İçeriğe Yönlendir

Yazlık Lastik Tavsiyesi

Kurtuluş Karatay

Recommended Posts

Davut Turmuş

915dfabd40ed41d243338a3b79631ebb.jpg

Evet aradığım bilgi buymuş:) ilk etapta good year olmazsa conti:)

Yorum bağlantısı
Fevzi Köse

2014 mayısta aldığım efficient grip performance lastiklerim 2 yaz kullanmama rağmen -toplamda nerdeyse 1 yılda- yıprandı diş kalmadı. Kullandığım yol aşırı virajlı ve yamalı asfalt yol. Yaptığım toplam km 20000 km kadar. Good year güzel sessiz falan ama otobanda kullanım için galiba. Bozuk yol için kesinlikle tavsiye etmem. Yanakları da çok zayıf.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

2015 tarihli lastik almak mantıklımı yoksa 2016 ları bekleyip biraz daha pahalı almak mı :) araştırmalarım sonucu good year efficientgrip performance almaya karar verdim fakat şu an piyasadaki lastiklerin hepsi 2015 tarihli n11deki en uygun fiyatı veren mağazayı aradım 2016 tarihliler yaza anca gelir avrupadan geliyor dedi beklesek mi?

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Arkadaslar, bu Good Year Eff. Perf. orada bukadar sevilmesinin nedeni nedir? Her konuda Eff.grip, Eff. grip ? Halbuki ne siniftaki lastiklerden daha ustun, ne de oyle "vay bee" dedirtecek lastik. Hatta yukarida bariz bir sekilde diger 3 lastikten daha kotu oldugunu yakit tasarruf degerine bakarak anlayabilirsiniz. Lastik + yuksek yakit tasarruf = lastik yuzey ile daha az temas ( kabaca soylem ile ). Kliselere takili kalmayin.

Gercekten kaliteli ve iyi lastik araniyorsa isminde Eco, Blue, Efficient, Energy vs. olmayan lastik alin. Ornek vereceksek ve illa Good Year olacaksa : Good Year Eagle F1 mesela.

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Arkadaslar, bu Good Year Eff. Perf. orada bukadar sevilmesinin nedeni nedir? Her konuda Eff.grip, Eff. grip ? Halbuki ne siniftaki lastiklerden daha ustun, ne de oyle "vay bee" dedirtecek lastik. Hatta yukarida bariz bir sekilde diger 3 lastikten daha kotu oldugunu yakit tasarruf degerine bakarak anlayabilirsiniz. Lastik + yuksek yakit tasarruf = lastik yuzey ile daha az temas ( kabaca soylem ile ). Kliselere takili kalmayin.

Gercekten kaliteli ve iyi lastik araniyorsa isminde Eco, Blue, Efficient, Energy vs. olmayan lastik alin. Ornek vereceksek ve illa Good Year olacaksa : Good Year Eagle F1 mesela.

Öyle bir bağlantı kalmadı artık, hem tasarruflu hem iyi tutan lastikler var. 

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Ben de forum tavsiyesiyle aldım, kullanıyorum ve memnunum. Sorana da tavsiye ederim. Ezbere konuşan yok ki burda. Herkes kullanıcı olarak yorum yapıyor. Kimse de parayı sokakta bulmuyor o yüzden fiyat/fayda oranı en iyisini almaya çalışıyor. Maddiyat önemli değil ise zaten üst sınıf olan pilot sport, sport contact, f1 assymetric, p zero gibi lastikler alınır.

Yorum bağlantısı
Erkam Elma
2015 tarihli lastik almak mantıklımı yoksa 2016 ları bekleyip biraz daha pahalı almak mı :) araştırmalarım sonucu good year efficientgrip performance almaya karar verdim fakat şu an piyasadaki lastiklerin hepsi 2015 tarihli n11deki en uygun fiyatı veren mağazayı aradım 2016 tarihliler yaza anca gelir avrupadan geliyor dedi beklesek mi?[/quote

Bu hafta ben de sipariş verirken lastikçi 2016 ların yıl ortasını bulacağını söyledi gelecek olan lastik zaten 2015 in 6 . aydan sonra üretim olacağını belirtince tamam dedim

Yorum bağlantısı
Guest Misafir
2015 tarihli lastik almak mantıklımı yoksa 2016 ları bekleyip biraz daha pahalı almak mı :) araştırmalarım sonucu good year efficientgrip performance almaya karar verdim fakat şu an piyasadaki lastiklerin hepsi 2015 tarihli n11deki en uygun fiyatı veren mağazayı aradım 2016 tarihliler yaza anca gelir avrupadan geliyor dedi beklesek mi?[/quote

Bu hafta ben de sipariş verirken lastikçi 2016 ların yıl ortasını bulacağını söyledi gelecek olan lastik zaten 2015 in 6 . aydan sonra üretim olacağını belirtince tamam dedim

Ben olsam beklemezdim, cunku daha 2016ya yeni girdik. Baharda artar fiyat bir de yeni seri diye.

