İçeriğe Yönlendir

Yazlık Lastik Tavsiyesi

Kurtuluş Karatay

Recommended Posts

Arkadaşlara katılıyorum. 4 adet GoodYear EG P. aldım 3-4 ay önce. Fevkaladenin fevkinde lastikler..

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Benim lastiklerimde arkadaşların tavsiye ettiklerinden ben de memnunum, ölçülerimiz de aynıymış....

Yorum bağlantısı
Tuncay Ak

Peki ses durumu hakkında ne düşünüyorsunuz bu lastiğin.Bende lastik araştırıyorum ama en büyük korkum lastiğin çok ses yapması.Bu konuda da görüş bildirirseniz çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Brigedstone turanza T001. Ben yeni aldim gayet güzel tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

lastik tamircilerine soruyorum hangi lastik daha sorunsuz diye.genelde bridgestone iyidir diyorlar. Ancak ben Petlas ın hem ekonomik hem de iyi bir lastik olduğunu düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Demir

Eveeet son yazdığımdan beri 2 aya yakın süre geçmiş. Bu süre içinde yeni lastiklerim geldi ve yıllık izine çıktım.

Şansıma yolda güneşli yağmurlu , kapalı ve hatta dolu yağan havaya bile yakalandım

Sonuç :  İyi ki Conti de karar kılmışım diyorum. Konfor olarak çok iyi olmasının yanında bu kadar yumuşak lastikten beklenmeyecek derecede aşırı sert girdiğim virajlarda beni üzmedi.

Yani hız sınırı 30 olan viraja 80'le girdim , araç çizgisinden şaşmadı ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
S. Feyyaz GÜNAYDIN

slm arkadaşlar focus 1 için yaz lastiği olarak

Bridgestone 195/65 R15 91V Turanza T001 mi? Goodyear 195/65 R15 91V EfficientGrip Performance mi? 

daha iyidir. Karadeniz de yokuş ve inişleri göz önüne aldığımızda.

Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos

focus 1'in orijinal ghia yada collection jantını kullanıyorsanız üstüne 65 yanak lastik kesinlikle önermem. Araç çok yüklü olduğunda dönerken vs.. sürtme yapabiliyor ve çokda şık durmuyor. Bu aracın orijinal lastik ebadı olan 195/60/15 öneririm. Marka olarakta hankook, toyo, kumho ucuz yollu ve performanslı lastiklerdir. Üst seviye isterseniz michelin, good year vb.. alınabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
S. Feyyaz GÜNAYDIN

aracımda ghia çelik cant var 195 65 15 lastik var. 195 65 15 yerine 195 60 15 kullanılabilirmi

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

aracımda ghia çelik cant var 195 65 15 lastik var. 195 65 15 yerine 195 60 15 kullanılabilirmi

Orjinal lastik zaten 60 15
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

Arkadaşlar merhaba lastiklerimin değişim zamanı geldi Hankook optimo K-715 hakkında görüşü olan ya da farklı bir tavsiyesi olan var mı? 175*70*13 ölçülerim 90 tl gibi güzel bir fiyat aldığımı düşünüyorum 2014 üretimi lastikler

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Forumda, her marka lastik için öneri ve görüşler mevcut Beyazıt bey. Araştırma yaparsanız daha detaylı bilgi öğrenirsiniz..ı

tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Haklısınız özür dilerim iş yerinde aciliyetim vardı telefondan fazla bakamadım kusura bakmayın konu silinebilir

Yorum bağlantısı
Erol Okcu

iyi günler arkadaşımla tartışıyorken  bir konu geçti aramızda ben dedi kış lastiğimi taktırcam yaz kış dursun dedi bende aracın yakıtı artar dedim oda artmaz dedi cok farketmez dedi siz ne dersiniz ? :D 

Yorum bağlantısı

Yazın kışlık kullanırsanız fren mesafeniz uzar ve daha fazla aşınma meydana gelir.Asla tavsiye etmem böyle kullanmanızı

Yorum bağlantısı
Ali Eren

iyi günler arkadaşımla tartışıyorken bir konu geçti aramızda ben dedi kış lastiğimi taktırcam yaz kış dursun dedi bende aracın yakıtı artar dedim oda artmaz dedi cok farketmez dedi siz ne dersiniz ? :D

Kışlıklar yazın kullanılırsa fren mesafesi uzar, yakıt artar, daha fazla lastik sesi duyulur, konfor azalır, lastiklerin ömrü kısalır.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Önder Koç

Merhabalar. Öncelikle konuyu bulamadığımı belirtmek isterim. Yaşadığım ilçede lastikçi bulunmuyor. Acilen adanaya geldim. Haftasonu buradayım. Pek araştırma şansım olmadığı için de net bir karar veremedim. 195/50/15 ölçülerinde yol tutuşu iyi bir lastik tavsiyeside bulunabilirseniz çok memenun olurum. Aklımda continental premium contact veya goodyear efficient grip seçenekleri var. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Akif Eren

Dunlop'da tercih edebilirsiniz, sessiz ve yol tutuşu gerçekten güzel bir lastik.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...