Ayhan Şentürk 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Bir sitede lastik ağırlıklarını test ediyorlardı. Continentaller diğer lastiklere göre 2-3kg daha ağır diye hatırlıyorum. Şuan arabamda efficient grip performans var ve 4. yazı. 2. viteste gaza hafif dokunduğumda patinaja geciyor. 2. viteste tam gaz araba sollayayım dediğimde araba hızlanma namına hic tepki vermiyor :); Nokian wetproof diye bir lastik çıkmış. Kullanan varmı ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 (düzenlendi) Yokohama iyiydi zamanında. valla 10 senedir filan otomobilim olmadı. Barum iyi gibi mesela annemin arabasına almıştık. 21 Haziran 2019 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Ayhan Şentürk yazdı: Bir sitede lastik ağırlıklarını test ediyorlardı. Continentaller diğer lastiklere göre 2-3kg daha ağır diye hatırlıyorum. Şuan arabamda efficient grip performans var ve 4. yazı. 2. viteste gaza hafif dokunduğumda patinaja geciyor. 2. viteste tam gaz araba sollayayım dediğimde araba hızlanma namına hic tepki vermiyor :); Nokian wetproof diye bir lastik çıkmış. Kullanan varmı ? 10 yıldan fazladır farklı ölçülerde hep Goodyear EGP kullandım. Şuanda da 205 55 16 takılı. 4 yıl 55bin km oldu. Şu yazdıklardan sadece erken abs devreye giriyor o kadar ama değiştirme zamanı geldi sanırım. Takipteyim. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Dogan Arsiray yazdı: Yokohama iyiydi zamanında. valla 10 senedir filan otomobilim olmadı. Barum iyi gibi mesela annemin arabasına almıştık. Barum ile CPC5 arasında kaldım geçen sene alırken, Barum'da fiyat/performans olarak iyi diyorlardı hatta lastikçi de memnun kalırsın dedi ama Conti olsun deneyelim dedik, yol tutuş efsane çıktı. Sportcontact5 nasıldır artık tahmin edemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Michelin in yeni lastiklerinde farklı katmanlarda farklı sertlikte malzeme kullanıldığından aşındıkça alttan daha yumuşak malzeme geldiği için yumuşaklığını koruyor diye okumuştum biryerde. Çok farklı markalarda lastik kullandım. Şirket aracında yılda 50 bin km kadar yapıyorum , her 50 binde lastik yeniliyoruz. O nedenle uzun süre kullanım yorumu yapamayacağım ama paramızım ülkemizde kalması için ülke içinde üretilen bir lastik seçmenizi öneririm. Yerli lastik aldıkça , yurt içi istihdama destek sağlıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Sizin aradığınız lastik ContiPremiumContact6’dır. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Conti pc6 ya daGoodyear eagle assymetric 5 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Conti pc 6 guzel ama fiyatlar acisindan bence yerli birseyler secmek daha dogru olacaktir. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Fiyat performans ürünü olan dunlop fm800 e şans verebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Alpay Sumer yazdı: Conti pc 6 guzel ama fiyatlar acisindan bence yerli birseyler secmek daha dogru olacaktir. Yanlış anlaşılmasın naçizane imkan var ise güvenlik açısından kaliteli bir şey seçmek daha isabetli olacaktır. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Lassa greenways aldım geçen sene, maalesef tutuş zayıf, direksiyon hissi zayıf. (Michelin, hankook vs e göre) Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 hankook lastiklerini cok begeniyorum nasip olmadı kullanmak hiç. kendimede 1 adet goodyear lastik arıyorum gecen hafta yardık Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Koray Demir yazdı: Yanlış anlaşılmasın naçizane imkan var ise güvenlik açısından kaliteli bir şey seçmek daha isabetli olacaktır. E tabi imkan varsa iyisi secilmeli, ama orta halli durumda yerli lastikler de gayet iyi sayilirlar.Cok ta haklarini yemeyelim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Hankook ventus prime 3 kullanıyorum 1 yıldır yumuşaklığını koruyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Goodyear ın narin olduğuna kanaat getirdim, çok fazla yarıp yenileyen var. İyi lastikler böyle galiba. