Ekin Güney 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Merhabalar. Öncelikle konuyu bulamadığımı belirtmek isterim. Yaşadığım ilçede lastikçi bulunmuyor. Acilen adanaya geldim. Haftasonu buradayım. Pek araştırma şansım olmadığı için de net bir karar veremedim. 195/50/15 ölçülerinde yol tutuşu iyi bir lastik tavsiyeside bulunabilirseniz çok memenun olurum. Aklımda continental premium contact veya goodyear efficient grip seçenekleri var. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. önder bey efficitent grip almayın efficient grip performance alın aralarında uzun süreli kullanımda baya farklar olduğu duymuştum ben efficient grip performance kullanıyorum yaz aylarında. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 önder bey efficitent grip almayın efficient grip performance alın aralarında uzun süreli kullanımda baya farklar olduğu duymuştum ben efficient grip performance kullanıyorum yaz aylarında. +1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Merhabalar. Öncelikle konuyu bulamadığımı belirtmek isterim. Yaşadığım ilçede lastikçi bulunmuyor. Acilen adanaya geldim. Haftasonu buradayım. Pek araştırma şansım olmadığı için de net bir karar veremedim. 195/50/15 ölçülerinde yol tutuşu iyi bir lastik tavsiyeside bulunabilirseniz çok memenun olurum. Aklımda continental premium contact veya goodyear efficient grip seçenekleri var. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Yorum bağlantısı
Erol Ataberk 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Kışlık lastikte fiyat performans konusunda iki hafta önce bir araştırma yaptım ve nokian wrd3 aldım.Finlandiya malı,ses yapmıyor ve kullanıcılar kış koşullarındaki yol tutuşundan gayet memnun. Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 ben brigedstone T001 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Önder Koç 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. Continental V2 premium contact taktırdım.4 lastiği de değiştirdim. Lassa İmpetus Revo'dan sonra çok hoşuma gitti. Şimdilik çok memnunum. Süspansiyon fark edilir derecede düzeldi. 2 senedir boşuna o kadar ızdırap çekmişim. Bir de ön amortisörlerimi değiştirebilirsem tam olacak. Continental v2 serisini lastik değiştirecek arkadaşlara öneriririm. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. Continental V2 premium contact taktırdım.4 lastiği de değiştirdim. Lassa İmpetus Revo'dan sonra çok hoşuma gitti. Şimdilik çok memnunum. Süspansiyon fark edilir derecede düzeldi. 2 senedir boşuna o kadar ızdırap çekmişim. Bir de ön amortisörlerimi değiştirebilirsem tam olacak. Continental v2 serisini lastik değiştirecek arkadaşlara öneriririm. güle güle kullanın, kötü değil tabi iyi lastik. yalnız lastik takıldığı gün ya da hafta tavsiye edilmez. farklı yol, durum ve hava şartlarındaki tepkileri ancak kilometreler ve bir zaman sonra edindiğiniz tecrübe sonrası önerilebilir. kullanılmış lassa'dan sonra zaten ne taksanız ilk etapta iyi gelecektir. goodyear bundan daha iyi bir lastiktir mesela. Yorum bağlantısı
Önder Koç 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 güle güle kullanın, kötü değil tabi iyi lastik. yalnız lastik takıldığı gün ya da hafta tavsiye edilmez. farklı yol, durum ve hava şartlarındaki tepkileri ancak kilometreler ve bir zaman sonra edindiğiniz tecrübe sonrası önerilebilir. kullanılmış lassa'dan sonra zaten ne taksanız ilk etapta iyi gelecektir. goodyear bundan daha iyi bir lastiktir mesela. Good year satan 2 yer varmış Adana'da. Eski bayiler hep farklı markaların bayiliklerini almışlar. Bayilere gittiğimde de benim aracın ebatlarına uygun Goodyear efficient grip performans aradım bulamadım. Onun için 2. alternatifimi seçmek zorunda kaldım. Gittiğim lastikçiler de goodyear sorunca hep şaşırdılar. 10 yıl önce iyiydi, artık kimse tercih etmiyor dediler. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 eff grip derim. veya tyo proxes 1 sessizlikte aranıyorsa 1 hangi 1 Abi? c1s mi? girp performance lar ? Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Kumho 205 55 16 hepsiburada indirim de bu lastik nasıl bilen varmı? Yorum bağlantısı
Ekin Güney 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Kumho 205 55 16 hepsiburada indirim de bu lastik nasıl bilen varmı? Bildiğim kadarıyla kumho lastikleri fazla asfalt sesine sebep oluyor. İnternetten lastiklerin tarihlerine özellikle üretimlerine çok dikkat edin kemal bey en iyi sitede bile bazı durumlarda 1 yıl beklemiş lastik satabiliyorlar. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Araba sıfır değil zaten ses çok önemli değil yol tutuş ve ıslak zeminde durumu nasıl acaba yazlık lastik alacam bu arada.? Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Kumhoyu pek onermiyorlar. Islak zeminde cok kayma sikayetleri yazmislar... 1 Yorum bağlantısı
Ekin Güney 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Araba sıfır değil zaten ses çok önemli değil yol tutuş ve ıslak zeminde durumu nasıl acaba yazlık lastik alacam bu arada.? Fiyat olarak bir sınırız yoksa ıslak zemin fren performansı en iyilerinden bir tanesi goodyear efficientgrip performance lastikleridir. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Kumho ' nun fiyatı çok uygun olduğu için sordum Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Kumhoyu pek onermiyorlar. Islak zeminde cok kayma sikayetleri yazmislar...Model olarak hangisi olduğunu belirtirseniz daha isabetli olur. Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Kumho 205/55 R16 91V KU31 ECSTA SPT Bu lastigi arastirmistim kendi aracima. Ancak pekte olumlu bir yoruma rastlamadim,bu yuzden vazgectim.. Kullanan varsa goruslerini paylasirsa memnun olurum.. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Kumho 205/55 R16 91V KU31 ECSTA SPT Bu lastigi arastirmistim kendi aracima. Ancak pekte olumlu bir yoruma rastlamadim,bu yuzden vazgectim.. Kullanan varsa goruslerini paylasirsa memnun olurum.. Aynen bu lastik ben de ona bakıyorum... Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 25 Ocak 2015 Paylaş 25 Ocak 2015 Selam arkadaslar, Yeni yaz lastigi alacagim 205/55 R16 ebatinda. Asagidaki modeller hakkinda dusunceleriniz nedir? Fiyat araligi hemen hemen hepsi ayni. 1. Dunlop Blueresponse 2. Michelin Primacy 3 3. Pirelli Cinturatto P7 4. Vredestein Sportrac 5 5. Vredestein Ultrac Cento Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 25 Ocak 2015 Paylaş 25 Ocak 2015 Goodyear Efficientgrip seçeneğini de düşünebilirsiniz. Ben kullandım ve memnun kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 25 Ocak 2015 Paylaş 25 Ocak 2015 Yorumunuz icin tesekkurler. Lastikleri tanidik bayiden alacagim ve sadece saydigim markalar arasindan secim yapacagim. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 25 Ocak 2015 Paylaş 25 Ocak 2015 vredestein kullanıyorum...çok çok memnunum...şu an kışlıklar takılı ve yazlıklar diğer evde ve uzakta olduğundan hangi serisi hatırlamıyorum... Yorum bağlantısı
Recommended Posts