İçeriğe Yönlendir

Yazlık Lastik Tavsiyesi

Kurtuluş Karatay

Recommended Posts

• 2 hafta sonra...
Ekin Güney

arkadaşlar malum kış mevsimi bitmek üzere mart başında yazlık lastik almayı düşünüyorum 1 takım 195/60/R15 ebatlarında asfalt sesini en az hissettiren yakıt sarfiyatınıda arttırmıycak lastik istiyorum marka tavsiyesi olan kullanan arkadaşların tecrübelerini bekliyorum kışlıklarım continantel yazlık olarak sizce hangi marka ?

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Ben yokohamaciyim valla.C drive 2 ve bluearth versiyonlarini inceleyin derim.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Sessizlik için yokohama ve nokian çok tavsiye ediliyor son zamanlarda. Ben yakında ikisi arasında karar vereceğim. 

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Continental harici ilk defa aldigim lastik suanda pirelli var aracin uzerinde hic tavsiye etmem :)

Conti iyidir sasmamak lazim.

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Continental harici ilk defa aldigim lastik suanda pirelli var aracin uzerinde hic tavsiye etmem :)

Conti iyidir sasmamak lazim.

pirelliyi lastik grubuna bile koymak istemem açıkcası aldığım her arabanın üstünde fabrikasyon geldi hiç memnun kalmamıştım conti mantıklı ama en pahalısı hankook kullandım memnundum lastiğin aynı modelini bulamadım o yuzden almak konusunda aynı markayı şuphe doğdu kafamda

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Bayadir bakmadim fiyatlara nekadarki sifir conti fiyatlari?

195 60 r15 için 200 tl adet fiyatı

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Cokta abarti artmamis fiyatlar. Bence alinir sonucta 4 sene kullanilicak ve en onemli seylerden biri arabada.

Yorum bağlantısı
Berk Yalçın (REZULTEO)

arkadaşlar malum kış mevsimi bitmek üzere mart başında yazlık lastik almayı düşünüyorum 1 takım 195/60/R15 ebatlarında asfalt sesini en az hissettiren yakıt sarfiyatınıda arttırmıycak lastik istiyorum marka tavsiyesi olan kullanan arkadaşların tecrübelerini bekliyorum kışlıklarım continantel yazlık olarak sizce hangi marka ?

Merhaba Ekin Bey,

Aracınıza uygun birçok lastik bulunmakta, lastiklere ayırabileceğiniz bütçe de önemli derecede etkileyecektir seçenekleri. Size şöyle bir tavsiyede bulunabilirim; vereceğim sayfa sizin aracınızın sayfası (yanılmıyorsam 68 beygir gücü), buradan aracınıza en uygun lastiklerin bulunduğu sayfaya yönlenebilir, daha sonrasında dilerseniz seçenekleri burada da tartışmaya açabilir, diğer arkadaşların tecrübelerinden yararlanabilirsiniz : http://www.rezulteo-lastik.com.tr/ford-icin-lastik/fusion/fusion/1.4-tdci-68

Kolay gelsin, saygılar.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Fiesta da 14"  175/65/14 den 15" janta geçince hem konfordan en az ödünü verecek hemde sürtünmeyi ve yakıtı fazla etkilemeyecek ebat hangisidir acaba?

Mesela 190/50/15 yerine 185/55/15 taksam ne olur acaba? bu ebatta değişim %0.24 oluyor.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Yasin Kahveci

Arkadaşlar 2007 fiesta aracıma yazlık lastik almayı düşünüyorum.Aracın üzerinde 175/65/14 kışlık lastikler var şu anda.Erzurum'da yaşıyorum.Buranın yolları pek iç açıcı değil.Sizden bu doğrultuda yazlık lastik tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not:Sadece 1 lastikçiye fiyat sorabildim henüz. Petlas'a 90 lira, Lassa'ya 125 lira dedi lastikçi.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Yasin Kahveci

Arkadaşlar 2007 fiesta aracıma yazlık lastik almayı düşünüyorum.Aracın üzerinde 175/65/14 kışlık lastikler var şu anda.Erzurum'da yaşıyorum.Buranın yolları pek iç açıcı değil.Sizden bu doğrultuda yazlık lastik tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not:Jant ve Lastik kısmındaki 'Fiesta IV lastik tavsiyesi' konusuna bu sorumu yazdım ama cevap yazılmadığı için buraya da yazdım.Bu nedenden herkesden özür diliyorum.

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Onlar bayağı tuzlu.Başka önerisi olan ? :D

Ben şöyle desem daha iyi olur Petlas,Lassa,Dunlop arasında tercih yapmak istiyorum.Bunları kıyaslamanızı istiyorum.

