Süleyman Can Şahin 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Continental pc5 üzerine lastik tanımam . Goodyearda iyi ama çabuk eskiyo lastik performansını çok çabuk kaybediyor 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Petlas velox sport pt 741 kullanıyorum memnunum bu zamana kadar bir sıkıntım olmadı . Forumda kullanan arkadaşaların yorumlarına dayanarak almıştım. Uygun fiyat düşünüreseniz bir araştırın derim. Yorum bağlantısı
Şükrü Güzelsu 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Kesinlikle goodyear effektife grip on numara lastik ilk defa bir lastik beni bukadar etkiledi 1 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 good year efficient grip:200 michelin p3:220 petlas velox:180 conti pc5:220 n11deki ortalama fiyatlardır bir diğer hususta şu bayiden almak mı yoksa netten almak mı daha mantıklı herhangi olası bir sorunda bayiden alınan lastikte muhattap bulmak daha kolay gibi 3-5 farka bakmaksızın bayi daha mantıklı geliyor bana sizce durum nedir arkadaşlar Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 (düzenlendi) Netten alınan lastiklerinde 81 ilde anlaşmalı servisleri olanları var diye biliyorum. Edit : xx sitesinden baktığım bir lastiğin açıklama kısmından alıntı Satış Sonrası Servis TÜM LASTİKLERİMİZ SON 1 YIL İÇERİSİNDE ÜRETİLMİŞTİR. 24 AY ÜRETİCİ GARANTİSİ KAPSAMINDADIR. xxx'den verdiğiniz siparişleriniz ÜCRETSİZ KARGO İLE ADRESİNİZE TESLİM edilir. TÜRKİYE ÇAPINDA 81 İLDE 255 NOKTADA ÜCRETLİ MONTAJ hizmetinden faydalanmak için ...................................... ürününden ayrıca satın alınmalıdır. 5 Şubat 2016 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkam Elma 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Aynı markanın ebatlar arasında bile kullanıcılarda memnuniyet farkı ortaya çıkıyor.Benim lastik ebatında (215.55.16) üzerinde orijinal olarak gelen ve deneyim itibariyle çok cabuk yıpranan bir yapısı var ancak kimi kullanıcılar fazlasıyla memnun.İş yerinde bir arkadaşım good year 195.65.15 aldı 1 aylık kullanıcı bin pişman geri gönderdi ses yapıyor gerekçesiyle fabrikadan sorun yok yanıtı aldı.Bu aşamada toyo kullandı 1 ay keşke toyo alsaydım dedi durdu biraz şans ve beklenti ile alakalı sanırım . Ben yazın Passat ekipman lastiği olan Falken denemek istiyorum yorumlar çok olumlu Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Goodyear effecientgrip. hocam effiicientgrip performance farklı bi lastik değil mi bi üst versiyon? Aynı markanın ebatlar arasında bile kullanıcılarda memnuniyet farkı ortaya çıkıyor.Benim lastik ebatında (215.55.16) üzerinde orijinal olarak gelen ve deneyim itibariyle çok cabuk yıpranan bir yapısı var ancak kimi kullanıcılar fazlasıyla memnun.İş yerinde bir arkadaşım good year 195.65.15 aldı 1 aylık kullanıcı bin pişman geri gönderdi ses yapıyor gerekçesiyle fabrikadan sorun yok yanıtı aldı.Bu aşamada toyo kullandı 1 ay keşke toyo alsaydım dedi durdu biraz şans ve beklenti ile alakalı sanırım . Ben yazın Passat ekipman lastiği olan Falken denemek istiyorum yorumlar çok olumlu falken yeni bir marka mı hocam? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 hocam effiicientgrip performance farklı bi lastik değil mi bi üst versiyon? Ben kısa yazmıştım.. Artık hepsi performance galiba.. Benim önerdiğim de performance 1 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Ben kısa yazmıştım.. Artık hepsi performance galiba.. Benim önerdiğim de performance sanırım öyle hocam bir üstü çıkınca ötekisi üretimden kalkıyor sanırım bu lastik ile ilgili 0.5 tasarruf sağladığı bilgisi verilmiş bi depoda ortalama 4/5 lt yapar oda epey bir yekün teşkil eder 40 bin km de Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Ben de Goodyear efficientgrip performance kullanıyorum, çok memnunum. Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 (düzenlendi) http://kolayoto.com/goodyear-efficientgrip-205-55r16-91v-11414.html?gclid=CjwKEAiArdG1BRCLvs_q-IObwxMSJACXbLtzjgLDVSae3LXJBrBW3IBgA_j96vN2glGqmuEspUFZwRoCJXzw_wcB 180 tl ye var. Bu lastik lassa ve bridgestondan daha iyi mi sizce? Birde 2016 tarihlisini bulmamız imkansız mı sizce 8-10 aylık lastik satıyorlar hep Tavsiyeniz üzere bende efficient alacağım sanırım kampanya indirim gören haber verebilirmi önümüzdeki aylarda 5 Şubat 2016 tarihinde Ömer ÖZKURT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 http://kolayoto.com/goodyear-efficientgrip-205-55r16-91v-11414.html?gclid=CjwKEAiArdG1BRCLvs_q-IObwxMSJACXbLtzjgLDVSae3LXJBrBW3IBgA_j96vN2glGqmuEspUFZwRoCJXzw_wcB 180 tl ye var. Bu lastik lassa ve bridgestondan daha iyi mi sizce? Birde 2016 tarihlisini bulmamız imkansız mı sizce 8-10 aylık lastik satıyorlar hep Tavsiyeniz üzere bende efficient alacağım sanırım kampanya indirim gören haber verebilirmi önümüzdeki aylarda belki yaza doğru 2016 tarihlileri çıkar diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 sanırım öyle hocam bir üstü çıkınca ötekisi üretimden kalkıyor sanırım bu lastik ile ilgili 0.5 tasarruf sağladığı bilgisi verilmiş bi depoda ortalama 4/5 lt yapar oda epey bir yekün teşkil eder 40 bin km de fakat resmi sitesinde efficient grip ile performance ayrı lastikler olarak verilmiş ve performance daha iyi bir şekilde tanıtılmış şu şekilde yakıt ıslak zemin ses efficient c b 68 performance b a 68 Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Bir sorumda şu olacak bulunduğum şehirde yollar çok kötü olduğu için yumuşak lastik tavsiye edilmiyor. Sert dayanıklı lastik öneriyor lastikçiler good year michelin gibi yumuşak mı? Yorum bağlantısı
