Ayhan Şentürk 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 O lastiği araştırmak gerek. Michelin isim yaptı ama goodyeara daha cok güveniyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 4 takım eskitmiş 5.ci takımı kullanan bir mişlenci olarak Michelin diyorum. Oldukça sessiz.. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Michelin'in 2 yıl çok iyi ama ondan sonra performansının düştüğünü söylüyorlar. Birde bizim yollarımızda yanaklar nekadar dayanır. Kullanacağım lastik 50 yanak olacak ! Goodyearda balona karşı sigortada var. Yorum bağlantısı
Ahmet Akdeniz 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Bende Starmax var çok fazla memnunum kullanan deneyimi olan yok mu ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 o ebatın fiyatları nasıl. 195 55 15 ler için uçuk fiyatlar alıyordum. 200 ler 220 ler felan mişiler için Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 o ebatın fiyatları nasıl. 195 55 15 ler için uçuk fiyatlar alıyordum. 200 ler 220 ler felan mişiler için İşler tersine döndü. Eskiden 50 yanak pahalıydı. Şimdi 50 yanak uçuz, 55 pahalı. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Evet 55 daha pahalı ben alırkende öyleydi.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 ucuzlasın bende alırım değişimde ama bize 50 yanak 195 ile sıkıntı yapar 205 50 15 var mı ucuza Yorum bağlantısı
Şevket Çite 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 O lastiği araştırmak gerek. Michelin isim yaptı ama goodyeara daha cok güveniyorum. Hocam GOODYEAR 195/50 R15 82H Excellence aldım, 4 lastik 750 dedi 720 ye bitirdik, inşallah umduğum gibi olur Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Hocam GOODYEAR 195/50 R15 82H Excellence aldım, 4 lastik 750 dedi 720 ye bitirdik, inşallah umduğum gibi olur Güle güle kullanın. Bende o lastiği düşünmeye başladım. Henüz erken ama yorumlarınızı bekliyorum. Lastikte ER300'deki gibi jant koruma varmı ? Yorum bağlantısı
Şevket Çite 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Güle güle kullanın. Bende o lastiği düşünmeye başladım. Henüz erken ama yorumlarınızı bekliyorum. Lastikte ER300'deki gibi jant koruma varmı ? hocam 1-2 aydır lastik araştırıyorum araştırdıkça kafam karıştı inan bu iş dedikleri gibi araba almaktan zormuş, en sonunda bu lastikleri buldum , bu lastikten her yerde yok bi abimiz tavsiye etti gittik baktık lastiğin duruşu çok hoşuma gitti desenleride güzel jant korumada var, 2 yıl garantili abi üstünde er30 vardı arabanın değiştirdik mükemmel derecede farklılık var araba dahada bi heybetlendi ilk izlenimim içerdeki gürültü azaldı, kasis,yama vs. yerlerden geçerken çok çok daha iyi yani uzun lafın kısası az bir deneme yapmama rağmen çok çok memnunum biraz tuzlu ama markalı lastiklerin hepsi böyle hocam iyi akşamlar... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Bildiğim kadarıyla ER30'da jant koruma yoktu. Benim kullandığım ER300'de ise var ve çokta az olsada konforu azaltıyor diye düşünüyorum. 50 yanakta sanırım jant korumasız iyi lastik bulamayacağız. Bende goodyear bayisindeki arkadaştan bir ara fiyat alayım bakalım.. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Er 300 çok kullandık babamın aracında belki 150bin yaptık. 3 defa değiştirmiştik. Dediklerine katılıyorum fena değil güzel lastik ama yol sesi yapıyor ve hızlı sertleşiyor. Conti kullanıyorum kendi arabamda 2 yıl oldu performansından memnunum çok. Az kilometre yaptım ama, kuru performansı çok iyi ıslak performansı daha iyi. (175/65 R14 T) Goodyearın adını bile duymaya katlanamıyorum. Eskiden es kaza goodyear GT2 taktıktan sonra at arabası tekerleği takarım daha iyi demiştim. Bir daha ağzıyla kuş tutsa goodyeara bakmam. Yokohamayı 4 yıl kadar önce kullandığımda çok memnun kalmıştım ama hangi yokahamaydı hatırlamıyorum. Sen daha iyi bilirsin Ayhan ama ben contiyide tavsiye edebilirim. Ama senin lastik ebadında bilmem. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 ER300'leri alırken janta takılmamış sıfır michelinlerede bakmıştım. Michelinin yanak kısmının kalınlığı bridgestonun en fazla yarısı kadardı. Yani ince. Mesela janta takılmamış bir michelinin üzerine oturduğunuzda formu bozulup yamuluyor ama ER300 sizi formu çok fazla bozulmadan taşıyabiliyor. Yanakları çok etli ve sert. Takoz gibi diyebilirim. Yanaklarda jant koruma olduğunda dahada sertleşiyor. yani bir şekilde elimize, f1 arabası parçası geçse, Anadol kaportasından daha dayanıksız mı diyeceğiz, el/parmak kontrolü ile, lastikteki sert/yumuşak yakıştırmasını gerçekten nasıl yapıyorlar anlamıyorum da. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Sert veya yumuşak fiziki kontrol ile anlaşılır ama silikon gibi kıvrılıp bozuzulmuyorsa iç yapısını bilemem. Yollarımız bozuk, Ford'lar fransız arabası gibi yumuşak süspansiyona sahip değil. Yoldan gelen bir darbe sönümlenemeyip janta kadar ulaşırsa maddi hasara neden olabilir. Yorum bağlantısı