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Ben de forum tavsiyesiyle aldım, kullanıyorum ve memnunum. Sorana da tavsiye ederim. Ezbere konuşan yok ki burda. Herkes kullanıcı olarak yorum yapıyor. Kimse de parayı sokakta bulmuyor o yüzden fiyat/fayda oranı en iyisini almaya çalışıyor. Maddiyat önemli değil ise zaten üst sınıf olan pilot sport, sport contact, f1 assymetric, p zero gibi lastikler alınır.

Evet aynen dediğiniz gibi hocam
Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT
Davut Turmuş

öncelikle 2015 in kaçıncı haftası olduğuna bakılmalı. 1 yıl 52 hafta, 35.haftadan sonraki üretimler alınabilir. lastik bu, yarını beklemeye gelmez. ama şöyle ileriye bi bakınca 2016 ın ortalarına da 4 ay var, tercih sizin. :)

Good year efficientgrip performance aldım hocam 4 tanesini N11 den 590 tl gibi bir fiyata hallediyorum kuponlarla

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Good year efficientgrip performance aldım hocam 4 tanesini N11 den 590 tl gibi bir fiyata hallediyorum kuponlarla

Hadi hayirli olsun, yorumlari bekleriz.

Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT

Hayırlı olsun hocam da o kupon işini bize de öğretseniz 752 den 590 na nasıl düştüğünü :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Gelsin hele bir gözlemlerimi paylaşırım sizlerle

İlanı paylaşır misiniz ?
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Hayırlı olsun hocam da o kupon işini bize de öğretseniz 752 den 590 na nasıl düştüğünü :)

Bana da bana da [emoji16][emoji16]

Sanirim cok alisveris yapiyor, ordan kaliyor kupon [emoji15][emoji849]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Ben de 680 liraya almıştım yaklaşık 8 10 ay önce sök tak balans dahil. Siz de muhtemelen 50 tlye değişim yaparsınız. Fiyat uygun gayet. Güle güle kullanın. Çoğu yerde yanakların çok zayıf olduğu ve çabuk balon yaptığı yazar fakat hiç de öyle bi durum yok. Bir kaç kere çukura girdim sert bir şekilde gayet de sağlam yani.

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Arkadaşlar

http://urun.n11.com/oto-lastik/goodyear-efficientgrip-performance-20555r16-91v-P22004481 ilan bu kupon meselesine gelince 100-249 arası alışveriş yapınca 33 tl veriyor onu diğer alışverişte kullanıyorsunuz yalnız parça parça alıyorsunuz o tek sıkıntı ama fiyat gayet uygun 50 tl ye sökme takma hizmeti satın aldım 640 tl toplamda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Evet aradığım bilgi buymuş:) ilk etapta good year olmazsa conti:)

Fotoğrafı bizzat kendim çekmiştim,Goodyear'dan şaşmam.

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Arkadaşlar lastik geldi tarihi çok yeni 4915 gayet yumuşak henüz takmadım ilk izlenimler arabanın yumuşayacağı yönünde

3cec65790074ea3b5fde1adef2c5a249.jpg

265b7afd8bca7e3265757d6170369583.jpg

0bd4f8046509cb36a87994ae1b765450.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Türkiye ye hamuru en uygun olan lastik budur bence...

Hayırlı olsun :)

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Goodyear effecientgrip. + performans 

Goodyear effecientgrip. + performans 

Hayırlı olsun, yorumların tamamını okumadan performans olsun demiştim, benim ölçüde (195**55*15) performans yoktu normal almıştım. Memnunum.  

Yorum bağlantısı
Ömer Budak
(düzenlendi)

Hayırlı olsun, gerçekten çok uygun fiyata gelmiş.

Yalnız benim 17 jantların fiyatının 2-3 katı olmasını anlamsız buluyorum. Sonuçta kullanılan malzeme 2-3 kat fazlalaşmıyor.

Ben de yaza kadar 215/205-50/55-17 almayı düşünüyorum. Goodyear EGP başta olmak üzere diğer markalardan da fiyat/performans olarak uygun tavsiyelere ihtiyacım var. 

tarihinde Ömer Budak tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...