Ali Eren 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Benim aracın lastik ihtiyacı var bu aralar. Nokıan çok övülüyor bu aralar. Daha detaylı araştırmadım ama bu konuyu ben de takip edeyim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 (düzenlendi) Ekonomi müsaitse michelin, azsa hankook ventus prime sessizlik ve yol tutuş konusunda tavsiye olur. 31 Ocak 2014 tarihinde Emre Erdoğmuş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Continental premium contact5 tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Lassa Atracta aldım 1bin km önce gayet memnunum tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Lassa Atracta aldım 1bin km önce gayet memnunum tavsiye ederim.hocam lassalar çok ses yapıyorContinental premium contact5 tavsiye ederim. Premium contact 5 contı cpc 5 +1 Çok lastik tecrübem oldu yazlıkda da kışlıkda da contiden şaşmam artık.önceki aracım da Conti 5 vardı gerçekten güzel lastik ama biraz gürültülü ben aldım 2000 km yol yaptım memnunum hocam bi kaç teste baktım çok aşağıda kalmış sıralamada birde bizim oraların yollarına dayanmaz herhâlde Benim aracın lastik ihtiyacı var bu aralar. Nokıan çok övülüyor bu aralar. Daha detaylı araştırmadım ama bu konuyu ben de takip edeyim.hocam Arabalarımız aynı şuan sizde hangi lastik ten var çok ses alıyorum içeri Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 contı mı sıralamanın altında kalmış ? hangi test? Yorum bağlantısı
Ali Eren 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 hocam lassalar çok ses yapıyor önceki aracım da Conti 5 vardı gerçekten güzel lastik ama biraz gürültülü hocam bi kaç teste baktım çok aşağıda kalmış sıralamada birde bizim oraların yollarına dayanmaz herhâlde hocam Arabalarımız aynı şuan sizde hangi lastik ten var çok ses alıyorum içeri Michelin energy saver var üzerinde. Çok ses aldığını düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 contı mı sıralamanın altında kalmış ? hangi test? conti değil yokohoma cdrive 2 adac 2012 testlerinde. Michelin energy saver var üzerinde. Çok ses aldığını düşünmüyorum. Bendeki lassa hocam çok fazla ses yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Bende almadan önce epeyi araştırdım bide lastik ölçülerim büyük olduğu için epeyi zorlandım çünkü 205/50/17 lastik fiyatları çok pahalı iyi markalarda. En son buna karar verdim. Tanesi 320 tl den 4 adet aldım işte. Asfaltta memnunum henüz bozuk yolda kullanmadım ama. Siz köy yolu için bridgestone alın bence. Potenza serisini de çok araştırdım ama tanesi 500 tl idi benim araç için. Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Bugüne kadar kullandığım en sessiz lastik michelin energy saverlar oldu.Lastik ömrü olarakta çok uzun yıllar götürüyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Kimse Michelin Primacy 3 ten bahsetmemiş.Aracımda Primacy 3 var, ve uzun araştırmalarım sonucu aldım,bütün araçlarımda ya pilot serisi yada Primacy kullandım İnanılmaz bir sessizliği,yol tutuşu,yakıt düşürme özellikle de çukurları vs. hissettirmeme özelliği var. Buda özellikleri; 1-Yakıt ekonomisi:C 2-Islak yollarda fren:A 3:Dış gürültü seviyesi:69Db Yorum bağlantısı
Semih Saner 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Ben Lassa impetus revo+ kullanıyorum. çok memnunum yeni 2 adet aldım 360 TL.. 195-60-15 EBAT.. Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Kimse Michelin Primacy 3 ten bahsetmemiş.Aracımda Primacy 3 var, ve uzun araştırmalarım sonucu aldım,bütün araçlarımda ya pilot serisi yada Primacy kullandım İnanılmaz bir sessizliği,yol tutuşu,yakıt düşürme özellikle de çukurları vs. hissettirmeme özelliği var. Buda özellikleri; 1-Yakıt ekonomisi:C 2-Islak yollarda fren:A 3:Dış gürültü seviyesi:69Db Genel olarak michelin demiştim en başta Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Ben nokıan ve yokohama c2 arasında fiyata göre tercih yapacağım büyük bir ihtimalle. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 (düzenlendi) 205 55 16 ...lastik fiyatları...(bugün ki) pirelli p 1 180 (bana oluru 160) Yokohama c drıve 2 215 goodyer effıcientgrıp 225 brıdgstone turanze T 001 220 bana oluru 190 ) Conti 215 mıchelin enerjy 225 primacy 225 1 Şubat 2014 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Selamlar. Yazlık lastiklerin değişme vakti geldi şimdiden alırsam daha hesaplı olur diye düşündüm. Almak istediğim lastik sessiz olmalı bildiğiniz üzere focuslar çok fazla yol sesi alıyor. Artı olarak karadeniz yaşıyorum yazın kıştan daha çok yağmur yağıyor buralara. . Yollarımız çok virajlı tutunması iyi olmalı araç asfalt yol haricinde köy yollarında da gidiyor. Böyle bozuk yollarda çabuk bozulmamalı. Böyle bir lastik varmıdır. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler. Bu yüzden bridgestone al diyemiyorum, continental PC5 önerebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Bu yüzden bridgestone al diyemiyorum, continental PC5 önerebilirim. pc5 ve pc2 farkı nedir? Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Bende almadan önce epeyi araştırdım bide lastik ölçülerim büyük olduğu için epeyi zorlandım çünkü 205/50/17 lastik fiyatları çok pahalı iyi markalarda. En son buna karar verdim. Tanesi 320 tl den 4 adet aldım işte. Asfaltta memnunum henüz bozuk yolda kullanmadım ama. Siz köy yolu için bridgestone alın bence. Potenza serisini de çok araştırdım ama tanesi 500 tl idi benim araç için. Hocam bu adac testlerine detaylı baktım. Kuru zeminde: Continental cp5 1.4 puan C drive2 1.4 puan Islak zeminde: Continental cp5 2.0 puan Cdrive2 1,7 puan. Ses düzeyi konfor: Continental cp5 3.5 puan. C drive2 2.8 puan. Yakıt tüketimi: Continental cp5 1.9 puan. C drive2 2.5 puan. Aşınma: Continental cp5 2.3 puan. C drive2 3.0 puan. Kuru zeminde ikiside aynı . Islak zemin ve Ses düzeyinde c drive daha iyi . Yakıt tüketimi ve aşınmada cp5 önde aslında bu testlere daha dikkatli bakmak gerekiyormuş Benim aradığım lastik cdrive2 . Yakıt tüketimi ve aşınmada 0.7 puan fark var ne kadar fark eder acaba bu değer. Ben nokıan ve yokohama c2 arasında fiyata göre tercih yapacağım büyük bir ihtimalle. Hocam bu teste göre nokian ve cdrive arasında pek fark yok. C drive ıslak zeminde daha iyi sadece. bi daha lastik alacak olsam yokohama... Aşınma durumu nasıl ? Bugüne kadar kullandığım en sessiz lastik michelin energy saverlar oldu.Lastik ömrü olarakta çok uzun yıllar götürüyor. Bu tasarruf serisi lastiklerin genelde yol tutuşu kötü oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Bu kadar takılmayın yokohamada continentalde kötü bir lastik değil emin olun. O değerlerin elbet faydası vardır ama bence yakıt ve aşınma birazda sizin aracı nerde nasıl kullandığınızla alakalı olacaktır. Siz şu an hangisi bütçenize uygunsa onu alın. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Bu kadar takılmayın yokohamada continentalde kötü bir lastik değil emin olun. O değerlerin elbet faydası vardır ama bence yakıt ve aşınma birazda sizin aracı nerde nasıl kullandığınızla alakalı olacaktır. Siz şu an hangisi bütçenize uygunsa onu alın. continentalde güzel lastik. Önceki aracımda goodyear ın tasarruf lastiği vardı. onları değiştirip continental cp5 aldım. Lastik sesi bariz şekilde arttı. Ondan çekiniyorum. Aslında lassaları değiştirmeminde en büyük sebebi çok ses yapması. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 continentalde güzel lastik. Önceki aracımda goodyear ın tasarruf lastiği vardı. onları değiştirip continental cp5 aldım. Lastik sesi bariz şekilde arttı. Ondan çekiniyorum. Aslında lassaları değiştirmeminde en büyük sebebi çok ses yapması. Ben dişli asfaltta yokohamanın aldığı sesten çok rahatsız olmadım şimdiye kadar.araçlada alakalı ama bu ses olayı.focusu olan abiler arkadaşlar ses konusunda hangi lastiği tercih etmiş onu araştırmak lazım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Petlasın son ser v desenli hız lastiğini kullandım.sessiz ve yoltutuşu mükemmel. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Continental premium contact5 tavsiye ederim. Kesinlikle tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts