Alptuğ Özcan 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Falken aldım ilk sene iyiydi ama ikinci senesinde hoşuma gitmedi. Biraz sert bi lastik sanki Focus’un süspansiyonu da sert olunca rahatsız etti. Bir de balans sıkıntısı yaşıyorum sanırım. Normalde yazlık kışlık değişimlerinde balans yaptırmam yetiyordu fakat yaz dönemi ortasında tekrar balans yaptırmam gerekti. Yazlık lastikle titreyen aracım kışlık lastiklere(Lassa) geçince titremeyi kesti🧿🧿🧿 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Bütçe sorununuz yoksa Continental Premium Contact 6 öneririm. Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Osman Ünal2 yazdı: GoodYear Eagle Sport hariç hepsi olabilir balans tutmuyor neredeyse yer çekimsiz ortamda bile yaptırdım lanet olsun:) Aynı şekilde bende de var ve balans tutmuyor Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Good Year tercih edilecekse EfficentGrip Performance 2 Conti Eco Contact 6 veya Premium Contact 6 1 Yorum bağlantısı
Metin Çilo 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 (düzenlendi) Abi ne bulursan al. Bugün pahalı olabilir ama yarına göre ucuz olacaktır. 9 Aralık 2021 tarihinde Metin Çilo tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Ebat nedir bilmiyorum ama ben bütçe durumundan dolayı Nexen aldım. Memnunum. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Petlas Velox Sport serisi, hem sağlam, hem esnek, hem sessiz, hem de ekonomik. Kullandım. Biliyorum. 🌹 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Kaliteli lastik mı istiyorsunuz yoksa ucuz lastik mi? Ebat nedir? Ebat bilmeden, kalite istiyorsanız marka lastiklere yönelin. Michelin, Continental, Bridgestone vb. Ucuz lastik istiyorsanız ise Lassa idare eder. Daha aşağısını ben tavsiye etmem. Hele Petlas, Dunlop türevi Çankırı üretimi lastikleri hiç tavsiye etmem. İlk yıl güzel. 2. Yıl eh işte. 3. Yıldan itibaren kemik gibi oluyorlar sertleşip. Unutmayın aracınız ne olursa olsun, yolu tuttuğu kadar güvenlidir. Çan çin çon lastiklere hiç bakmayın. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Murat Sahın yazdı: Çan çin çon çin kore japon mu bunlar Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Hankook balans tutmuyor diğer yönleri fena değil, hankook tavsiye etmem Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Mustafa Yanar yazdı: Hankook balans tutmuyor diğer yönleri fena değil, hankook tavsiye etmem Tutuyordur ya da en azından Ventus Prime 3 tutuyor. Markaya özgü genel bir durum söz konusu olmayabilir. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Ümit Türk yazdı: çin kore japon mu bunlar Çin çin çin oluyor hepsi 😆 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Conti çabuk biter ama ömrünğn sonuna kadar güzel performans gösterir. Aracı mart ayında alığımda üzerinde 2015 üretimi conti eco contact 3 lastikler vardı. Halen iş görecek kadar tutuyor. Normalde 7 yaşında çoğu lastik çoktan taş kesilmiş olur. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Koray Demir yazdı: Tutuyordur ya da en azından Ventus Prime 3 tutuyor. Markaya özgü genel bir durum söz konusu olmayabilir. Maalesef bendeki de hankook ventus prime 3, balans sorunu had safhada, hayatımda sıfır alıp da böyle sorun yaşadığım tek marka, bu da benim şanssızlığım, illk fırsatta yakacağım lastikleri, Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Mustafa Yanar yazdı: Maalesef bendeki de hankook ventus prime 3, balans sorunu had safhada, hayatımda sıfır alıp da böyle sorun yaşadığım tek marka, bu da benim şanssızlığım, illk fırsatta yakacağım lastikleri, Kötü tecrübe olmuş. Garantiden sonuç alınamadı sanırsam 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Bugüne kadar birçok marka yazlık ve kışlık lastik kullandım. En iyi izlenimi bırakan lastik Nokian oldu. Mondeo aracımı aldığımda üzerinde continental contisport 5 vardı. yaklaşık 25k km dir kullanıyorum gerçekten iyi lastikmiş. Bunu derken 18" jantlarım için tekar Nokian aldım çünkü conti ile nokian inanılmaz bir fiyat farkı var (235/45R18 için) Fiyat farkı o kadar olmasa contiyi tercih ederdim. çünkü üzelerinde herhangi bir çatlak veya kopma emaresi yok. Gerçi kullandığım nokianların hiç birinde de olmadı ama forumda yazlık nokianlarda sorun belirten arkadaşlar oldu. