İçeriğe Yönlendir

Yazlık Lastik Tavsiyesi

Kurtuluş Karatay

Recommended Posts

Kapi içinde alt kisimda orjinal olabilecek ölçüler yazar. Jantiniz kaç inç ise ona göre ordaki ölçüleri almalisiniz. Marka olarak da bütçenize göre degerlendirme yapabiliriz ancak lastik konusunda ekonomiye kacilmamali. Tabi en pahalısi en kalitelidir anlamına da gelmez

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Merhaba,

Arabamda şuan kış lastikleri takılı, yaz lastiği araştırıyorum. Çıkma bulabileceğimi söylediler fakat nerede satılır bilmiyorum. Uygun ölçülerde de bulmam biraz sıkıntılıymış.

Marka olarak ve uygun fiyat da alabileceğim bir yer var mı?

Olması gereken ölçüler 165- 65-14 müdür?

Jantınız kaç inch? Onu söylerseniz uygun boyutu da söyleriz.

Merhaba,

Arabamda şuan kış lastikleri takılı, aldığım kişiye  sordum yaz lastiklerinin olmadığını söyledi :(

Mevsime uygun olmadığı için fazla yakıt harcayacağını hatta ıslak zeminde kayabileceğini söylediler.

Şimdi lastik arayışına başladım, Uyumlu ölçüler nedir? Uygun fiyat da alabileceğim bayii var mıdır? Markalar arasında hangisini önerirsiniz?

Uygun konuda mesajlar birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Yavuz ENGÜR

Merhaba,

Arabamda şuan kış lastikleri takılı, aldığım kişiye  sordum yaz lastiklerinin olmadığını söyledi :(

Mevsime uygun olmadığı için fazla yakıt harcayacağını hatta ıslak zeminde kayabileceğini söylediler.

Şimdi lastik arayışına başladım, Uyumlu ölçüler nedir? Uygun fiyat da alabileceğim bayii var mıdır? Markalar arasında hangisini önerirsiniz?

Petlas  :bravo:  :bravo:   :good1:  :good1:  Milli sermaye  :friends:  :friends:   :friends:

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Avrupa yakasında mı oturuyorsunuz yoksa Anadolu yakasında mı? Ona göre daha kolay yönlendirebiliriz sizi.

Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

175/70(küsür)/13 civarıydı sanırım ölçülerim. Jantınız 13-14 hangi boysa en büyük belirleyici odur. Kışlık lastiklerin yakıt artışına sebep olacağı doğrudur fakat aman aman değildir. Islak zeminde kaymasıda doğru değildir. 13-14 ürünü var mı bilmiyorum, marka olarak Dunlop öneririm. Tanıdık, bildik değilse çıkma lastiğe güvenmeyin derim. Lastik şakaya gelmez...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

bende KA da yazlık petlas kullanıyorum 175/65r14 ölçülerinde pt 515 modelini tavsiye ederim yeterli ka için daha fazla paralara başka almaya gerek yok Ka için,  sıfır alınmış ürün her zaman iyidir

Yorum bağlantısı
Eda Şener

Cem Bey, Avrupa yakasındayım. Aslında her iki yaka da benim için uygun.

Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz
Sani Gerşon

Petlas fiyatına göre bayağı iyi performans sunuyor. Ben tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Ben petlastan hep uzak durdum. Ne zamanki arkadaş tavsiye etti ve aldım. Çok ama çok memnunum. Pt 741 Velox sport diye geçiyor. Birdaha isimlerinden dolayı pahalı lastiklere bulaşmam.Petlas varken niye fazla para vereyim ki ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu
(düzenlendi)

Goodyear Efficient Grip Performans bence bunların arasında en iyisi. Petlasları saymazsak fiyat olarak da çok uygun. Ben eski efficient grip kullanıyorum. Islak zeminde michelin e göre daha iyi. Eski aracımda energy saver sıfır alarak 50 bin km kullandım, çok çabuk sertleşen bir lastik. Ayrıca Efficient Grip performans serisini çok övüyorlar. Adac testlerinde de son testlerde performans serisi genelde lider. Benim tavsiyem goodyear.

tarihinde Fatih Mehmet Uslu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Alacağınız lastik ne kadar taze üretim olursa o kadar iyi. 5 numarayı eleyin gitsin. 2 4 ve 6.cı sıradaki lastiklerden genelde herkes memnun. Michelin 240 tl fark vermeye değecek kadar üstün bir lastik değil. 2 yada 4 arasında tercih yapabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz

Teşekkür ederim gündüz alacağım.goodyear tavsiye edenler ağırlıkta gibi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

.

Lastik sanırım sık sık değişirse makbul. MArka çok çok da önemli değil. 

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz

Lastik ebatları 205/55/16 yani şimdiki lastiklerde yazanlar.aynı ebattan mı almalıyım ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Erkiz

Cevaplarınız için teşekkür ederim.michelin marka aldım.bakalım zamanla kendini gösterir sanırım.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Basri Karadağ

Herkese Merhaba,Hayırlı Ramazanlar
2001 Focusa yeni 2 tane yazlık lastik alıcaz seçenek çok insan hangisini alıcagını şaşırıyor.Fiyat olarak tanesi 170 TLyi geçmeyen lastik önerir misiniz?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2 tane niye yeni? 2 tane alacaksanız üstündekilerden baktınız mı?

Yorum bağlantısı
Basri Karadağ

arabayı geçen sene aldık üstündeki lastikler hepsi farklı p600 var,brıdgestone var.turanza var :D desenler farklı 2 tane alıcaz iyilerindende arkaya takıcaz

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

ölçülerinizibilmiyorum ama EfficientGrip Performance etiket değerleri itibariyle güzel duruyor.

Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

Effency Grip Performance yi tavsiye ederim 25.000 km dir kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...