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci
Sani Gerşon

Not:Sadece 1 lastikçiye fiyat sorabildim henüz. Petlas'a 90 lira, Lassa'ya 125 lira dedi lastikçi.

Konunuz birleştirilmiştir.

Ben kendi aracıma lastik alırken tercihim Petlas'tan yana oldu ve memnunum.

İnternette 1-2 senelik lastiklerin satıldığını gördük. Ben olsam bayii'ye telefon eder, yeni tarihli olarak satın alırdım yerinden.

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

İnternette 1-2 senelik lastiklerin satıldığını gördük. Ben olsam bayii'ye telefon eder, yeni tarihli olarak satın alırdım yerinden.

Teşekkür ederim Sani Abi ben zaten bayiden alacağım.Petlasın serilerinin farkını biliyo musun peki abi ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Teşekkür ederim Sani Abi ben zaten bayiden alacağım.Petlasın serilerinin farkını biliyo musun peki abi ?

Ben alırken PT515 ile PT741 lere bakmıştım. 515'ler daha bi günlük kullanıma uygunken 741'ler biraz daha sportif kullanıma da yönelik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

195/60/r15  aracıma alacağım yaz lastiği olarak kullananların yorumları ve izlenimlerini merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim lastik bu

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Kabasakal
(düzenlendi)

Merhaba 
Lastik Konusunda Bende öneri istiyorum.Malum istanbul yolları ve yagmur yagısı etkısı
Conti CP5 i tüm forumlarda ovguyle bahsedılıyor  fakat sıkayet sıtelerınde ıse 1 gunluk lastık balon yapması yarılması sıkayetlerıde mevcut fakat  yogun bı sıkayet mevcut degıl. Lastik ebatı 205/55/R16 bılındıgı uzere focus tit..

Bu konuyu cok kafama taktım herkes ayrı bı telden calıyor .İLK KEZ LASTIK ALACAGIM.beni üzmeyecek 2 lastık önerısı beklıyorum cunku okumadıgım forum kıyaslamadıgım lastık kalmadı:s

Piyasadan daha uygun fıyata bulabılecegım toptancıda bulunan lastıkler bunlar :

BRİDGESTONE T001
PIRELLI CINTURATO P1
CİNTURATO P7
Dunlop SP SPORTMAXX
Goodyear EfficientGrip
Lassa İmpetus Revo
Bridgestone Turanza ER300 RFT
Bridgestone Adrenalin
Bridgestone Turanza ER300
Kormoran Gamma
Michelin Primacy HP ZP
Michelin Primacy 3

Bazıları Spor modeli eleme yapmadım listeyi aynen yazdım.spordn  zıyade ıslak kuru frenleme ve yol tutusuna onem verıyorum ses fln hıkaye yani.5 yıl götürsün Allah kerim..  Listedeki bilinen 2 lastık fıyatını sormustm 170- 185 Tl arası fıyatlar soyledi bu yüzden buraya agırlık verdım
Buyrun nedır durum ne degıldır kullanıcı yorumlarını beklıyorum..İlgi ve alakanıza Tşk ederim

tarihinde Ali Kabasakal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Merhaba 

Lastik Konusunda Bende öneri istiyorum.Malum istanbul yolları ve yagmur yagısı etkısı

Conti CP5 i tüm forumlarda ovguyle bahsedılıyor  fakat sıkayet sıtelerınde ıse 1 gunluk lastık balon yapması yarılması sıkayetlerıde mevcut fakat  yogun bı sıkayet mevcut degıl. Lastik ebatı 205/55/R16 bılındıgı uzere focus tit..

Bu konuyu cok kafama taktım herkes ayrı bı telden calıyor .İLK KEZ LASTIK ALACAGIM.beni üzmeyecek 2 lastık önerısı beklıyorum cunku okumadıgım forum kıyaslamadıgım lastık kalmadı:s

Piyasadan daha uygun fıyata bulabılecegım toptancıda bulunan lastıkler bunlar :

...

Goodyear EfficientGrip

...

Bazıları Spor modeli eleme yapmadım listeyi aynen yazdım.spordn  zıyade ıslak kuru frenleme ve yol tutusuna onem verıyorum ses fln hıkaye yani.5 yıl götürsün Allah kerim..  Listedeki bilinen 2 lastık fıyatını sormustm 170- 185 Tl arası fıyatlar soyledi bu yüzden buraya agırlık verdım

Buyrun nedır durum ne degıldır kullanıcı yorumlarını beklıyorum..İlgi ve alakanıza Tşk ederim

Genelde düzgün asfalt yolda kullanacaksanız, kesinlikle tavsiye ederim. Kliksa da en son indirim vardı, 170 TL gibi. BEn aldım 2 hafta önce. 2 haftadır Çorlu sel yağmur.. Mükemmel yol tutuş ve frenleme var. Ses bariz kesildi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...