaya
(düzenlendi)
Bir saat önce, Erkan Işık yazdı:

öncelıkle konformu sportmu olacak ona bakmanız lazım sport modellerı takarsanız yanaklar asırı sert oldugundan aracda konfor sıfıra dusecek lastıgı almadan yanak sertlıklerıne bakın 

bende conti bölümünde sizin yorumlarınızı görmüştüm. ilk defa bu kadar bilinçli olarak lastik bakıyorum o yüzden yeni yeni öğreniyorum sayenizde bişey daha öğrendim sport lastik sanırım hız yapanlar için. ben konfor için hangi lastiğe bakmalıyım. konfor ve sport arasında yol tutuşu fren mesafesi vs ne kadar fark var. Marka olarak başka hangi markaları önerebilir siniz? 

tarihinde mustafa çetinkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
mustafa çetinkaya
(düzenlendi)

Bu saçma tabloda bana yardımcı olur musunuz?  :D 

Resim

tarihinde mustafa çetinkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Aynı ebatta Good Year Eagle Assymetric F1 aldım, gayet memnunum, tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

225 55 R16 ‘da bana lazım ama fiyatlar bu ebatta uçuk. Conti ‘yi siyasi olarak düşünmüyorum, Michelin ‘in performansından hiç memnun değilim, Goodyear tercihim olacak ama çok pahalı. Petlas düşünmüyor değilim ama uzun yolda ciddi süratlerde uzun süre seyrediyorum, güvenlik önceliğim. Bahar aylarında bu işi noktalayacağım. 

Listede yok ama Goodyear öneriyorum. Kullandığım ve memnun kaldığım yegane lastik Efficientgrip Performance serisidir. 3 kanal alman üretimi olanı tercih edilmeli. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Ben olsam Falken alırım.Aynı iş yerimden bir arkadaşa aldırdım çok memnun şuanda.Tam fiyat performans ürünü.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
(düzenlendi)

Bu listedekilerden biri olmasi sart mi? Eger degilse petlas- hankook

oneririm.nerdeyse 1 ay arastirdim adam gibi marka fiyat performans 3 lusunu bir araya getirememistim. isiniz zor

hankook almistim en sonunda..

tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

Falken tecrübe etmiş biri olarak tavsiye ederim,  kuzenin clioda 15 jant ve benim palio da 14 jant ebatlar da memnun kaldık.

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Ben de Falken’i Cmax da tecrübe ettim 4 adet aldım çok memnun kaldım.Falken Dunlop un muadili olarak üretilmekte Japon lastiğidir.Deneyin pişman etmez 👍

Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız
225 55 R16 ‘da bana lazım ama fiyatlar bu ebatta uçuk. Conti ‘yi siyasi olarak düşünmüyorum, Michelin ‘in performansından hiç memnun değilim, Goodyear tercihim olacak ama çok pahalı. Petlas düşünmüyor değilim ama uzun yolda ciddi süratlerde uzun süre seyrediyorum, güvenlik önceliğim. Bahar aylarında bu işi noktalayacağım. 

Listede yok ama Goodyear öneriyorum. Kullandığım ve memnun kaldığım yegane lastik Efficientgrip Performance serisidir. 3 kanal alman üretimi olanı tercih edilmeli. 

3 kanallar artik yerlide uretiliyor anlasilan. Yazlik bir takim alip kenara koyayim onumuzdeki yaz takarim diye dusundum. Bir aydir hem cevrimici hem sagda solda denk geldikce bayi ve saticilarda arastiriyorum. Gorduklerim hep yerli uretim. Yerliler icinde yorumlar pek ic acici olmayinca beklemeye aldim.

Misal; https://urun.n11.com/oto-lastik/goodyear-2055516-91v-efficient-performans-oem-P248354243

Saticiya sorulanlar ve saticinin cevaplarida yerli uretim oldugu yonunde.

