İçeriğe Yönlendir

Yazlık Lastik Tavsiyesi

Kurtuluş Karatay

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Prim alıyoruz  :dribble:

Almalıyız.. Kötülemeye başlasak satışları düşecek.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Almalıyız.. Kötülemeye başlasak satışları düşecek.. :)

Sen ne kullanıyorsun ağabey?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sen ne kullanıyorsun ağabey?

Goodyear kullanıyorum ama favorim her zaman için continentaldir.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Bende yeni jantlarim ile lassa impetus revo 2+ serisi lastik aldim orjinal ebatlarim 195/65R15 yeni ebatlarim 225/45R17 havalarin soğuk olmasina rağmen konfor kaybim çok aşırı olmadi numaralandirmak gerekirse 10 uzerinden 7 alir bugün kar uzerindede biraz yol aldin çekiş problemi yasamadin lastiklerib 2 tanesi 2014 uretimi 2000 km yol yapmis iki taneside 2015 uretimi sıfır konuyu baltalamak gibi olmasinda benin hoşuma gitti etiketide koyayim ön lastiklerim 225/45R17 arkalar 235/45R17

9f216170391d38f4dde8e3ee6d38c774.jpg

66e7c809342d356f86eb204dd6ccaf92.jpgc44db910e99b83d4c7c2db0e253f840d.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sağ

Öncelikle ilk mesajım herkese Merhaba, sürekli takip ediyordum katılmak bugüne kısmetmiş. Yılda 75-80.000 km yapıyorum. hem 17" hem 16" jantım var. 

17" Yaz için Bridgestone Turanza T001 ve Pirelli Cinturato P7 kullandım.

Ebatlar 235.45.17 ikisi de çok iyi konfor ve viraj performansı olarak bridgestone'u,  

yağmurda ıslak yol tutuşunda da pirelli'yi daha başarılı buldum.

16" için kısa bir süre goodyear 205.55.16 kullandım (çok ekonomik fiyata geliyor) hem 205 genişlik hemde araç dinamiği olarak sorun yaşadım. 215.55.16 dan aşağı ebat kullanmamaya çalışmanızı tavsiye edebilirim. 

Kışlıklarda 16" 215.55.16 Continental Winter TS 850 Serisi ve Pirelli Sottozero kullandım. Continental'den başka daha da almam.

Umarım istatistiki bir faydası olur. İyi Akşamlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

3 haftadır 215 50 17 Lassa impetus revo 2+ dot 1915 ikinci el 3000 km kullanılmış olarak aldım 3 haftalık kısa sure içinde sıcak soğuk hava ve kuru ıslak zeminde kullanmak nasip oldu gayet memnunum ama fctr GY eg5 sponsoru hep o marka tavsiye ediliyor :)

Yorum bağlantısı
Emre Bitirir

Merhabalar arkadaş lar yazlik lastik bakıyorum da yarin alcam tavsiye ettiginiz marka model nedir ankaradan aracim ford fiesta 2011 model 195 /45 /16 jant acillll !!!

Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın

Bende aynı ebat lastikleri kullanıyodum ama hem konfor olarak hemde jantın daha az darbe alması için 195/50/16 olarak değiştirdim ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. Marka olarak Kumho Ecsta spt ku31 aldım genel olarak memnunum fren mesafesi yol tutuşu ve yağmurlu havada kullanım olarak beklediğimden iyi çıktı bundan sonra alacağım lastik hem kalite hemde fiyatın makul olmasından dolayı kumho olacaktır sizede tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Sayın forum üyelerine aracıma yaz lastiği alacagım 195 60 15 veya 195 65 15 Asfalt sesi az fren mesafesi kısa ıslak zemindede yol tutuşu iyi bir lastik peşindeyim. Eski kullandıklarım  googyear efficientgrip performace kullanıyordum. Yaklaşık 20 25 bin km arası yol yapıyor yaz lastikleri.

Yorum bağlantısı
Misafir

Sayın forum üyelerine aracıma yaz lastiği alacagım 195 60 15 veya 195 65 15 Asfalt sesi az fren mesafesi kısa ıslak zemindede yol tutuşu iyi bir lastik peşindeyim. Eski kullandıklarım  googyear efficientgrip performace kullanıyordum. Yaklaşık 20 25 bin km arası yol yapıyor yaz lastikleri.

İsteklerinizin hepsi yine Goodyear E.G.P. de toplanıyor gibi. Memnun kalmadığınız yönü yoksa yine tercih edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Tesekkur ederim degerli bilgilerinize alternatif bir marka olabilir ise continantel düşünüyordum ama galiba yine ayni lastikten alacagim.

Yorum bağlantısı
Muhammet Selman Nesne

continental contieco contact 5 var aracımda gayet memnunum yol sesi az ama yumuşak lastik olduğu için aşınma lassa ya göre daha hızlı oluyor

Yorum bağlantısı
Deniz Dursun

Tavsiyeleriniz tesekkurler , oncelikli continental olacak sekilde bakmaya baslayayim ben en iyisi, cunku fiyat olarak da uygun biraz daha

Yorum bağlantısı
Gökhan Kurtoğlu

Bridgestone Turanza 205/55/16 kullanicisiyim. Bundan önce Michelin Primacy kullandim. Arada buyuk bir fark yok. Her iki lastigin de yol tutusu harika. Ses konusunda da gayet basarililar. Ancak yakit performansini henuz bilemiyorum bir kac haftaya o da anlasilir. Bu iki lastigi herkese öneriyorum. Bana 4 lastik sokme takma ve balans 740 TL ye mal oldu. Isteyen olursa Maltepe civarinda yonlendirme yapabilirim.

Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

Yazlık lastiklerimin ikisi eskimiş normalde kullandığım lastik 215 55 r16 yeni alacağım lastikler ise 205 55 r16 sıkıntı olurmu araç için diğer ikisinin ebatının farklı olması

Yorum bağlantısı
Seyit Onbaşı

bende hafta sonu goodyear egp 205/55r16 aldım uzun araştırmalar sonucu.tanesi 185 tlden aldım. bakalım inşaallah iyi olur

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Dün gece hepsiburada.com dan petlas vrlox pt741 215x55x16 lastik aldım. Bakalım memnun kalacak mıyız ☺

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Kuga için 235/55/ r17 yazlık lastik arayışındayız. Bu ebatta pek seçenek yok sanırım. Kışlıkları tanesi 500küsürlerden conti alınca bu sefer biraz daha ekonomik çözüm arayışındayız, ne önerirsiniz?

Yorum bağlantısı
Ömer Budak

Kuga için 235/55/ r17 yazlık lastik arayışındayız. Bu ebatta pek seçenek yok sanırım. Kışlıkları tanesi 500küsürlerden conti alınca bu sefer biraz daha ekonomik çözüm arayışındayız, ne önerirsiniz?

Falken için de iyi yorumlar duydum...

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Goodyear aynı ölçü 190 dediler geçtgmz cumartesi maslakta

Canlı para 10 lira iniyorlar

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...