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Okay Kaygusuz yazdı: hankook lastiklerini cok begeniyorum nasip olmadı kullanmak hiç. kendimede 1 adet goodyear lastik arıyorum gecen hafta yardık Hankook 1 sezon yazlık kullandım. Kısa zamanda sertleşmişti. Ama epey ucuzdu. Yerli üretim lassa, dayton, petlas , dunlop , falken .. tercih etmenizi öneririm. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Lassa greenways aldım geçen sene, maalesef tutuş zayıf, direksiyon hissi zayıf. (Michelin, hankook vs e göre) ebat dar senin 195 yap gör ben gayet memnunum.... bu arada ülkemize uygun marka bence Goodyear, model EGP, bu arada 2 gün önce Dustera 4 adet Petlas 215/65 R16 98H Imperium PT515 aldık, ilk izlenim güzel, daha oturmamış lastikle Ankara-Yozgat yaptım deli yağmura daldım, gayet güzeldi ses seviyesi güzel vs. tabii daha yeni, bakalım seneye ne yapacak, birazda şantiye yollarının tozunu yesin hele... kısaca bizim araçlar orta sınıf basit araçlar, ne alırsanız alın idare edecektir, o yüzden fazla kasmaya gerek yok, en kötüsü 3-4 sene rahat gidiyor zaten, yerliye dönün bari vatana faydamız olsun bu arada.... 22 Haziran 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Doğru, 195 ebatta çok fark edemezsin ama yabancı 175 tabanla bile yola yapışıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Doğru, 195 ebatta çok fark edemezsin ama yabancı 175 tabanla bile yola yapışıyor. o zaman EGP alacaksın kardeş 3 sene falan gitsin dersen tabii 175 ebat bulursan, yoksa mişlen al 2 sene sonra kaldır at, bu arada 175 le yapışıyor ama sandığın kadar değil, sen zorlamamışsın belli o ebat sadece ekonomi amaçlı, ilerisi yok.... 22 Haziran 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Erhan Doruk yazdı: Hankook 1 sezon yazlık kullandım. Kısa zamanda sertleşmişti. Ama epey ucuzdu. Yerli üretim lassa, dayton, petlas , dunlop , falken .. tercih etmenizi öneririm. bu lastiklerimden önce petlas pt515 vardı suanki kullandıklarımdan iyi sonucu vardı frenlemede buda kızaklama yapıyor ama petlas kadar degildi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 o zaman EGP alacaksın kardeş 3 sene falan gitsin dersen tabii 175 ebat bulursan, yoksa mişlen al 2 sene sonra kaldır at, bu arada 175 le yapışıyor ama sandığın kadar değil, sen zorlamamışsın belli [emoji4] o ebat sadece ekonomi amaçlı, ilerisi yok....Fiesta abi bu, kendi liginin en iyisi. Bmw direksiyonu gibi. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Aynı ölçüde Lassa Driveways kullanıyorum. 10.000km yaptım. Nisan ayında bol yağmurlu uzun yol tecrübesi de yaşadım. En ufak problemim olmadı. Su birikintileri ile dolu yol boyunca sabit 120km hız ile hiç tedirginlik yaşamadan 2000km yaptım. Lastik etiketi de baten B-B. Ses olarak (71dB) belki biraz fazla gelebilir. Yalıtımı zayıf araçta rahatsız edebilir. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Ali Cihangiroğlu yazdı: o zaman EGP alacaksın kardeş 3 sene falan gitsin dersen tabii 175 ebat bulursan, yoksa mişlen al 2 sene sonra kaldır at, bu arada 175 le yapışıyor ama sandığın kadar değil, sen zorlamamışsın belli o ebat sadece ekonomi amaçlı, ilerisi yok.... Fiesta abi bu, kendi liginin en iyisi. Bmw direksiyonu gibi. heheh en iyisi 2008 e kadardı yalnız, sonrası iyisi sayılır ama bmw direksiyonu ile kıyas için bizim kasaya gelmen lazım... 195 elzem bu arada.... 22 Haziran 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Haziran 2019 Paylaş 22 Haziran 2019 Kimse Nokian dememiş XL Line kullaniyorum yumusak lastiktir kendileri. Yorum bağlantısı
Recommended Posts