Şevket Çite 14 Ocak 2012 Paylaş 14 Ocak 2012 Ayhan hocam bu birazda zevk ve tarz meselesi bence,bende contì'yi hayatta sevmem, bana göre benim aldıgım lastigin yanından Bile gecemez. Yarın aracla uzun yolda yapıcam ìzlenímlerímí tekrar aktarıcam daha yeni almış olmama ragmenşíddetle tavsiye ediyorum. iyi geceler Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 Herkese selamlar, F1 için lastik alacağım. 195 60 15 ebatlarında üzerindeki Michelin energy serisi lastikler 5 senedir var ve artık ömrünü doldurdu.. Tekrardan Michelin Energy Saver taktırmayı düşünüyorum fakat biraz pahalı geldi.Birde Goodyear efficientgrip bakıyorum .Bu iki lastik arasında kaldım Good Year fiyat olarak daha hesaplı. Sizin tavsiyelerinize göre kararımı vereceğim büyük ihtimalle. Onun için iki lastiğin artı eksilerini söylerseniz sevineceğim.. Cevaplar için teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 Hem fiyat bakımından hemde performans sessizlik bakımından Lassa'yı öneririm.. Bakın isterseniz.. Şubatta 160 liraya almıştım aynı ebatı .. Şimdi gayet memnunum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 good year efficient grip 170 civarı. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 Bugün CarrefourSA'dan, Lassa'nın Snoways 195/65/15 91H serisini 157x4=628 TL'ye aldım.(12 Taksit) + 100 TL bedava alışveriş çeki kazandım. Bana tanesi 132 TL'ye gelmiş oldu. 12 Taksitte cabası. Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2011-Finnish-ECO-Touring-Tyre-Test.htm Bu Test güvenilir ve geçerli bir testmidir sizce?? Daha önce forumda'da görmüştüm sanırım bu linki.. Şimdi bende netten baktım ve buldum.. Energy Saver yüzdesel özellikler olarak tümünde efficientgrip'den iyiyken sıralama'da efficientgrip 4. Eenrgy Saver 13. ??? Ben bu işten bişey anlamadım Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 Bridgestone'dan sonra Lassa İmpretus revo2 ler dediğiniz gibi acayip sessiz ve yumuşak geldi yazın 4 tanesi 520 liraya almıştım.Kesinlikle tavsiye ederim. Connecti 2007de aldık. Şubat 2011 e kadar Pirelli kullandık. 80,000 km iyi dayandı ama aracın motor sesi yetmezmiş gibi lastikler yüzünden yolun bütün sesini de çektik.. Bu lastikler öncekine göre kat kat üstün.. Lastik alacaklara Lassayı tavsiye ederim alınabilir ama almamanızı tavsiye edeceğim tek marka Pirelli'dir.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 LAstikte marka + model önemlidir, formulaya da pirelli lastik üretiyordu onu ne yapacağız? Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 LAstikte marka + model önemlidir, formulaya da pirelli lastik üretiyordu onu ne yapacağız? Kötü dandik,kimsenin beğenmediği Petlas Snowmasterlar bile hayat kurtarabilir. Kurtarıyor ya da. Az önce hafiften eğlencelik bir iki hareket yaptım,çıkan sonuç: kış lastiği hayat kurtarır. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ocak 2012 Paylaş 15 Ocak 2012 5 sene kaç bin km yaptınız mişi ile ya galiba ben çok savurganım bu lastik konusunda 50 bin km 2 yıl doldu mu gözünün yaşına bakmıyorum bu arada goodyear effiencielgrip ile energy saver arasında hangisi daha uygun fiyatlı ise onu alın derim. energy saveri 50 bin km effienciel gribide 20 bin km kadar kullandım. bariz üstün yanları yok birbirinden bana göre. Hem fiyat bakımından hemde performans sessizlik bakımından Lassa'yı öneririm.. Bakın isterseniz.. Şubatta 160 liraya almıştım aynı ebatı .. Şimdi gayet memnunum.. hangi modelini ? bizde şimdi daha yepis yeni impatuls revo var. yol sesi energy saver yada efffienciel grip yanında aşırı fazla. hatta alan olsa satarım 500 den 195-60 R15 88V ama ıslak zeminde felan yol tutuşu cidden iyi. aşırı yağan yağmurda yüksek hızlarda virajlarda akıyor araç energy saver ve effienciel bu konuda ilk 10 bin sonrası vasat. Yorum bağlantısı
Recommended Posts