İçeriğe Yönlendir

Yazlık Lastik Tavsiyesi

Kurtuluş Karatay

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya

Şuan aracın üzerinde michellin energy save lastiği var.Ebatları 185/60/15.Lastik aşşağı yukarı bir senedir aracın üzerinde.

Lastikden tek şiyaketim firenlemedeki başarısı evlere şenlik.Sırf bu yüzden bu lastiği değiştirmek istiyorum.Bu lastikler ile abs ye çok fazla iş düşüyor.Almak istediğim lastikler Lassa impetus revo 195/50r15 82v yada bridgestone 195/50r15 82v veya sizin fikriniz.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Lassa ve bridgestone aynı ürünleri satıyor. Sert hamurlu ve dayanıklı lastikler. Alternatif olarak f/p çerçevesinde Petlas 515 serisi bakabilirsiniz. 741 serisi o ölçü için uygun değil. 

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Şuan aracın üzerinde michellin energy save lastiği var.Ebatları 185/60/15.Lastik aşşağı yukarı bir senedir aracın üzerinde.

Lastikden tek şiyaketim firenlemedeki başarısı evlere şenlik.Sırf bu yüzden bu lastiği değiştirmek istiyorum.Bu lastikler ile abs ye çok fazla iş düşüyor.Almak istediğim lastikler Lassa impetus revo 195/50r15 82v yada bridgestone 195/50r15 82v veya sizin fikriniz.

Ben de araştırdım ve lassa nın sessiz olduğu oldukça yaygın ve iyi yorumlar var önümüzdeki ay lassa düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

741 astra da kullanmış memnun kalmamıştım. Goodyear mondeo da takılı kuruda ondan da memnun değilim.

208 de takılı michelin ler bence en iyisi.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Selahaddin Yıldırım

mrb

bi yuk aracı oldugu için farklı bir statusu olan bu araca uygun fiyat performansı ideal 4 lastik bakıyorum(yaz kış istanbul artık hep yaz)

tavsiye alayım.

Yorum bağlantısı
Alperen Artam
(düzenlendi)

http://www.lastikcim.com.tr/Falken-Ziex-ZE914-19565R15-91H,PR-10640.html

Yaklaşık 1 yıl önce bunun 185/60/14 ebatını kendi fiestam varken takmıştım iyi yapışıyor özellikle yağmurda 4 mevsimdir fiyatıda makul performansına göre piyasada şuan var mı bilemiyorum 

tarihinde Alperen Artam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selahaddin Yıldırım

connect için 195 65 r15 95t gorunuyor

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

abi 195 65 15 91t alıp kullanabilirsiniz şayet yük taşımıyorsanız nokian wr d4 tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selahaddin Yıldırım
Furkan Tanrıveren

abi michelın türkiye şartlarında bana göre iyi lastik değil bende bridgestone lm32 var memnunum bu sene lastik almak isteyenlere hep nokian wr d4 tavsiye etmişimdir.4 kişiyi referans oldum nokian aldılar 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Gencay Bengli

BF Goodrich hem yazlık hem kışlık iki takım lasitk aldım.

Fiyat performans olarak alınabilecek lastikler. Değme markalara taş çıkartır.

Jant büyük olanlar için iyi bir alternatif

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Selahaddin Yıldırım

istanbul için çok basarılı bir tercih crossclimate 

herkese tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Safak Acar

istanbul için çok basarılı bir tercih crossclimate 

herkese tavsiye ederim

Neye göre başaralı? Selahaddin bey.

Yorum bağlantısı
Selahaddin Yıldırım

crossclimate aslında bi yaz lastiği ama istanbul gibi yazı sert gecmeyen yere fazlasıyla uygun bir trercih

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Selahaddin Yıldırım

divriği arapgir 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrecan Koç

Merhaba,

2013 senesinde almış olduğum "195/50 R15 Michelin Pilot Sport 3" lastiklerimin artık vadesi doldu. 65bin km'ye yaklaştım ve artık değiştirmem gerekiyor. Aldığımda tanesini 175 TL'den almıştım, ancak şu anda bu fiyatların çok üstünde adet fiyatı.

Lastiklerimden aşırı memnundum, kuruda yağmurda bana mısın demedi, hiçbir zaman araba altımdan kaymadı. Kendimi çok güvenli hissettim bu lastikle, ancak şu anki fiyatından dolayı alıp almamakta kararsızım. Arabayla aksiyon arayan biri değilim, sadece virajlarda ve ani hareketlerde güven vermesini istiyorum. Kar yağınca arabamı çıkartmıyorum, o yüzden kış veya kar lastiği almamın bir anlamı yok.

Şu lastiği alırsan pişman olmazsın, kuruda yağmurda iyi tutar diyen biri var mıdır ? Lastik önerebilir misiniz bana ?

Şimdiden teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Osman Uslu

ben contipremium contact 5 kullanıyorum. Gayette memnunum kötü yorum ne duydum nede okudum. Çevremde iki kişi daha var bu lastikleri kullanan biri 2011 focus kullanıcısı diğeri 2011 audi a4 kullanıcı ikisi gayet memnun. Yağışlı havalarda performansı teknik bilgileri kısmında A seviyede gözüküyor. Yakıt performansı C seviyede görünüyor. 

Buradan ve buradan  fiyatını da kontrol edebilirsin.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Her kafadan farklı bi ses duyacaksınız :) Ben Petlas PT741 kullandım ve çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Ben de petlas kullanıyorum, başka lastik kullanmadım, karşılaştırma yapamıyorum o yüzden.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Pilot serisi bence efsane seridir. Supersport araç lastiği sonuçta

Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Fiyat performans lideri bence Petlas. PT741, mayısta aldım şu ana kadar 240 beygiri hiç sorunsuz taşıdı. Tek eksi yanı sesli bir lastik olması. Ayrıca içimden bir his bu lastik 3 sene gitmez diyor, zamanla göreceğiz. Benim ölçüm için diğer markalar 650 TL ken PT741 175 TL ye geldi.

Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Şu an 300 diyor aynı lastiğe. Kampanya bulsak maksimum 250 olur. Ne olmuş bu lastik fiyatlarına :shok:

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Arabayı aldığımda daha lastikler 2 aylıkmış. Önler Petlas PT741 arkadalar farklı bir marka. Aldığımdan beri 2 kez kaydı, ikiside arkadandı. Önden hiç kayma yaşamadım. Fiyat/performans üzerine Petlasın üzerine tanımam. Hiç tereddüt etmeden kışlıklarıda aynı marka aldım..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...