Yorum bağlantısı
mustafa çetinkaya

her lastik olabilir ancak f / p olduğunu düşündüğüm için falken de baktım. honkook petlas gibi lastiklerde bakıyorum ama o parayı verdikten sonra biraz daha iyisini alırım diyorum. michelin conti ye kadar çıkıyor sonra :D oda 2500 3000 TL leri buluyor. Ya iyi bişey alıp şimdilik sadece önlere alacağım yada 4 tane falken

buda yeni gördüm sportmus ama

https://www.hepsiburada.com/goodyear-225-45-r17-94w-eagle-sport-tz-xl-oto-lastik-uretim-yili-2018-p-HBV000005HBI8

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

225/45 R17 kralı Conti sportcontact5 :)

12 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı:

215/55 R16 bak 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
4 saat önce, Murat Atagenç yazdı:

225/45 R17 kralı Conti sportcontact5 :)

215/55 R16 bak 

Çap küçülüyor, işime gelmiyor. 

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
22 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı:

Çap küçülüyor, işime gelmiyor. 

Lastik ucuzluyor. 

Yakıt, hızlanma, yol tutuş gibi faktörlerdeki değişiklik hissedemeyeceğin kadar az.

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Nokian kullanıyorum 3 senedir memnunum ama falken ile fiyat farkına bakılırsa falken tercih edilebilir..

Yorum bağlantısı
mustafa çetinkaya
16 saat önce, Tayfun Aydın yazdı:

Nokian kullanıyorum 3 senedir memnunum ama falken ile fiyat farkına bakılırsa falken tercih edilebilir..

bende orada takılı kaldım. Kullanım ömürlerini merak ediyorum. En iyi lastik hakkında bile kötü yorumlar var. nokian alıp 4-5 sene yol tutuş, fren, yağış, viraj vs gibi fazla bişey eksilmeden binebilir miyim yada falken'de 2 yıl sonra gene lastik almak zorunda kalır mıyım? Ayrımını yapamadım.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Nokian XL Line bakin. Z line pahalidir. Ben XL Line almistim Falkenle aralalarinda 100 lira vardi.

Falken ile ilgili olumsimuz yorum ilk seneden sonra sertlestigi yonunde arastirdim.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Tablonuzdaki Nokian Z line serisi lastiğin 215/50 r17 95 w xl modelini 13 aydır kullanıyorum. lastikten çok memnunum. fren denemesi falan yaptım eski lastiklerime (goodyear efficientgrip) göre daha sessiz ve yumuşak, şimdiye kadar 17000 km yol yapmışım (kışlıklarla beraber) aşın ma 1,5-2 mm seviyesinde. yani diğer lastiklerimle aynı 1 mm ile ortalama 10 bin km yol yapıyorum. Antalyadayken aynı satıcıdan almıştım. Kuzenim ile lastikçiye gitmiştim kuzenim çok pahalı başka marka alalım dedi çıktık. ilk kavşaktan geri dönüp lastikleri aldım. Bayinin kendisinin ifadesi ile "Nokian lastiğin rolls royce sidir. bu markayı bilen alır" demişti.Çok farklı modellerini kullandım ayakkabımıza gösterdiğimiz özenin daha fazlasını lastiğimize göstermemiz lazım.

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın
On ‎8‎.‎10‎.‎2018 at 12:13, mustafa çetinkaya yazdı:

bende orada takılı kaldım. Kullanım ömürlerini merak ediyorum. En iyi lastik hakkında bile kötü yorumlar var. nokian alıp 4-5 sene yol tutuş, fren, yağış, viraj vs gibi fazla bişey eksilmeden binebilir miyim yada falken'de 2 yıl sonra gene lastik almak zorunda kalır mıyım? Ayrımını yapamadım.

Nokian güzel lastik ama yaz lastiğinin yıpranması good year a göre bence çok da iyi değil çünkü yumuşak hamurlu.. benim lastik H . istersen V modeline bak daha sert.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bir tavsiye, ülkemiz iklimi ve yollarına uygun en iyi marka Good Year bence, sonra diğerleri, buna göre düşünürüm hep....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...