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Hocam bence kore Nexen var. Çok memnunum belkide yeni lastik olduğu için seneye belli olur. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Koray Demir yazdı: Kötü tecrübe olmuş. Garantiden sonuç alınamadı sanırsam İki tane hankook bayisine götürdüm bir izmir bir de antalya da %90 oranında bir düzelme olsa da stabil bir balans yok, lastik mantar olmuş diyor bayi ve hankook bunu değiştirmez diyor, 10bin km ancak yaptım bu lastiklerle, sonra araştırınca hankooklarda balans sorunu ile karşılaşan birçok kişi gördüm. Yani bizim lastikler çöp oldu. 1 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Tolgahan Doğru yazdı: Aynı şekilde bende de var ve balans tutmuyor 😕 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Nokian Metin geldi. 2. takımı kullanıyorum. Konfor ses ve tüketim için arayana tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Turgay ÜNAL 16 Aralık 2021 Paylaş 16 Aralık 2021 lastik ebatı 205 55 16 şimdiden araştırmak gerekiyor yaz gelmeden almak lazım ilginize teşekkür edrim arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Semih Safa Sertçelik 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Merhaba arkadaşlar, kış bitmeden yaz lastiği almam gerekiyor fakat hangisi yol tutuşu, yakıt verimliği ve sessizliği iyidir diye araştırıyorum. Çok kararsız kaldım tabi ucuz olması bizim için daha iyi olur. Premium lastikleri eledim. Aklımda şu lastikler var. Lastik ebatı 215/50R17 aracım 2014 c-max titanium x . 1. Falken ZE310 215/50R17 95W XL E A 69 2. Sava Intensa UHP 2 215/50R17 95Y XL FP C A 72 3. Nokian Wetproof 215/50R17 95V XL B A 68 4. Dunlop SP SPORT LM705 215/50R17 91W C A 69 (XL yok) yakıt verimliği de çok fark edeceği düşünmüyorum 1 kademe artışla (E'den C'ye) lastiğini ömrü kadar kullandıkça 1 depo yakıt kar etmiş oluyor. bildiğim bunlar. üretim yılı olması önemli mi ? 2022 e girdik 2021 üretimli lastikleri kullansak ne olur? Uzun yıllar falken kullandım Herhangi bir sıkıntı çekmedim. Siz olsaydınız bu 4 lastiğin arasından hangisini tavsiye ederdiniz? ve fikrilerinizi merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Yerli olmayan yani Nokian derim. Diğerleri zaten türkiyede üretilen lastikler. Avrupa olanları zaten pahalı. Nokian Metin dediğimiz abimiz damlar okuyunca. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Şubat 2022 Paylaş 18 Şubat 2022 Yerli olmayan yani Nokian derim. Diğerleri zaten türkiyede üretilen lastikler. Avrupa olanları zaten pahalı. Nokian Metin dediğimiz abimiz damlar okuyunca. [emoji28]2. takım Nokian aldım ben memnunum. İlki XL Line idi şimdiki Powerproof. Aracım Astra J biraz sert bir araç. Nokian kışlık lastikten bile yumuşak konfor arttı benim orijinal ebat 215 50 17 ama 225 45 17 kullanıyorum yanak kalınlığı azalmasına rağmen konfor güzel.Ben öneririm ses DB çok düşük lastiği takınca arabanın içindeki tikirtilari duymaya başladım [emoji4]Şu var sıcak iklime gelir mi bilmem parçalanma sorunu yaşayan varmış ben yaşamadım. Bu yaz 2. sezonu olacak. 3. sezonda performansta düşüşler başlamıştı oncekinde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts