Hasan Basri Bayraktar 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Primacy 3 x grenn...mükemmel... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Primacy 3 x grenn...mükemmel... Kullanım amacıyla da ilgili bir durum. Düzgün yol koşullarında, kasislere dikkat ederek, kaldırımlara çıkmayarak, konforlu, gürültüsüz ve güvenli bir sürüş isteniyorsa ben de Primacy derim. Yorum bağlantısı
Ali Kabasakal 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 şuan uzerındekı michelin hp .p3 te devamı ve ıyılestırılmısı dıye bılıyorumGoodyear EfficientGrip hakkında ise çelişkilerim var .Mic Energy saver = Goodyear EfficientGrip şeklinde bı algı olustu bende.yakıt tuketımı dusunen lastıklerde frenleme daha dogrusu guvenlık ve saglamlık 2.planda olduguna daır kanaat olustu.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 şuan uzerındekı michelin hp .p3 te devamı ve ıyılestırılmısı dıye bılıyorum Goodyear EfficientGrip hakkında ise çelişkilerim var .Mic Energy saver = Goodyear EfficientGrip şeklinde bı algı olustu bende.yakıt tuketımı dusunen lastıklerde frenleme daha dogrusu guvenlık ve saglamlık 2.planda olduguna daır kanaat olustu.. Listende garip modeller var Sağdan soldan duyduğun yarılma vs. şikayetlere çok takılma yoksa işin içinden çıkamazsın. Benzer darbelere maruz kalınca bütün lastiklerde balon vs. problemler olur. Ayrıca insanların abarttığı ve yerlere göklere sığdıramadığı kadar farklar olduğuna inanmıyorum lastiklerde. Bridgestone alacaksan ER300 değil T001 almalısın. ER300 uzun ömürlü ve dayanıklıdır, focus kullanıcıları tarafından sert olduğu ve fazla yol gürültüsü yaptığı söylenir. T001 ise yeni sayılan bir model ben geçenlerde taktırdım ancak senin aracında ileride gürültü yapar mı bilemem. Ben daha önce 2 defa ER300 kullandım beni rahatsız eden bir yol gürültüsü algılamıyorum aracımda. İkinci tercihim ise muhtemelen Conti PC5 olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 şuan uzerındekı michelin hp .p3 te devamı ve ıyılestırılmısı dıye bılıyorum Goodyear EfficientGrip hakkında ise çelişkilerim var .Mic Energy saver = Goodyear EfficientGrip şeklinde bı algı olustu bende.yakıt tuketımı dusunen lastıklerde frenleme daha dogrusu guvenlık ve saglamlık 2.planda olduguna daır kanaat olustu.. Goodyear E.G aldım bir kaç gün önce lastikler yolda sessiz+kuru zeminde fren performansı eski lastiklerim lassaya göre çok çok iyi...Abs yi devreye sokmak için baya uğraşmak gerekiyor..ıslak yol fren performansı A sınıftaymış fakat test için yağmur bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Goodyear E.G aldım bir kaç gün önce lastikler yolda sessiz+kuru zeminde fren performansı eski lastiklerim lassaya göre çok çok iyi...Abs yi devreye sokmak için baya uğraşmak gerekiyor..ıslak yol fren performansı A sınıftaymış fakat test için yağmur bekliyorum Yağmur dada çok çok iyi abim Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Goodyear Efficient grip Performans modelinin eski efficientgrip e göre çok daha iyi konuşuluyor. Özellikle ıslak zeminde çok daha iyiymiş. Bunu da bi araştırın derim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Goodyear E.G aldım bir kaç gün önce lastikler yolda sessiz+kuru zeminde fren performansı eski lastiklerim lassaya göre çok çok iyi...Abs yi devreye sokmak için baya uğraşmak gerekiyor..ıslak yol fren performansı A sınıftaymış fakat test için yağmur bekliyorum Yumuşaklığı nasıl? araç, senin spor ayakkabıları giyip spora gittiğin gibi akıp gidiyor mu? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 (düzenlendi) Yumuşaklığı nasıl? araç, senin spor ayakkabıları giyip spora gittiğin gibi akıp gidiyor mu? Kıyaslamayı lassalara göre yaparsak ,pamuk sayılır..Zaten lassalar bagajda gittim goodyear bayisine, kışlıkları çıkartıp onları taktırmayı düşünüyordum..Diş kalınlığı iyiydi fakat kaya kesilmişler..Kuru zeminde çok çabuk abs devreye giriyordu,lastik sağlam olsa ne yazar, yol tutacak ki işe yarasın..Sonuçta 4 adet goodyear e.grip performance aldık yanında valiz ve tişört hediyesiyle 22 Nisan 2014 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Kıyaslamayı lassalara göre yaparsak ,pamuk sayılır..Zaten lassalar bagajda gittim goodyear bayisine, kışlıkları çıkartıp onları taktırmayı düşünüyordum..Diş kalınlığı iyiydi fakat kaya kesilmişler..Kuru zeminde çok çabuk abs devreye giriyordu,lastik sağlam olsa ne yazar, yol tutacak ki işe yarasın..Sonuçta 4 adet goodyear e.grip performance aldık yanında valiz ve tişört hediyesiyle Güle güle kullan, Allah kaza-ceza göstermesin. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 (düzenlendi) İnternette bakınırken iz desenlerinin çok benzediğini farkettim..bakınız mişlende diyagonal çizgiler daha sık sadece MICHELIN 205/55 R16 91V Primacy 3 GOODYEAR 205/55 R16 91V EFFICIENTGRIP Performance 22 Nisan 2014 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Kabasakal 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Listende garip modeller var Sağdan soldan duyduğun yarılma vs. şikayetlere çok takılma yoksa işin içinden çıkamazsın. Benzer darbelere maruz kalınca bütün lastiklerde balon vs. problemler olur. Ayrıca insanların abarttığı ve yerlere göklere sığdıramadığı kadar farklar olduğuna inanmıyorum lastiklerde. Bridgestone alacaksan ER300 değil T001 almalısın. ER300 uzun ömürlü ve dayanıklıdır, focus kullanıcıları tarafından sert olduğu ve fazla yol gürültüsü yaptığı söylenir. T001 ise yeni sayılan bir model ben geçenlerde taktırdım ancak senin aracında ileride gürültü yapar mı bilemem. Ben daha önce 2 defa ER300 kullandım beni rahatsız eden bir yol gürültüsü algılamıyorum aracımda. İkinci tercihim ise muhtemelen Conti PC5 olurdu. selcuk abi şimdi aracta sony sistemi olunca yol lastık motor fln duymuyorum ki duyanıda zaten anlamıyorum esasındada sese pek takmıyorum dedıgım gıbı ıslak kuru fren mesafesı ve yol tutusu kısacası guvenlık ve dayanıklılık ön planda bnm için ..conti hep aklımda olan bi marka.garip modeller evet bazıları sanırım performans lastıği ama lısteyı aldıgım bayi ticaret aş yani ist anadolu yakasında önemli toptancılardanmış Goodyear E.G aldım bir kaç gün önce lastikler yolda sessiz+kuru zeminde fren performansı eski lastiklerim lassaya göre çok çok iyi...Abs yi devreye sokmak için baya uğraşmak gerekiyor..ıslak yol fren performansı A sınıftaymış fakat test için yağmur bekliyorum eski kullanıcılar lassayı önermıyorlar cabuk sertlesme ve özellıgını yıtırme yuzunden ..fakat uzun ömurlu dıyorlardı yanılmıyorsam..Goodyear Eg için aynı seylerı duyuyorum ama EG yı dedıgım gıbı alt klasmanda degerlendırıyorlar bu yuzdn uzak kalıyorum.Fakat yeni E.G hakkında bılgım yok arastırayım.. Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 eski kullanıcılar lassayı önermıyorlar cabuk sertlesme ve özellıgını yıtırme yuzunden ..fakat uzun ömurlu dıyorlardı yanılmıyorsam..Goodyear Eg için aynı seylerı duyuyorum ama EG yı dedıgım gıbı alt klasmanda degerlendırıyorlar bu yuzdn uzak kalıyorum.Fakat yeni E.G hakkında bılgım yok arastırayım.. Yeni nesil EG performanceler 2013 sonrası üretime başaldı ve eskilerdeki açıklar kapatılmış. Şu an fiyat olarak da michelin ve contilerden uygun. Kesinlikle alınır. Aldım ve iyi ki almışım dedirtti şimdiden. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 selcuk abi şimdi aracta sony sistemi olunca yol lastık motor fln duymuyorum ki duyanıda zaten anlamıyorum esasındada sese pek takmıyorum dedıgım gıbı ıslak kuru fren mesafesı ve yol tutusu kısacası guvenlık ve dayanıklılık ön planda bnm için ..conti hep aklımda olan bi marka.garip modeller evet bazıları sanırım performans lastıği ama lısteyı aldıgım bayi ticaret aş yani ist anadolu yakasında önemli toptancılardanmış eski kullanıcılar lassayı önermıyorlar cabuk sertlesme ve özellıgını yıtırme yuzunden ..fakat uzun ömurlu dıyorlardı yanılmıyorsam..Goodyear Eg için aynı seylerı duyuyorum ama EG yı dedıgım gıbı alt klasmanda degerlendırıyorlar bu yuzdn uzak kalıyorum.Fakat yeni E.G hakkında bılgım yok arastırayım.. Bende Good Year E.G. Performance aldım yaklaşık 5bin km dir kullanıyorum. Çok memnunum lastikler çok yumuşak, kuru zeminde ıslak zeminde fren veya yol tutuşunda hiç bir sıkıntı yok. Tavsiye ederim. Eski nesil E.G.lere gelirsek onlar gerçekten çok kötü eskiler ile bu yeni serinin hiç bir alakası yok. 1 Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 (düzenlendi) Artık bir çok aracın üzerinde 205/50/17 çıkarıyor ancak lastik firmaları inatla az üretildiği ve seri üretilmediği için fiyatları bu kadar yüksekmiş diyorlar.. 8 yıldır Kumho KU31 kullanıyorum çok mu memnunum bilmiyorum ama gittiğim yollar çok iyi değil yani Şile otobanında gidiyorum yol güzel ama kamyonların oluşturduğu mayın çukurlardan dolayı iyi bir yol olmadığını söylemekteyim. Girdiğim tüm çukurlardan balonsuz çıktım. O nedenle muhtemel yine KU31 alıcam ama Falken, Dunlop ve Toyo tavsiye edenler var ancak onlarında Kumho'dan çok farklı olduğunu düşünmüyorum. 30 Nisan 2014 tarihinde Serhat S. Yazıcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Kabasakal 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Artık bir çok aracın üzerinde 205/50/17 çıkarıyor ancak lastik firmaları inatla az üretildiği ve seri üretilmediği için fiyatları bu kadar yüksekmiş diyorlar.. 8 yıldır Kumho KU31 kullanıyorum çok mu memnunum bilmiyorum ama gittiğim yollar çok iyi değil yani Şile otobanında gidiyorum yol güzel ama kamyonların oluşturduğu mayın çukurlardan dolayı iyi bir yol olmadığını söylemekteyim. Girdiğim tüm çukurlardan balonsuz çıktım. O nedenle muhtemel yine KU31 alıcam ama Falken, Dunlop ve Toyo tavsiye edenler var ancak onlarında Kumho'dan çok farklı olduğunu düşünmüyorum. şile yolu ölüm yolu cok berbat bır yol kazasız gecırılmeyecek bır yol orda tank lastıgı olsada boş yani.. Yorum bağlantısı
Muzaffer Mazak 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Merhaba arkadaşlar arabam focus 2001 185/65/14 lastik almam lazım sıfır ikinci elde olabilir lastik arıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar arabam focus 2001 185/65/14 lastik almam lazım sıfır ikinci elde olabilir lastik arıyorum Lastik konusu çok hassas ve dikkat edilmesi bir gereken konudur,çünkü can sağlığınızın bir çoğunluğu da lastiklere emanettir ve ikinci el lastik almanızı tavsiye etmem.İstisnai durumlar farklı tabi bir tanıdığınızın bildiğinizin az kullanılmış vs lastikleri olur onu alıp kullanabilirsiniz,ama geçmişini bilmediğiniz 2.el lastik almanızı tavsiye etmem tabi karar sizin.Eğer sıfır almayı düşünüyorsanız; Michelin primacy 3 serisini veya diğer serileri tavsiye edebilrim.Araçlarım da hep michelin serilerini kullandım ve çokta memnunum. 1 Mayıs 2014 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-185-65-14-tigar-kormoran-michelin-in-markasi-unsallar-esenyurt-162746805/detay Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 nokian 10 numara lastıktir tavsiye ederim türkiye şartlarında michelinden iiyidir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 vesile ile, tanınmış X in markası terimi yanlıştır, tanınmış X markasını bayi ağını kullanan marka doğru terimdir... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Muzaffer bey merhabalar.Kullanacağınız lastik yol durumuna göre seçilmeli bence.Yani siz İstanbul yol şartlarına göre kullanacaksanız yumuşak lastik tercih edebilirsiniz.Ayrıca en önemlisi ikinci el bir lastik kesinlikle tavsiye etmem.Can güvenliğiniz açısından sertleşmiş ve çürümüş yapıda lastikler iyi sonuçlara sebep olmaz.İkinci el alacaksanız az kullanılmış ve yeni üretim (üretim yılı 2013-2014) lastikler tercih edin ama uzun süre raflarda bekleyen parlak görünüşlü lastikler sizi aldatmasın. Yumuşak olarak lastik tercihinizi michelin den yana yapmanız size artı kazandırabilir.Şu an için bende michelin primacy 3 kullanıyorum ve çokta memnunun.Tercih sizin ancak asfalt yolda yumuşak yazlık lastikler fazlasıyla işinizi görecektir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Ben olsam ölçüyü 16" e çıkartırdım. Jant masrafı da çıkacaktır ama artan yol tutuş ile görünüş gayet tatmin edici olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 (düzenlendi) bendeki primacy 3 ler bozuk rulman gibi ötüyor dördü birden. ne olduysa... kışlıkları çıkardım yazlıkları taktım araba kullanılacak gibi değil. jarjarjar jar.... 1 Mayıs 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Eğer maddi anlamda sıkıntı yoksa kesinlikle Contiental,kendi arabamda var ve çok memnunum... Yorum bağlantısı
Recommended Posts