Erkam Elma 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Falken marka olarak yeni değil ancak firmalar ekipman lastiği olarak yeni anlaşmış olabilirler.Lastik ebatı fiyatı belirleyen en ana unsur.Sizin ölçüleriniz zaten çoğu markanın ülkemizde yaygın olarak sattığı türü Yorum bağlantısı
Turkay Enez 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Lastikte memnuniyet kişiden kişiye göre değişiyor galiba. Benim kullanıp beğendiğim lastiği başkası yerin dibine sokuyor. Başkasının beğenmediğini ben zirveye çıkarıyorum... Bunu neden yazdım? Bu güne kadar bir çok farklı marka model lastik kullandım. Kesinlikle memnun olmadığım tek lastik vardı. İsmini vermeyeceğim. Virajda yolun dışına savrulmuştum. Ancak, kusurlu olan lastik değil bendim. Çünkü lastiklerin dişleri yeni gibi olmasına rağmen üretim tarihi 6-7 yıl öncesiydi. Yani lastikler sertleşmişti... Yeni tarihli olmak şartıyla her lastik alınır ve kullanılır. Aslında birbirlerinden farkı yok. Aralarındaki fark ses olabilir. Kuruda ıslakta panik fren mesafesi olabilir. Panik fren durumunda ise durma mesafesini asıl belirleyen, lastikten çok kullanıcının reaksiyon süresidir... Lastiklerin arasındaki diğer bir fark da markaya verilen fazla fiyattır. Elbette karar, kullanıcının... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Bir sorumda şu olacak bulunduğum şehirde yollar çok kötü olduğu için yumuşak lastik tavsiye edilmiyor. Sert dayanıklı lastik öneriyor lastikçiler good year michelin gibi yumuşak mı? Goodyear yumuşaktır.. Yolların bozuksa lastik yanağını değiştir.. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Ekonomik de olsun iyi de olsun beni idare etsin. Konforlu da olsun ben zaten hizlida gitmiyom diyorsan maxxis. IYumusak lastik isteyenlere. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 (düzenlendi) Son msjlari gormemistim bu tapa yok mu[emoji19] Yollarin bozuksa Cabuk deformo olur. Ha o yollarda sert lastik dayanikli olur ama konforduzda olur. 3-4 seneden fazla binmeyi dusunmuyorsan sert lastigide gerek yok bence. 6 Şubat 2016 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Lastikte memnuniyet kişiden kişiye göre değişiyor galiba. Benim kullanıp beğendiğim lastiği başkası yerin dibine sokuyor. Başkasının beğenmediğini ben zirveye çıkarıyorum... Bunu neden yazdım? Bu güne kadar bir çok farklı marka model lastik kullandım. Kesinlikle memnun olmadığım tek lastik vardı. İsmini vermeyeceğim. Virajda yolun dışına savrulmuştum. Ancak, kusurlu olan lastik değil bendim. Çünkü lastiklerin dişleri yeni gibi olmasına rağmen üretim tarihi 6-7 yıl öncesiydi. Yani lastikler sertleşmişti... Yeni tarihli olmak şartıyla her lastik alınır ve kullanılır. Aslında birbirlerinden farkı yok. Aralarındaki fark ses olabilir. Kuruda ıslakta panik fren mesafesi olabilir. Panik fren durumunda ise durma mesafesini asıl belirleyen, lastikten çok kullanıcının reaksiyon süresidir... Lastiklerin arasındaki diğer bir fark da markaya verilen fazla fiyattır. Elbette karar, kullanıcının... Haklısınız hocam Lastik işi bana da göreceli geliyor. Şu forumda yokohama kullanan nerdeyse hiç görmedim. Bende bi cesaret aldım. Lastiklerim bitince yine alacağım tek marka Yokohama cdrive2 dir. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Ben Fiesta'da Petlas Velox Sport PT471 lastiklerini kullanıyorum.. Yol tutuşu ve frenlemesi çok güzel gayet memnunum.. Yerli malı olması da cabası.. Şehir içi sesi biraz fazla alıyor.. http://www.petlas.com.tr/lastik.php?id=8 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Ben de 215 55 16 ölçü yaz lastiği araştırmasına baktım. Goodyear EfficientGrip Performans kullanıyorum , çok memnunum ama kısa sürede bitti lastik. Ben de sağlam uzun süre gidecek bir lastik arıyorum. Falken 215 55 16 kafama çok yattı ,fiyatı da oldukça makul. Kullananlar varsa önerilerini bekliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 kısa sürede bitmesi pilotaj ve hava ve araç kamber kaster açıları ile ve yol ile ilgili. bizim efgripler bitmiyor. zamanı geldi diye değişiyoruz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts