Çağlar Bayur 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Erkut Uysal yazdı: Degil abi... Sportex TH201 benim aldiklarim... https://www.tyrereviews.com/Tyre/Triangle/SporteX-TH201.htm 2019 yenilenmiş, bağımsız birçok yorumlara bakarsak tasrımda ciddi ibr iyilşetimre olmuş. yorum sayısı az 7 adet ancak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 205/55R16 ne güzel ölçü ya Git en iyisini al. Ben markanın çakmasını 675 e aldım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: 205/55R16 ne güzel ölçü ya eskkiden olsa, 16 lar çöp, 17 jant ufak 18 takalım derdin ama 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 eskkiden olsa, 16 lar çöp, 17 jant ufak 18 takalım derdin amaEskiden olsa 3 yılı dolduranı atıp sıfırını alıyorduk. Şimdi ikinci el ararken 5 yaşına kadar olanlara bakıyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: https://www.tyrereviews.com/Tyre/Triangle/SporteX-TH201.htm 2019 yenilenmiş, bağımsız birçok yorumlara bakarsak tasrımda ciddi ibr iyilşetimre olmuş. yorum sayısı az 7 adet ancak. 7 yorum gene iyi Çağlar abi... Hepsiburada da bazı ürünlerde hiç yorum yok... Yalnız değerler baya iyimiş abi, bakmak benim aklima gelmedi... Sıcaklardan mi bilmem bu ara zaten hiç bişi aklıma gelmiyo, zaman makinası ile alıp beni 3 gün geriye götürseler farkında olmam yani... 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Erkut Uysal yazdı: 7 yorum gene iyi Çağlar abi... Hepsiburada da bazı ürünlerde hiç yorum yok... Yalnız değerler baya iyimiş abi, bakmak benim aklima gelmedi... Sıcaklardan mi bilmem bu ara zaten hiç bişi aklıma gelmiyo, zaman makinası ile alıp beni 3 gün geriye götürseler farkında olmam yani... Ben silivri diyorum, sen hala tekerlek peşindesin 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Murat Sahın yazdı: Ben silivri diyorum, sen hala tekerlek peşindesin yoğurt festivali ne zaman? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Atlıhan 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Lastiklerin senelik denemeleri var. Onları incelemenizi tavsiye ederim. Örneğin geçen sene çok iyi puan alan bir marka bu sene yerini başka markaya kaptirabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Nokian sanırım 17 ve üzerine Powerproof, 16 ve altına Wetproof mu yapmış anlamadım. Lpg li arabamı ne kadar power gördüyse artık. Nokian taş atma yok taş sıkışma yok, yumuşak hoş naif. Balon yaptırmama rağmen tekrar aldım. Sıcak iklimde nasıldır bilemem ama ben Çorum da çok memnunum. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Araştırmalarıma ve test sonuçlarına göre ili lastik arasında kaldım Continental 205/55 R16 91V PremiumContact ve Goodyear 205/55 R16 91V EfficientGrip Performance 2 Goodyear bir tık daha ucuz Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Murat Öngür yazdı: Araştırmalarıma ve test sonuçlarına göre ili lastik arasında kaldım Continental 205/55 R16 91V PremiumContact ve Goodyear 205/55 R16 91V EfficientGrip Performance 2 Goodyear bir tık daha ucuz Continental'i tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Geçen sene egeaya sıfır contipremium contact 6 almıştım. Arabayı sattığıma üzülmedim ama giden lastiklere üzüldüm. Yenisine uysaydı tutardım ama uymadı malesef. Biraz sesli olması dışında hiçbir olumsuz tarafı yok lastiğin. Bir de fiyatı olumsuz olabilir tabi 😊 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Eyüp Çetin yazdı: Continental'i tercih ederdim. bende öyle düşünüyorum bakalım 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Murat Öngür yazdı: bende öyle düşünüyorum bakalım Daha önce Astra'da kullandım üç yıl hoşuma gitmişti. Ama aşağıdaki reklamdan sonra soğudum. https://youtu.be/hwt9GnBtNTk Ticari ürünlere bu şekilde bakış ne kadar doğrudur bilemiyorum ama farklı tercihlerim varsa değiştirmek lazım diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Eyüp Çetin yazdı: Daha önce Astra'da kullandım üç yıl hoşuma gitmişti. Ama aşağıdaki reklamdan sonra soğudum. https://youtu.be/hwt9GnBtNTk Ticari ürünlere bu şekilde bakış ne kadar doğrudur bilemiyorum ama farklı tercihlerim varsa değiştirmek lazım diye düşünüyorum. evet bunu biliyorum sonrasında özür dilediler bende çok kızmıştım o zaman hata olmuş dediler ama yersen tabi 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 (düzenlendi) Az önce tanesi 650 liraya 2021 üretimi Michelin Energy Saver takıldı. Ebat 195 60 15. Üzerinde Michelin vardı tercihim yine aynı lastik oldu. Lassa alacaktım vazgeçtim. Kazasız, belasız ve cezasız sürüşler olsun inşallah. 2 Temmuz 2021 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Murat Öngür yazdı: Araştırmalarıma ve test sonuçlarına göre ili lastik arasında kaldım Continental 205/55 R16 91V PremiumContact ve Goodyear 205/55 R16 91V EfficientGrip Performance 2 Goodyear bir tık daha ucuz Continental derim. Tecrübeyle sabittir. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Continental. Hatta önümüzdeki ay ben de yazlıkları yenileyeceğim Michelin Pilot Sport 4 alacaktım vazgeçtim Conti Premium Contact 6 takacağım. 1 Yorum bağlantısı
Turgay ÜNAL 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Arkadaşlar Merhaba. Yaz Lastigi olarak Hangi Marka Lastik Tavsiye Edersiniz? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Turgay ÜNAL yazdı: Arkadaşlar Merhaba. Yaz Lastigi olarak Hangi Marka Lastik Tavsiye Edersiniz? Teşekkürler. Ankarada özellikle kışın yaz lastigi takılmaz turgay bey Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 GoodYear Eagle Sport hariç hepsi olabilir balans tutmuyor neredeyse yer çekimsiz ortamda bile yaptırdım lanet olsun:) 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Falken kullanıyorum geçen sene sömestr tatilinden beri. Tek sıkıntı normalde benim fabrika verilerine göre H almam gerekirken arkadaşın ısrarı ile V aldım. Zaten tatlı sert amortisörlerim sanki biraz daha sertleşti. Ayrıca taş sekmesi oluyor sert lastik olduğu için. Bunun dışında sıkıntısı yok.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts